Babam niye böyle yapıyor...

esos_

ÖMRÜMÜN SAHİBİİİ
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
356
12
48
İstanbul
......................................................................................... ...............

Son düzenleme:
canım bence sıkıntıdan size sarmış durumda sıkma canını alttan almaya çalış yada konuşmaya çalış. en olmadı annen ara buluculuk yapsın. allah kolaylık versin

Biraz olgunlukla karşıla sen de. Karşında yaşıtın biri yok sonuçta yaşlılıkta insanlar değişir, kaprislileşebilir. Adam evde durduğundan strese giriyor olabilir. Çok duymamaya alınmamaya çalış, kendini alıştırırsan gözüne batmaz. Yumuşak karşılık ver.

canım bence sıkıntıdan size sarmış durumda sıkma canını alttan almaya çalış yada konuşmaya çalış. en olmadı annen ara buluculuk yapsın. allah kolaylık versin

sırf kafası dağilsin diye çalışsın istiyorum morali bvozuk olunca bize sarıyo :(ama babam işte bişe diyemiyyorumki:(bazwen melek oluyo bazen canıma tak ettiriyo anneme allah peygamber sabrı vermiş.hani derler ya kızlar babaları gibi eş ister diye ben allah korusun diyorum:(

Biraz olgunlukla karşıla sen de. Karşında yaşıtın biri yok sonuçta yaşlılıkta insanlar değişir, kaprislileşebilir. Adam evde durduğundan strese giriyor olabilir. Çok duymamaya alınmamaya çalış, kendini alıştırırsan gözüne batmaz. Yumuşak karşılık ver.

çok yumuşak davranıyorum hemde bi hatanı görmesin varya artık abartmıyorum yıllarca dilinden kurtulamazsın:(

Back
X