biraz komik nedense.. baban milliyetçi ama abartmış durumu...Evet kizlar ekimde dugunum var dugunum salonda oynamali olacak babam istemedi erkek tarafi istiyor diyr ikna ettik bu seferde mehter maasli dugun olsun diyor halamin oglunun oyle oldu cok begenmis oynamali olmucakmis nisanlimi cagirmis isyerine mehter maasli yapalim diye cd vermis bak izle diye tamam bakalim demis beni aradi babam git ailesiyle konus cd izlet diye cd dede mehter maasli dugun var neyse nisanlim ailesi bakmis begeemisler sunnet dugunu gibi demisler arkadaslari savasa gider gibi demis nisanlimda begenmemis aksam sordu babam kabul ettiler mi diye begenmemisler bole bole demisler dedim a... kodumun koministleri hepsi oyle dedi sende adam gibi birini bulamadin dedi bisey demedim cok gucume gitti ustelik ceyizime bir parca esya almayan babam merter maasinin masrafini karsilicakmis paylasmak istedim
Evet kizlar ekimde dugunum var dugunum salonda oynamali olacak babam istemedi erkek tarafi istiyor diyr ikna ettik bu seferde mehter maasli dugun olsun diyor halamin oglunun oyle oldu cok begenmis oynamali olmucakmis nisanlimi cagirmis isyerine mehter maasli yapalim diye cd vermis bak izle diye tamam bakalim demis beni aradi babam git ailesiyle konus cd izlet diye cd dede mehter maasli dugun var neyse nisanlim ailesi bakmis begeemisler sunnet dugunu gibi demisler arkadaslari savasa gider gibi demis nisanlimda begenmemis aksam sordu babam kabul ettiler mi diye begenmemisler bole bole demisler dedim a... kodumun koministleri hepsi oyle dedi sende adam gibi birini bulamadin dedi bisey demedim cok gucume gitti ustelik ceyizime bir parca esya almayan babam merter maasinin masrafini karsilicakmis paylasmak istedim
ya bu konuda ben ailelere maalesef kızamıyorum
Genelde iki kültürden insan evlendiginde sorunlar çıkabildigi için insan hele hele aileler düşünüyor..
Seven var, sevmeyen var canım. Hem çok gürültülü oluyor, uzun süre çalınca, rahatsız olanlar olabilir. 4-5 saat boyunca ne çalacak ki hem mehter takımı? Minik bir gösteri şeklinde desen belki, bir kaç dakika şöyle geçiş töreni gibi falan. Ama babanız, hakikaten çok kaptırmış kendini.Yorumunuz guldurdu beni
Yok dabs halay filan olmucak insanlar tiyatro izler gibi izleyecek
Erkek kardeşim evlenecek kasımda. Gelini evden Ölürüm Türkiyem'le çıkarcaklarmış o geldi aklıma. Babamdan çıkıyor tabi bu fikir, davul zurnayla çalacaklar bi de
Ayy sorma babamın parlak fikirleri iştene güldü m ya niye böle bişi düşünmüşler ki......
asırlardır kıratımı suladım falan......
yok canım kız pek üzülmedi. hatta sevindi. ''bende düşünüyordum onca erkeğin içinde nasıl oynarım diye beni gelinliğimle eşim görsün bütün erkeklerin görmesi gerekmez'' dedi. kız kına gecesinde istediği kıyafeti giydi . istediği kadar oynadı, eylendi. damatta davulların önünde oynadı. iki tarafta halinden memnundu.işte üzüldüm o kıza. sırf ailesinin yüzünden düğününde eğlenememiş.düğün bile istemiyorum olayına getirmişler kızcağızı. yazık ya.
millet eğlenirken arabada seyretmiş.
bu aileler ne kadar bencil oluyor.
mehterli düğün nasıl oluyor bir yerde görüntüsü varsa paylaşsana :)Evet kizlar ekimde dugunum var dugunum salonda oynamali olacak babam istemedi erkek tarafi istiyor diyr ikna ettik bu seferde mehter maasli dugun olsun diyor halamin oglunun oyle oldu cok begenmis oynamali olmucakmis nisanlimi cagirmis isyerine mehter maasli yapalim diye cd vermis bak izle diye tamam bakalim demis beni aradi babam git ailesiyle konus cd izlet diye cd dede mehter maasli dugun var neyse nisanlim ailesi bakmis begeemisler sunnet dugunu gibi demisler arkadaslari savasa gider gibi demis nisanlimda begenmemis aksam sordu babam kabul ettiler mi diye begenmemisler bole bole demisler dedim a... kodumun koministleri hepsi oyle dedi sende adam gibi birini bulamadin dedi bisey demedim cok gucume gitti ustelik ceyizime bir parca esya almayan babam merter maasinin masrafini karsilicakmis paylasmak istedim
Mehter marşınıda ilk kez duydum..Yok muzik kesinlikle calinmicakmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?