• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, kimin 2. Üyeliğisiniz siz??

KudrAlobar KudrAlobar ’ı çok ama çok severim, hakkında ileri geri konuştuğunuzu görünce dayanamadım.

Kafa yapınız uyuşmuyor olabilir ama kimsenin özel hayatına dil uzatamazsınız.

Keşke siz de onun kadar ailesini seven, her şeylerine koşan, sadece varlıklarıyla bile mutlu olabilen biri olabilseniz.

Kalbinizin katılığı karşısında şoka girdim.

Her şeye bir bahaneniz var. Ehliyet almıyorum, çünkü insanlara zarar vermekten korkuyorum, yav he he.

3 ülkede gezmiş, kendi parasını kazanan bir kadın , babası ona pazara götürmüyor diye burada babasının dedikodusunu yapıyor. Vizyona bakın.

İnanılmaz.

Evet bakın o çook klişe şeyi söyleyeceğim: Allah evladın da hayırlısını versin!!
İnsanlara zarar vermekten korkuyor ama
Babayı çöp ediyor
Yazık yeni nesil böyle olmamalı ya
Anaya babaya saygı sevgi kalmamış
Amin hayırlı evlat versin

Böyle bi anne🤣 olamaz
çocuk çok üzülücek 🤣 kk ya da derdini yaramayacak 🤣
O ne be öyle
Koskoca çocuk illa götür de götür götürmezsen en kötü annesin yapacak 🙄🙄🙄
Yakasını bağrını yırtarak ağlasın istiyorsa bi de
Yediğim vitaminlere folik asitlere yazık 🙄

O ne be öyle
Koskoca çocuk illa götür de götür götürmezsen en kötü annesin yapacak 🙄🙄🙄
Yakasını bağrını yırtarak ağlasın istiyorsa bi de
Yediğim vitaminlere folik asitlere yazık 🙄
Vitamin folik asit yemicektin 🤣
Ya tabi ki de olabilir mi öyle bişi
Bnce konu bahane saldıracağı kişi için kumpas 🙄

Senelerdir burdayım Kudra yi da görürüm de hayatı hakkında hiç bilgi sahibi değildim. Sanırım zamanında kuyruğunuza basmış ki hırsınızı alamamışsınız. Burda 1 tane Allahın kulu size haklısınız dememiş. İnsan bi döner kendine bakar sorun bende mi diye
Ben de senelerdir forumdayim , kudra yi nic olarak tanirim ama denk gelmemisim ozel hayatina .
Yeni gelen birisinin bilmesi cok sacma.

Konu sahibi sana guzelce yazmak istedim . Babanla ilgili hissettiklerini ve yasadiklarini kimse bilemez. Burada senin yazdigin kisa yaziya gore yorum yapiliyor. Ve karsimiza anlayisli baba , memnuniyetsiz kizi cikiyor.

Baban sana , goturemem kendin git deyip, yeri göğü dagitsaydi hakliydin.

Senin çocuğun yok, olsa da benim gibi sabırlı bir evladın olmazdı merak etme. Her konuda bilgisi olan laf ebesi!! Ekşide hakkında entry var. Şaşırmadım cevabına.

Köyden dolmuşa otobüs, dolmuş da mı yok?

Ayrıca burada üyelerin olmayan şeylerini yazacak olsaydık üzgünüm ama size neler yazılırdı tahmin edemezdiniz!

Merhaba hanımlar,
konuyu kapadım çünkü amacından sapmış ve üyelerle alakalı kişisel bir meseleye dönmüş.

Üyelerin
birbirlerine olan duyguları kendilerini ilgilendirir, bu duygularını tartışmaya neden olacak şekilde siteye yansıtmadıkları sürece bizi alakadar etmiyor, bu sebeple konunun kişiselleşen kısmına yorum yapmayacağım lakin site hakkında bilip bilmeden konuşulmasına susmam.

Kadınlar Kulübü'nü kim hangi mecrada eleştirirse eleştirsin de keşke önümüze gelen metinleri azıcık okuma kültürümüz olsa.
Okuyup eleştirseler içim gam yemeyecek ama okumadan sallanınca sözleşme maddelerini şuraya yapıştırasım geliyor.

Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.

Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir. Küfür içeren, aşırı laubali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı veya genel olarak çirkin kabul edilen iletiler yöneticiler tarafından silinecektir. Aynı tutumu sürdürmekte ısrarlı davranan kullanıcı forum kullanımından süresiz men edilecektir. Bununla birlikte foruma katılan kullanıcıların seçtikleri kullanıcı isimlerinin de küfür içeren, diğer kullanıcıları taciz veya tahrik edecek özellikte olmaması gerekmektedir. Bu türde isimler doğrudan forum dışı bırakılacaktır. Aynı konu kullanıcıların avatar ve imzaları için de geçerlidir.

Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.

Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.

Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Bu kurallar sitenin sadece birkaç kuralı, ki genelde bunlar ihlal edilen kurallardır ve kurallarımız tartışmaya açık değildir.

Herkes bu kuralları kabul ederek hür iradesiyle üye olur, aynı hür iradeyle üyelik iptali yaptırma hakkına da sahiptir.

Yönetim de eleştirilebilir, zira bizim hiçbir zaman "biz profesyonel bir siteyiz" iddiamız olmadı, tam aksine amatör ruhla yönetilen bir siteyiz deriz, haliyle adminler, moderatör ve editörler itham edildikleri gibi haşa Allah değil, herkes gibi kanlı canlı özel hayatlarıyla ilgilenmesi gereken fanilerdir, ki insanın olduğu yerde aksaklıklarda olur lakin kuralları zerre okumadan üye olup siteyi karıştırmayı kendilerinde hak görenler, eleştirmek kelimesinin sözlük anlamı nedir bilmiyorlar sanırım zira eleştirmek başka şeydir kuralları hatırlattığımız halde sövüp ağzına geleni söylemek başka bir şeydir.

Kurallar açık ve nettir, üyeler uyar veya uymaz, uymazlarsa işlem yapılır, sitenizde kurallarınızda benim işime gelmiyor diyenleri de zorla sitede tutma hizmetimiz yok.

Kazen'in lafıyla gelene neden geldin, gidene neden gidiyorsun demeyiz ama giderken şov yapılmasına da müsade etmiyoruz, sonra siteye geri dönebilmek için ne yapsak diye düşünüyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X