babam öğrenmişşşş :O

Elittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
696
59
53
İstanbul
Kızlarrr kafam çok karışık yardım edin lütfen. Sevgilim olduğunu babam öğrenmiş numarasına ulaşmış bunları ablama anlatmış ve bana söylememesi için söz verdirtmiş. Ama ablam gözümü açmam için gelip bana söyledi. Babam sevgilimi araştırcak tanımak istiyormuş.
Sizce ne yapmalıyım haberim yokmuş gibi mi devam etmeliyim gidip kendim mi açıklamalıyım. Gizlediğim için babam biraz kızmış. Kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?

bence sessiz kalmalısın. söylersen üstüne gelebilir, neden bana söylemedin o kim nerde oturuyo gibi şeylerle sıkıştırabilir...

Bence biraz babanın yatışmasını bekle. Daha sonra da kendin açıkla.
Bu tip şeylerin aileye en baştan söylenmesi taraftarıyım.
Sonra insanın kendisi de sevgilisi de üzülebiliyor.
Hayırlısı olsun ilişkiniz için :)

belki o kadarda üstüne düşmicektir , ablanın diceni bildiği için göz dagı amaçlı yapmışta olabilir, gidip elinin altına sokulma gönüllü olarak :) bırak zaman geçsin, haberin yok gibi davran ama dikkat et gezmene felan , temkinli ol, ayrıca senin için endişelenmesi gayet doğal ortam çok kötü, tamamen yavrusunu koruma içgüdüsüyle hareket ediyordur , seni sakınır her türlü kötülükten

Kızlarrr kafam çok karışık yardım edin lütfen. Sevgilim olduğunu babam öğrenmiş numarasına ulaşmış bunları ablama anlatmış ve bana söylememesi için söz verdirtmiş. Ama ablam gözümü açmam için gelip bana söyledi. Babam sevgilimi araştırcak tanımak istiyormuş.
Sizce ne yapmalıyım haberim yokmuş gibi mi devam etmeliyim gidip kendim mi açıklamalıyım. Gizlediğim için babam biraz kızmış. Kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?

Öncelikle yaşını ve sevgilinin yaşını öğrenmek istiyorum, ciddi misiniz? İlk önce sevgiline tembih et babam arayabilir nazik kibar konuş de. Araştırsın bulsun senin için doğru biri olmadığını bulursa seninle konuşacaktır ama şayet senin için uygun biri bulursa bişey demez senin ona ciddiyetle açılmanı beklicektir. Sakin ol canım gelişmelerden haberdar et benimde başımdan böyle durum geçti anlarım seni yardımda edebilirim.

Son düzenleme:
Öncelikle yaşını ve sevgilinin yaşını öğrenmek istiyorum, ciddi misiniz? İlk önce sevgiline tembih et babam arayabilir nazik kibar konuş de. Araştırsın bulsun senin için doğru biri olmadığını bulursa seninle konuşacaktır ama şayet senin için uygun biri bulursa bişey demez senin ona ciddiyetle açılmanı beklicektir. Sakin ol canım gelişmelerden haberdar et benimde başımdan böyle durum geçti anlarım seni yardımda edebilirim.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Evet ciddi düşünüyoruz 3 yıldr tanışıyoruz 1 yıldır birlikteyiz
İkimiz de 20 yaşındayız

Son düzenleme:
belki o kadarda üstüne düşmicektir , ablanın diceni bildiği için göz dagı amaçlı yapmışta olabilir, gidip elinin altına sokulma gönüllü olarak :) bırak zaman geçsin, haberin yok gibi davran ama dikkat et gezmene felan , temkinli ol, ayrıca senin için endişelenmesi gayet doğal ortam çok kötü, tamamen yavrusunu koruma içgüdüsüyle hareket ediyordur , seni sakınır her türlü kötülükten

Bu açıdan düşünmemiştim,teşekkürler

Rica ederim :)
Baban nasıl duymuş ilişkinizi? Baban nasıl biri sinirli mi sana yasak koyar mı?

Çabuk sinirlenen öfkelenince parlayan ama sonra sakinleşen biri.
Erkek arkadaş konusunda tam olarak ndüşünürdü anlayamıyorum.
Yasakçı değil ama bu tür konularda serbest bırakmaz kolay kolay
Sen ne yaşamıştın :)
Babam ona telefonum lazımdı ordan mesajları görmüş alınca

Bence biraz babanın yatışmasını bekle. Daha sonra da kendin açıkla.
Bu tip şeylerin aileye en baştan söylenmesi taraftarıyım.
Sonra insanın kendisi de sevgilisi de üzülebiliyor.
Hayırlısı olsun ilişkiniz için :)

Teşekkürler. Haklsın ama cesaretim yoktu :)

Çabuk sinirlenen öfkelenince parlayan ama sonra sakinleşen biri.
Erkek arkadaş konusunda tam olarak ndüşünürdü anlayamıyorum.
Yasakçı değil ama bu tür konularda serbest bırakmaz kolay kolay
Sen ne yaşamıştın :)
Babam ona telefonum lazımdı ordan mesajları görmüş alınca

Benim babamda sevgilimin olduğunu bilmiyordu hal ve hareketlerimden anlamış. Anneme, ablama, enişteme sormuş. Sevgilimle aramda olanlarıda en iyi eniştem bilir çok yardımı dokundu bana saolsun. Eniştem gelişi güzel anlatmış sevgilimi babamda inandı bana hiç bir şey söylemedi sustu ona söyleyeceğim anı bekledi güvendi bana. :16:

Sevgilini gelişi güzel birinin anlatmaası lazım ve bu yolda sana kesinlikle ailenden birinin yardım etmesi lazım babana tek anlatman mümkün olamaz seni dinlemediği yerde ailenden birini dinleyecektir.

Babana güven ver :34:

Benim babamda sevgilimin olduğunu bilmiyordu hal ve hareketlerimden anlamış. Anneme, ablama, enişteme sormuş. Sevgilimle aramda olanlarıda en iyi eniştem bilir çok yardımı dokundu bana saolsun. Eniştem gelişi güzel anlatmış sevgilimi babamda inandı bana hiç bir şey söylemedi sustu ona söyleyeceğim anı bekledi güvendi bana. :16:

Sevgilini gelişi güzel birinin anlatmaası lazım ve bu yolda sana kesinlikle ailenden birinin yardım etmesi lazım babana tek anlatman mümkün olamaz seni dinlemediği yerde ailenden birini dinleyecektir.

Babana güven ver :34:

Senin adına sevindim,şaslıymışsın. Benim bu konuda bi destekçim olamaz ama babam aslında bana çok güvenirdi şimdiki durumu bilemiyorum tabi. Öğreneli 2-3 gün olmuştur ama belki psikoljik sorunlarım olduğundandır bilmiyorum bana çok iyi davranıyor. Sanırım şimdi zaten ısırası değil.:)

Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Evet ciddi düşünüyoruz 3 yıldr tanışıyoruz 1 yıldır birlikteyiz
İkimiz de 20 yaşındayız

Evliliği ne kadar zaman sonra düşünüyorsunuz?
Aslında erkek arkadaşın da hazırsa babanıza açılmanız iyi olur.
Er ya da geç söyleyecektiniz zaten.
Onun öğrenmesi sizin yükünüzü azaltmıştır, işinizi kolaylaştırmıştır diye düşünüyorum ben.
Allah yardımcınız olsun her şey iyi gelişir inşallah.:nazar:

Evliliği ne kadar zaman sonra düşünüyorsunuz?
Aslında erkek arkadaşın da hazırsa babanıza açılmanız iyi olur.
Er ya da geç söyleyecektiniz zaten.
Onun öğrenmesi sizin yükünüzü azaltmıştır, işinizi kolaylaştırmıştır diye düşünüyorum ben.
Allah yardımcınız olsun her şey iyi gelişir inşallah.:nazar:

Teşekkür ederim:)
Evliliği okullar bitince düşünüyoruz hatta askerlik, bilemiyorum ki kalp hastası bi de büyüme var bu da bi süre engel olur. Yni daha çooooook var.Zaten daha çok var diye açılamıyordum

Senin adına sevindim,şaslıymışsın. Benim bu konuda bi destekçim olamaz ama babam aslında bana çok güvenirdi şimdiki durumu bilemiyorum tabi. Öğreneli 2-3 gün olmuştur ama belki psikoljik sorunlarım olduğundandır bilmiyorum bana çok iyi davranıyor. Sanırım şimdi zaten ısırası değil.:)

Neyin sırası değil? Erkek arkadaşınla iyice konuş ciddiliğinizi babana anlatın emin ol baban durumun uzamasından hoşlanmayacaktır. Annen ne diyor biliyor mu biriyle konuştuğunu en iyi destekçin annen olur :)

Annem bu konularda çok anlayışsız biri maalesef. Sırası değil dediğim bir kaç gün içinde açılmak. Biraz sıkıntılarım arttı da iyi hissettiğim zaman anlatmayı düşünüyorum çünkü çoğunuz böyle söyledi. :)
Annem bilmiyor bilse bacaklarımı kırar :) :)
Çok haklısın gizlememe kızmış yarın birgün başkalarından duyarım daha kötü olur diye sanırım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim:)
Evliliği okullar bitince düşünüyoruz hatta askerlik, bilemiyorum ki kalp hastası bi de büyüme var bu da bi süre engel olur. Yni daha çooooook var.Zaten daha çok var diye açılamıyordum

Hımm hayırlısı olsun ya zamana bırak o zaman...:40:
Geçmiş olsun bu arada inşallah ilerleme olmaz gerileme olur.
Allah babanızı size sizi babanıza bağışlasın.:nazar:

Hımm hayırlısı olsun ya zamana bırak o zaman...:40:
Geçmiş olsun bu arada inşallah ilerleme olmaz gerileme olur.
Allah babanızı size sizi babanıza bağışlasın.:nazar:

Çoook çok güzel dualar ediyorsun.
Allah razı olsun :)
İçimi ferahlattın Allah senin de dualarını hayırlısıyla kabul etsin :)

Annem bu konularda çok anlayışsız biri maalesef. Sırası değil dediğim bir kaç gün içinde açılmak. Biraz sıkıntılarım arttı da iyi hissettiğim zaman anlatmayı düşünüyorum çünkü çoğunuz böyle söyledi. :)
Annem bilmiyor bilse bacaklarımı kırar :) :)
Çok haklısın gizlememe kızmış yarın birgün başkalarından duyarım daha kötü olur diye sanırım

Durum zorlaşıyor gitgide :/ Annen bilmiyor sevgilin kalp hastası (geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inşallah) askerliğide var. Allah yardımcın olsun canım erkek arkadaşın önce sağlığına bakmalı tedavi oluyor mu? Bu olanlara rağmen baban bilmeli madem annen yardım etmiyor babana açılmalısın dosdoğruca cesaret ister ama söyledin diye pişman olmazsın kim bilir belki adı konur bu ilişkinin dimi ?

Durum zorlaşıyor gitgide :/ Annen bilmiyor sevgilin kalp hastası (geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inşallah) askerliğide var. Allah yardımcın olsun canım erkek arkadaşın önce sağlığına bakmalı tedavi oluyor mu? Bu olanlara rağmen baban bilmeli madem annen yardım etmiyor babana açılmalısın dosdoğruca cesaret ister ama söyledin diye pişman olmazsın kim bilir belki adı konur bu ilişkinin dimi ?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun duaların için. hayırlısıyla inşallah senin de duaların kabul olur :)
Tedavi süreci biraz karışık :S
En kısa zamanda cesaretimi toplayıp açılmayı düşünüyorum

Back
X