babam nisanlim ve ailesinine arkalarından küfür ediyor

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet kizlar ekimde dugunum var dugunum salonda oynamali olacak babam istemedi erkek tarafi istiyor diyr ikna ettik bu seferde mehter maasli dugun olsun diyor halamin oglunun oyle oldu cok begenmis oynamali olmucakmis nisanlimi cagirmis isyerine mehter maasli yapalim diye cd vermis bak izle diye tamam bakalim demis beni aradi babam git ailesiyle konus cd izlet diye cd dede mehter maasli dugun var neyse nisanlim ailesi bakmis begeemisler sunnet dugunu gibi demisler arkadaslari savasa gider gibi demis nisanlimda begenmemis aksam sordu babam kabul ettiler mi diye begenmemisler bole bole demisler dedim a... kodumun koministleri hepsi oyle dedi sende adam gibi birini bulamadin dedi bisey demedim cok gucume gitti ustelik ceyizime bir parca esya almayan babam merter maasinin masrafini karsilicakmis paylasmak istedim

Dugun senin annen ve baban iminciye nikah tazlesin istedigi gibi yapsinlar senin ne istedigin onemli

Dua et arkalarından ediyor:) normal bir şey babanın düğünle ilgili yorum yapması öneri sunması. Parası sorun değilse Mehteranda getiri verin ne olacak ki onunda gönlü olsun

Babanız eş dost ne der diye düşünüp, sizi zor duruma soktuğunu düşünmeyi reddediyor belli ki. Anladığım kadarıyla nişanlınızın ailesi ile aralarında siyasi görüş farklılıkları var ve babanız gelecek eşin dostun düşüncelerini gereğinden fazla önemsiyor. Allah size kolaylık versin. Siz de istemediğinizi söyleyebilirsiniz mesela.

Yok muzik kesinlikle calinmicakmiss
Sonuçta diretmiyor da sanırım yada bir süre diretip ikna oluyor. Düğün dönemi biraz sıkıntılı olur herkes kendi fikrini dile getirir herkese kulak asarsan oooo... işin içinden çıkamazsın kimseyi kırmadan kendi hayalini yapmak istediğini anlat

Babanızın büyük denge sorunu var

Sen diyemiyor musun baba bu nişanlımla benim düğünüm biz karar veririz nasıl olacağına diye.

Allah kolaylık versin... Ettiği küfürden anladığım kadarıyla ilerde başınız çok yanabilir babanızın bu huyu yüzünden. Çok ayıp bi şey.

yahu düğünü erkek tarafı yapıyor,hadi onu da geçtim bu nişanlınla senin düğünün sizden başkası ancak öneri getirir.ne o öyle diretme?
sen de hayır baba biz öyle istemiyoruz diyemiyor musun? yok yere düğün üstü kırgınlık vallahi.

Üff en azindan nisanlamislar sizi evliliginize razi gelmisler..
Valla beterin beteri var dusundukce icim daraliyor..
Sevgilim kürt diye annem istemiyor..
Dedemin haberi yok hicbirseyden ama genel olarak onyargilari var..
Tv de nerde bir dogulu gorse "kürrrrttt" diye laf atiyor..
Annem o kesime cahil fln diyor benim sevgilimin kürt oldugunu bile bile pffff..
Cok daraltiyolar insani yaaa...
Ve Allah kismet ederse 2015te nisan istiyorum nasil olcak bunlarrr kii

Laf etmesi ne cok rahatsiz ediyodur anlayabiliyorum seni hemde cok iyi ama yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz sen begendiysen nisanlini ikna et sende begenmediysen ozm mecbur baban ikna olacak...
Allahtan yuzlerine soylemiyormus bari

Sen ne istiyosun onemli olan bu...
Herkesin istedigi.gibi dugun yapilsa ooo..

Ben bisey diyemiyorum kizarr nisanlimada kizmasin diye farketmez diyo dedim ama aileleri oynamali dugun istiyolar dedim

Evet kufuru cok uzdu beni nisanlim es adayim sonucda ona laf denmesi bana denmis gibidir

kusura bakmayında babanız hem gerikafalı hem de saygısız yarın o küfür ettiği kişilerin yüzüne bakacak

Bi kaynana, gelinine bir cd gösterip "ben böyle dügün istiyorum, baska türlü olamaz" dese, o gelin (hakli olarak) çingar çikarirdi. Bence konu sahibin nisanlisi yine iyi durmus. Ayrica konu sahibide biraz olgunlasmasi lazim. Ayagini yere vurup isteklerini belli etmesi lazim, yoka babasi bunlari çook ezer ve evliligi yürümez.

düğün organizasyonlarına neden nişanlınızla & siz karar vermiyorsunuz da babanız karışıyor ..

bir tanıdığımızın da böyle sorun çıktı . kız baktı iki tarafta ikna olmayacak. ben düğün istemiyorum dedi. kadınların arasında bir kına gecesi yaptılar. pazar günü nikah dairesinde bir nikah töreni yapıldı. nikahtan sonra erkek tarafı gelin indirme yapıcaz dediler. kız tarafı nikahtan sonra evlerine gitti. erkek tarafı davul getirmişler kapı önünde yarım saat davul çalıp eğlendiler gelin arabadan seyretti. sorunsuzca evlendi. iki tarafta ikna oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…