Evet marş ne yazdigimida bilmiyorum :-(Mehter maaşı degil Mehter marşı..
Marş tabi ya maas nerden cikti ne yazdigimida bilmiyorum :-(Mehter maaşı degil Mehter marşı..
Soylesene babana ben boyle istiyorumOynamali istiyorum bende
Babana çok güldüm ya,tüm düğün boyunca mehter marşı mı çalacak.Hiç öyle bir düğün görmedim ben,sor bakalım onun düğünde ne çalmış?Evet kizlar ekimde dugunum var dugunum salonda oynamali olacak babam istemedi erkek tarafi istiyor diyr ikna ettik bu seferde mehter maasli dugun olsun diyor halamin oglunun oyle oldu cok begenmis oynamali olmucakmis nisanlimi cagirmis isyerine mehter maasli yapalim diye cd vermis bak izle diye tamam bakalim demis beni aradi babam git ailesiyle konus cd izlet diye cd dede mehter maasli dugun var neyse nisanlim ailesi bakmis begeemisler sunnet dugunu gibi demisler arkadaslari savasa gider gibi demis nisanlimda begenmemis aksam sordu babam kabul ettiler mi diye begenmemisler bole bole demisler dedim a... kodumun koministleri hepsi oyle dedi sende adam gibi birini bulamadin dedi bisey demedim cok gucume gitti ustelik ceyizime bir parca esya almayan babam merter maasinin masrafini karsilicakmis paylasmak istedim
Muziksiz dugun mu olur canim camide duali yapin o zaman
Üff en azindan nisanlamislar sizi evliliginize razi gelmisler..
Valla beterin beteri var dusundukce icim daraliyor..
Sevgilim kürt diye annem istemiyor..
Dedemin haberi yok hicbirseyden ama genel olarak onyargilari var..
Tv de nerde bir dogulu gorse "kürrrrttt" diye laf atiyor..
Annem o kesime cahil fln diyor benim sevgilimin kürt oldugunu bile bile pffff..
Cok daraltiyolar insani yaaa...
Ve Allah kismet ederse 2015te nisan istiyorum nasil olcak bunlarrr kii
Laf etmesi ne cok rahatsiz ediyodur anlayabiliyorum seni hemde cok iyi ama yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz sen begendiysen nisanlini ikna et sende begenmediysen ozm mecbur baban ikna olacak...
Allahtan yuzlerine soylemiyormus bari
O zaman dugun olmaz dua olur canim burdaki kasit kelime manasi carptirican beni :) semazen guzel oluyor aslinda ama cok bakinca benim basim donuyorMelo'cuğum müziksiz düğün yapılır evet,bu tercih meselesidir,bende müziksiz dualı bir düğün düşündüğüm için üzüldüm açıkcası şu yazdığına,ilahiler okunur dualar edilir ,eğer durum uygunsa semazenler gelir..olur yani,,kızla nişanlısı isterse olur..camiyi kapattıramaz ki
mehter marşını ilk defa duydum. öyle düğünmü olur ya.Yok muzik kesinlikle calinmicakmiss
işte üzüldüm o kıza. sırf ailesinin yüzünden düğününde eğlenememiş.düğün bile istemiyorum olayına getirmişler kızcağızı. yazık ya.bir tanıdığımızın da böyle sorun çıktı . kız baktı iki tarafta ikna olmayacak. ben düğün istemiyorum dedi. kadınların arasında bir kına gecesi yaptılar. pazar günü nikah dairesinde bir nikah töreni yapıldı. nikahtan sonra erkek tarafı gelin indirme yapıcaz dediler. kız tarafı nikahtan sonra evlerine gitti. erkek tarafı davul getirmişler kapı önünde yarım saat davul çalıp eğlendiler gelin arabadan seyretti. sorunsuzca evlendi. iki tarafta ikna oldu.
Yorumunuz guldurdu benipoyrazinmelegi .!.:Dans edeceksiniz mehter marşı, pasta keseceksiniz mehter marşı, halay çekeceksiniz mehter marşı.. Valla bu marşla sizinkiler gaza gelip erkek tarafına "Saldırın düşmanaaa!" diye hücuma geçerler. Benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?