Babam Nikahıma Gelmeyecekmiş

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
Ne kadar üzgünüm, ne kadar ağrıma gitti anlatamam. Uzun zamandır çok mutluyken bir anda ağlatılmayı kabullenemiyorum.
Babamla aramızdaki ilişki uzun bir süre çalkantılıydı ve söz ve nişan sürecini bile sancısız atlatacak kadar iyiydi aramız. Annemle ve eşiyle aralarında bir kavga kıyamet kopacak diye ödüm patlarken hayatımda hiç görmeyeceğim kadar büyük bir olgunluk gösterdi iki tarafta.
Dün akşam nişanlımla yemekteyken babanı arayalım kendisine sormam gereken bir şey var dedi.
Bende aradım açmadı, üst üste 3 defa arayınca o zaman açtı.
Ne istiyorsun diyerek açtı, bende babacım nasılsın napıyorsun dedim cevap yok, x bir şey soracak yine cevap yok. Babacım bir şey mi oldu cevap ver tedirgin olmaya başladım dedim en nihayetinde.
Bağırdı çağırdı, kendisini insan yerine koymuyormuşum,saygısızmışım,edepsizmişimdedi, dedi, dedi ve en sonunda senin nikahından da başlarım, gelmiyorum da ne haliniz varsa görün dedi.
O öyle dediği andan beri kendime gelemedim hanımlar, resmen kendimi yiyorum, belki morali bozuktu ama nikahıma gelmemesini kabullenemem, söz ve nişan öncesi olsa haklı derdim ama 2 gün önce biletimi ayarladım, prensesimi başkasına emanet etmeden biraz baba-kız zaman geçiririz diyen adam 180 derece döndü.
Bir problem çıkmasın onunda gönlü olsun diye babamla aramızın açılmasına neden olan amcamları bile vereceğimiz yemeğe bizzat arayıp davet ettim hatırı için.
O sırada başka bir şeye sinirli olabilirdi ama gururum kırıldı ve daha önce babamla atıştığımızda bile böyle ağır konuşmamıştı bana ve de ben nasıl davranacağımı inanın bilmiyorum. Babam gerçekten gelmezse nasıl davranmalıyım, şunun şurasında 7 gün kaldı kalmadı. Tavsiyelerinize hiç bu kadar ihtiyacım olmamıştı.

Nasıl davranacağımı yok bu işin, gelmezse ilişkinizi kesersiniz. Sizin en özel anlarınızdan biri bu, bugünde yanımda olmayan baba hayatında olsa ne olur olmasa ne olur?

beden böyle saygısız terviyesz dedi birsey mi oldu birsey mi duydu .

kendi bilir yinede göreveksin ki insan bazen tekmiş baskalatına ihtiyacı yokmus . kalıbını orda belli eder. benim babaöda nikahta aglatmıstı beni biraz haklı sebepleri vardı ama yinede içime oturdu . yaptıgı bencillikti

Ise sirf nisanliniz istedi diye babanizi taciz etmemekle baslayin bence
Neden israrla ust uste ariyorsunuz
En nefret ettigim sey , musait olsa acar dimi???
Öldünüz mü? Acil serviste falan misiniz yana yakila ariyorsunuz
Arayip ozur dileyin , o da gelsin nikahiniza

Üzme kendini.Kimbilir neye öfkeliydi sen de ısrarla arayınca sana patlamıştır.Sözünde,nişanda problem çıkmamış,düğüne de gelir.Ben olsam kötü bir şey mi yaşıyor diye endişelenirdim.Israrla aramana rağmen açılmamış telefon,sonrasında öfke patlaması..Gelmem dedi diye düşünmezdim ben,ne yaşıyor ne oldu kötü bir şey mi var,başında bir iş mi var diye düşünürdüm.

Babanızın ruhsal durumu gel gitli mi? Yoksa böyle davranması için mutlaka bir sebebi olmalı.

Gel arkadaşım sarılalım.
Benim de annem babam başkalarıyla evli.
Benim de babamla aramda sorumsuzlugundan, vurdumduymazligindan kaynaklı anlaşmazlıklar vardı bi kaç defa onu hayatımdan bile çıkardım.
Nişanimda yoktu zaten evde oldu annemleri çağırdım.
Sonra nikahım oldu. Ben gelemem kızım çünkü şöyle böyle diyen adam (muhtemelen annem ve tarafını görmek istemediğinden) nikaha 10 dakika kala kapıdan girdi ben gittim sarıldım sıkı sıkı bi ağlama tuttu beni.

Aradan 1 hafta geçti düğüne de gelin dedim. Baktım gelmişler. Bizde gergin bi ortam vardı annemin eşinin gereksiz kıskançlığından kaynaklı. Gitmiş kayinpederime bu adamın burda işi ne gönderin bunu burdan demiş ben sonradan duydum. Tabi kimse bi yere gitmiyor. Herkes dans pistinde arka arkaya. Fotoğraflarda bile yani :))

Merak etme o yüzden bana böyle o an çok canı skkınmıs sende üst üste arayınca sinirlenmiş gibi geldi. Ya da istemeden kırmış olabilir misiniz ondan habersiz bişey mi yapıldı ya da nisanliniz bişey mi dedi elini mi öpmedi ne bileyim ufacık bişey?
Yine de gelmezse de kendi bilir ortada bi sorun yoksa. Nisanliniz iyi bi adama benziyo mutluluğunuzu bozmaya değmez.

Üst üste aramış olman 'nikahına gelmeyeceğim' gibi saçma sapan bir atar yapmasına mazeret değil. Benim ailemin yarısını hayatımdan çıkarmış olmam gerekirdi ulaşamayınca çılgın gibi aramak aile arasında ilişki bitirecek bir sebep olsa. Sevgili değil ki bu çok arıyorsun beni bunaltıyorsun diye kızsın. Babalar düğün zamanı tuhaf ruh hallerine bürünebiliyor seninki de öyle olmuş muhtemelen. en iyisi bir mesaj at 'neden böyle yapıyorsun, geçen gün 'erken gelip vakit geçiririz' demiştin. Böyle bir zamanda yanımda olmazsan çok üzülürüm' diye.

Üst üste aramanın, babanın, nikahına gelmiyorum demesiyle hiç mi hiç alakası yok bende bir kerede ulasamazsam devamlı ararım ailemden birilerini yani bu bir bahane olamaz ve bunun için de tepki almam neyse, babanın ya ruh hali gel gitli ya o gün başka bir şey olmuş sana patlamış ya da seninde bilmediğin seninle alakalı başka bir durum var yani durup dururken bu şekilde davranmaz bir baba ,kardeşin filan var mı ondan laf alsan belki bilir nedenini

Babanızı sonrasında arayıp görüştünüz mü ?
Nişanlınız olmadan ya yüzyüze yada telefon ile iletişim kurmalısınız.

Back
X