• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemin yanına geldim. Bir köyde yaşıyorlar. Ben araba kullanmayı bilmiyorum, köydede herhangi bir vasıta yok. Haftada bir-iki kere babam olacak beyfendinin işi çıkarsa şehre inebiliyorum. Yürüyüşe çıkabiliyorum. Genelde beni gezdir şeklinde talebim olmuyor. Bu ara epey sıkıldım, az önce babama şehre inelim dedim, benzir pahalı, yarın pazara giderim, giderken de gezdiririm diyor. Dedim, marketten al, benzin parasını da ben veririm, yine de kabul etmedi. 1 hafta olmuş dışarı çıkmadım, acayip bunaldım. Bazen bu adamı boğasım geliyor, ölse ağlar mıyım diye düşünüyorum. Genel olarak böyle bencil biri. Çalıştığım zaman da, para isteyeceği zaman arardı. AA babam var, benim için şunu yaptı diyeceğim hiçbir şey yok. Kendime kiralık ev ararken de, ben aradım. Tacizci emlakçılarla vs hep ben uğraştım.

Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.
Ya ben böyle insanları anlamiyoru kimse halinden memnun değil en azından başında babam diyebilecegin bir kişi var bir ailen var bu ortamları bulamayan insanlar var ya kıymet bilin ya dışarı ailenizden daha mı güvenli şükredin ya bi

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, kimin 2. Üyeliğisiniz siz??

KudrAlobar KudrAlobar ’ı çok ama çok severim, hakkında ileri geri konuştuğunuzu görünce dayanamadım.

Kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama kimsenin özel hayatına dil uzatamazsınız.

Keşke siz de onun kadar ailesini seven, her şeylerine koşan, sadece varlıklarıyla bile mutlu olabilen biri olabilseniz.

Kalbinizin katılığı karşısında şoka girdim.

Her şeye bir bahaneniz var. Ehliyet almıyorum, çünkü insanlara zarar vermekten korkuyorum, yav he he.

3 ülkede gezmiş, kendi parasını kazanan bir kadın , babası ona pazara götürmüyor diye burada babasının dedikodusunu yapıyor. Vizyona bakın.

İnanılmaz.

Evet bakın o çook klişe şeyi söyleyeceğim: Allah evladın da hayırlısını versin!!

Böyle donanımlı bir hanımın babam beni pazara götürmüyor diye ağlaması, çok ilginç geldi bana… :işsiz:

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, kimin 2. Üyeliğisiniz siz??

KudrAlobar KudrAlobar KudrAlobar KudrAlobar ’ı çok ama çok severim, hakkında ileri geri konuştuğunuzu görünce dayanamadım.

Kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama kimsenin özel hayatına dil uzatamazsınız.
Yaa bi de katılım 16 ocak ama maşallah kudranın tüm bilgilerine hakim
İhtisasını kudra üzerine yapmış sanırım😂😂

Böyle donanımlı bir hanımın babam beni pazara götürmüyor diye ağlaması, çok ilginç geldi bana… :işsiz:
Ya o zaman benim şüphelendiğim kişi değil bu katibinkidir 😁

KudrAlobar KudrAlobar vampir gadın, yine kimin ganını emdin de dillere düştün?!!11

Kız niye bu kızı sinirlendirdiniz bu kadar ha?!! Size denmedi mi ha herkesin hoşuna giden, konu sahibinin sevineceği yorumlar yapmak zorundasınız diye, niye kendi fikirlerinizi ve olaya bakışınızı yazıyorsunuz siz, ne haklan eleştiriyorsunuz?!! Siz kimsinnnzz yağ?!11

Konu sahibi çok haklısın canım, babanız çok kaka bir adam, taksiye şey edin siz. Hatta az yiyin de kendinize özel bir şoför tutun. Daha güzel olur.

Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.

Ama herkes Kudralobar gibi her konuda bilgi sahibi böyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.

Şimdi Kudalobar isimli üyeye cevap verdiğim için muhtemelen @Mune , beni banlar. Hatta geç bile kaldı, ama ben kendisini etiketledim.

dağ başı yol yoksa araba nasıl gidiyor hangi yolda gidiyor?
arabanın gidebildiği yolda bisiklette gider.
5 yaşındaki çocuk gibi beni gezdirmedi babam diye ağlanacağınıza çıkın iki adım atın temiz hava alın.
köyde taksi var ama yol yok oldu peki...

Allah hayırlı evlat versin … Az önce benim küçük oğlan sürpriz yumurta istedi , yarın alalım olur mu ? Şimdi fırın açık bırakıp gidemem dedim tamam anne dedi . İnşallah nefret etmez benden . Hele öğrencilerim o_O3 yıldır onları sinemaya götüremedim söz verdiğim halde .
Aşırı bencil bir insansınız gerçekten. Şu dünyada nice babalar var ki evladının varlığını bile bilmez . Sizinki gayet mantıklı bir şekilde yarın gezdiririm demiş . Yapmayın böyle . Babanızın kıymetini bilin.

Gezdiremeyeceğim değil lütfen istediği an istediği saniye gezdiremeyeceğim çocuk 🙄
Kuş uçmaz kervan geçmez köyde
Yarın çarşıya ineceğim halde
Sırf biricik çocuğum istiyor diye2 gün üst üste yola çıkmam gereken çocuk 🙄🙄🙄
Böyle bi anne🤣 olamaz
çocuk çok üzülücek 🤣 kk ya da derdini yaramayacak 🤣

o köye giden bi anayol muhakkak vardır, oraya kadar sabah erken kalkıp yürüseniz kafi, mutlaka bi vasıta geçer. Evde durmak yağlanma yapmış sizde kalp, beyin hep fecaat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X