- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi showingnoemotions
15 yaş normal neden bunu bu kadar kötüymüş gibi yazıyor seni tanıyan biri bnce iyi bilenmişValla benim bilmediğim şeyleri bile biliyor muhtemelen benim hakkımda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yaş normal neden bunu bu kadar kötüymüş gibi yazıyor seni tanıyan biri bnce iyi bilenmişValla benim bilmediğim şeyleri bile biliyor muhtemelen benim hakkımda![]()
İnsanlara zarar vermekten korkuyor amaKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, kimin 2. Üyeliğisiniz siz??
KudrAlobar ’ı çok ama çok severim, hakkında ileri geri konuştuğunuzu görünce dayanamadım.
Kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama kimsenin özel hayatına dil uzatamazsınız.
Keşke siz de onun kadar ailesini seven, her şeylerine koşan, sadece varlıklarıyla bile mutlu olabilen biri olabilseniz.
Kalbinizin katılığı karşısında şoka girdim.
Her şeye bir bahaneniz var. Ehliyet almıyorum, çünkü insanlara zarar vermekten korkuyorum, yav he he.
3 ülkede gezmiş, kendi parasını kazanan bir kadın , babası ona pazara götürmüyor diye burada babasının dedikodusunu yapıyor. Vizyona bakın.
İnanılmaz.
Evet bakın o çook klişe şeyi söyleyeceğim: Allah evladın da hayırlısını versin!!
O ne be öyleBöyle bi anneolamaz
çocuk çok üzülücekkk ya da derdini yaramayacak
![]()
Hayır olamaz ama yooko köye giden bi anayol muhakkak vardır, oraya kadar sabah erken kalkıp yürüseniz kafi, mutlaka bi vasıta geçer. Evde durmak yağlanma yapmış sizde kalp, beyin hep fecaat.
Vitamin folik asit yemicektinO ne be öyle
Koskoca çocuk illa götür de götür götürmezsen en kötü annesin yapacak
Yakasını bağrını yırtarak ağlasın istiyorsa bi de
Yediğim vitaminlere folik asitlere yazık![]()
Anormal de olsa kime ne ki bundan? İstersem 15 yaş küçük biriyle ya da 45 yaş büyük dedeyle de evlenirim. Kime ne yani...15 yaş normal neden bunu bu kadar kötüymüş gibi yazıyor seni tanıyan biri bnce iyi bilenmiş![]()
Aynn evliliğine kadar laf etmesi terbiyezislikAnormal de olsa kime ne ki bundan? İstersem 15 yaş küçük biriyle ya da 45 yaş büyük dedeyle de evlenirim. Kime ne yani...
Saracak bişey bulamamış ordan sarmış. Umarım benim moruk kocamın çeyreği kadar düzgün bir adam bulur da evlenebilirAynn evliliğine kadar laf etmesi terbiyezislik
Saracak bişey bulamamış ordan sarmış. Umarım benim moruk kocamın çeyreği kadar düzgün bir adam bulur da evlenebilirçeyreği bile fazla çünkü.
Kriterler;Ehliyeti ve arabası olan bir koca bulduğunda öfkesi geçecek bence.
İlk defa kocanı küçümseyen birini gördüm. Normalde mikkemmel diyorlardı.Saracak bişey bulamamış ordan sarmış. Umarım benim moruk kocamın çeyreği kadar düzgün bir adam bulur da evlenebilirçeyreği bile fazla çünkü.
Ortaları yok kiİlk defa kocanı küçümseyen birini gördüm. Normalde mikkemmel diyorlardı.
Ben de senelerdir forumdayim , kudra yi nic olarak tanirim ama denk gelmemisim ozel hayatina .Senelerdir burdayım Kudra yi da görürüm de hayatı hakkında hiç bilgi sahibi değildim. Sanırım zamanında kuyruğunuza basmış ki hırsınızı alamamışsınız. Burda 1 tane Allahın kulu size haklısınız dememiş. İnsan bi döner kendine bakar sorun bende mi diye
Senin çocuğun yok, olsa da benim gibi sabırlı bir evladın olmazdı merak etme. Her konuda bilgisi olan laf ebesi!! Ekşide hakkında entry var. Şaşırmadım cevabına.