Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.
Ama herkes Kudralobar gibi her konuda bilgi sahibi
böyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
Şimdi Kudalobar isimli üyeye cevap verdiğim için muhtemelen
@Mune , beni banlar. Hatta geç bile kaldı, ama ben kendisini etiketledim.
siteye erkekler üye olamıyor ama üye olurken cinsiyet seçimi var. ayrıca sitenin admini bir erkek. çelişkilerle dolu bir site. diğer entrylerde de bahsetmişler admin sınıf başkanı edasıyla, ses çıkar…
eksisozluk.com
erkeklerin kabul edilmedigi ama admini (yukarida okudum) erkek olan forum sitesi. gercekten ara ara uyeleri azarliyor, laf sokuyor falan degisik kafalar. bir tane uye de cikip demiyor ki benim icerig…
eksisozluk.com
site yöneticilerinin büyük kısmının kendini allah sandığı site. öyle bir site ki onları eleştirdiğiniz anda üyeliğiniz iptal ediliyor. eleştirmek yasak, fikir belirtmek yasak, polemik yasak. tabi …
eksisozluk.com
ben de düşmüştüm bu siteye, düşmez olaydım, sinirlerim bozuldu. yok oraya yazan, dertleşen, kimisi kürtaj karşıtı kadınlar yüzünden değil. sitenin işleyişi ve yönetimi yüzünden. erkekler üye olamıyor…
eksisozluk.com
en çok okunan başlığı bir derdim var olan mok gibi sitedir. birilerini linç etmek, laf sokuşturmak, ağız dalaşına girmek için pusuya yatmış üyeleri ve hiç bir müdahalede bulunmayan beceriksiz yönetic…
eksisozluk.com
Kadınlar Kulübü şikayet, iletişim, Kadınlar Kulübü yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Kadınlar Kulübü için yazılan tüm şikayet v...
www.sikayetvar.com