Babam niye bu kadar umursamaz?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Sırf bunun için üye oldum derdim büyük değil belki ama üzüyor beni babam bizimle hiç ilgilenmiyor ve bu beni çok üzüyor Allah’a şükür bir şeyimizi eksik etmedi ama sevgiyi etti ne zaman arasak kahvede eve gelir gelmez televizyon açıyor ya da telefonuyla oynuyor bizimle konuştuğu tek konu okulumuz ve para haftasonu da hep evdeyiz anneme çok üzülüyorum benim üniversiteye gitmeme az kaldı (yılı yanlış işaretlemiş 2003 doğumluyum) ben üniversiteye gidince annem yalnız kalacak abimin ünivi bitirmesine 1 sene var sonra işini bulacak belki evlenip gidecek annem iyice yalnız kalacak her şeyi içime atan kafama takan biriyim bunu taka taka vitiligom arttı yardımlarınıza ihtiyacım var

Yapacak bir şey yok bazı babalar böyledir.Ben de babamın bizi alıp gezmeye götürdüğünü bilmem.Altı yedi yaşlarımdayken içtiği bir akşam kardeşimle bana sabah sizi lunaparka götüreceğim diye söz vermişti.Sabah neşeyle uyandık gittik babamın başına hazırlanıp.Uyanmadı bile.Annem götürdü.O günden beri babamdan bir şey istemiyorum.Bazıları böyledir işte huy.

Yapacak bir şey yok bazı babalar böyledir.Ben de babamın bizi alıp gezmeye götürdüğünü bilmem.Altı yedi yaşlarımdayken içtiği bir akşam kardeşimle bana sabah sizi lunaparka götüreceğim diye söz vermişti.Sabah neşeyle uyandık gittik babamın başına hazırlanıp.Uyanmadı bile.Annem götürdü.O günden beri babamdan bir şey istemiyorum.Bazıları böyledir işte huy.
Ya ben de yaşamıştım öyle bir şeyi sözünü tutmamıştı

Benim babamda öyle. Annemden yana da şansim yok. Evlendim kurtuldum diyorum. Çünkü evde aile ortamı hiç yoktu.
Anneniniz sık sık ziyarete gelir sizi inşallah kafasini dagitir bir sekilde

Abinize biseks yada gay babanıza umursamaz.
Herkese bir kulp bulmuşsunuz sorun sizde olabilir mi

Back
X