Babam borcunu ödememiş eşim kefil olmustu

Kendını yetiştirmiş bi adam olsa eve gelip hanıma çatmak yerine babasına bu benim sorunum der geçerdi
Aynen öyle, adam olsaydı babasını evinin iç işlerine karıştırmaz, karısına çatmazdı, böyle ezik adamların gücü sadece karısına yeter, sıkıysa arasın kayınbabasını ona hesap sorsun, konu sahibi yerinde olsam bu adamı bir güzel paralar yüzüne de bakmazdım, ne hakla gelip kendi verdiği borç yüzünden sana hakaretler eder ve ne hakla babasını muhatap eder bu şekilde, bu kocaya hiçbirşey yaramaz , asla kendini ezdirme bir hesabi varsa ahanda babam orda git aranızda halledin benim başımda bık bık ötme deyip koy postayı, iyi bir dersi hakkediyor sanki silah dayamışlar borca kefil olurken ...

Aynen öyle, adam olsaydı babasını evinin iç işlerine karıştırmaz, karısına çatmazdı, böyle ezik adamların gücü sadece karısına yeter, sıkıysa arasın kayınbabasını ona hesap sorsun, konu sahibi yerinde olsam bu adamı bir güzel paralar yüzüne de bakmazdım, ne hakla gelip kendi verdiği borç yüzünden sana hakaretler eder ve ne hakla babasını muhatap eder bu şekilde, bu kocaya hiçbirşey yaramaz , asla kendini ezdirme bir hesabi varsa ahanda babam orda git aranızda halledin benim başımda bık bık ötme deyip koy postayı, iyi bir dersi hakkediyor sanki silah dayamışlar borca kefil olurken ...
Aile hassas nokta olunca eşi çok sinirliyse kadın bi durmustur .
Yani iki tarafta yükselirse bu sefer toplanamayabilirler

Aile hassas nokta olunca eşi çok sinirliyse kadın bi durmustur .
Yani iki tarafta yükselirse bu sefer toplanamayabilirler
Valla böyle erkeklere sinir oluyorum, herseyin faturasını kadına kesiyorlar çünkü güçleri kadınlara ve çocuklara yeter ancak , aciz varlıklar...

Çok büyük miktarlar değil.
Baştan olmamalıydı o ayrı.
Ama bu para ıcın de cır cır soylenılmez kaldı kı adam genel olarak ödemiş.

Evet zaten çoğunu ödedi ödemeyeceğim de demedi konuştu mağazayla dün 3 taksit olacak kalanı ödeyecek bende tabiki çok kırıldım eşime bu kadar büyütmesine evet eşim haklı zaten babamda haksız ödemesi lazımdı gerekirse yemeden içmeden ama oldu bir kere eşimin babasına da tavırlıyım ve herşeyden önce eşimin de her fırsatta bana çatmasından bıktım sanırım doğru eşim ailesinden korkan birisi

Back
X