babam nisanlim ve ailesinine arkalarından küfür ediyor

Canım nişanlına bunu sakın söyleme Babana da böyle Bişey yaparsa onları değil beni üzüyosun diye uyar Seni çok iyi anlıyorum Benzer Bişey yaşadım

Babana çok güldüm ya,tüm düğün boyunca mehter marşı mı çalacak.Hiç öyle bir düğün görmedim ben,sor bakalım onun düğünde ne çalmış?

Dert ettiğin şeye bak çözümü basit
Babanı al karşına "saygı değer babacım müstakbel nişanlımın ailesi sazlı sözlü çalgılı çengili x tarihte düğün istiyorlar ama ben seninde istediğin olsun istiyorum sende x tarihten sonra x günü mehter marşlı düğünümtrak yer ayarlayabilirsin"

Düğün senin baban ya da baskasi senin düğünü istediği şekilde yönetemez bence senin ve nişanlın nasıl istiyorsa oyle yap..
Asıl kafama takılan , baban neden sana hiç bişey almadi.??

Muziksiz dugun mu olur canim camide duali yapin o zaman

Melo'cuğum müziksiz düğün yapılır evet,bu tercih meselesidir,bende müziksiz dualı bir düğün düşündüğüm için üzüldüm açıkcası şu yazdığına,ilahiler okunur dualar edilir ,eğer durum uygunsa semazenler gelir..olur yani,,kızla nişanlısı isterse olur..camiyi kapattıramaz ki

Ailenin bu tür isteklerinide normal karşılamıyorum ancak daha garip gelen birşey var ki oda sizin neden sessiz kaldığınız. Ailenize ya kendi babanıza baba bende istemiyorum diyemiyormusunuz? Kendi düşünceleriniz yokmu sizin. Buraya istemiyorum diye yazıyorsunuz ancak normal yaşantınızda ses çıkarmıyorsunuz. Kusura bakmayın ben kızıyorum böyle kendi hayatını seyirci gibi izleyenleri. Kendi ayaklarınızın üzerinde duramıyor, fikrinizi söyleyemiyorsanız şayet ben her konuda kendinizi ezdirdiğinizi düşünürüm ve evlilikten önce bunları kazanmanız gerektiğini önerebilirim.

Babanız gerçekten garip mehter marşını da dügünde ilk kez duydum...
Kafkas ekibini felan anlarımda mehter komik yani..

ALLAH sabır versin size

ya bu konuda ben ailelere maalesef kızamıyorum

Genelde iki kültürden insan evlendiginde sorunlar çıkabildigi için insan hele hele aileler düşünüyor..

O zaman dugun olmaz dua olur canim burdaki kasit kelime manasi carptirican beni :) semazen guzel oluyor aslinda ama cok bakinca benim basim donuyor

inşallah arkalarından etmeye devam eder.....
düğündeki müziğe karışan babada yeni gördüm valla..
allah kolaylık versin...

işte üzüldüm o kıza. sırf ailesinin yüzünden düğününde eğlenememiş.düğün bile istemiyorum olayına getirmişler kızcağızı. yazık ya.
millet eğlenirken arabada seyretmiş.
bu aileler ne kadar bencil oluyor.

Dans edeceksiniz mehter marşı, pasta keseceksiniz mehter marşı, halay çekeceksiniz mehter marşı.. Valla bu marşla sizinkiler gaza gelip erkek tarafına "Saldırın düşmanaaa!" diye hücuma geçerler. Benden söylemesi.

Yorumunuz guldurdu beni
Yok dabs halay filan olmucak insanlar tiyatro izler gibi izleyecek

öncelikle düzelmek istedim iznine, mehter maaşı değil mehter marşı.

siz savaşa gitmiyorsunuz ki düğün bu, geleneklerimizde bile köy düğünleri davullu zurnalı oynamalı yapılır ayrıca senin ve nişanlının isteklerine neden saygı duymuyor. halanın oğlunun düğününü beğenmiş diye sizinkini illa aynı mı yapmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…