• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam olacak şahıs beni kapanmaya zorluyor.

Hemen kapanmak istemiyor diye atesit ilan edildi,yargılamak için bahane işte..
Hoşgörüile yaklaşmak varken,neden itham ediliyoruz ki..
Kapanma demek ateistlikse,gerisini sen düşün artık..

dün gecede benzer bi konu vardı kapanmış galiba.onda da 1-2 kişi hemen tepki vermişti bu tip konu açan arkadaşlar bu tepkilere hazırlıklı olmalı aslında.

Hsos teşekkür ederim canim, zaten ailemin hicbir sekilde iki yakasi bir araya gelmiyor,Allah cikariyor iste... gercekten esim ve ailesi her yonden ozel insanlar Allah razi olsun onlardan..

iki gündür sayı ile mi geliyorsunuz anlamıyorum tartışmaya açık konularla hücum ediyorsunuz....
bak kardeşim senden baya bir büyüğüm konun gerçekse şayet...
sana abla nasihatı madem istemiyorsun günaha girme bir sene sesini çıkarma dersine çalış üniversitede namaz mı kılmayacan başını mı açıcan inancını mı yitirecen karar senin...ama o babam olacak dediğin adama bir sene dayan olur mu..dinde zorlama yoktur ama erkek kadını 3 kere uyarır dini görevleri için özellikle namaz..baktı kadın diretiyor yüzüne vurmamak kaydıyla cezalandırır diyor nisa suresi..fakat bizim türk erkekleri bu ayeti yanlış meallendirme hususunda karısına kızına çok eziyet ediyor..babanın yaptığı şey haktır demiyorum kesinlikle fakat buraya konu açman yersiz inananlarla inanmayanları anca birbirine düşürür...konu kapanır gider..hele ki ramazan ayında açmanız zaten enteresan...tekrar ediyorum adım gibi eminim sahte olduğuna ama değilsende bir sene sus baban ne istiyosa yap üniversiteyi kazan git ne yapıyorsan yap.:27:

Bu bahsettiğiniz erkeğin kadını uyarma ve cezalandırma hakları nerede yazıyor? Bunu detay paylaşır mısınız?

Mübarek gün diyorsun dediğin şeye bak ayıp yahu,işim gücüm yok insanları birbirine düşürmeye çalışacağım şu ayda, yazık .Aynı tip konular açılıyor diye ateist olduk pes

Ayni tip konu gecen gun acildi ve tartismaya donustu.kapandi.simdi de oyle olacak.
Ateist diyerek hakaret mi ettim ya da siz oyle olmayi kendinize hakaret olarak mi algiliyorsunuz?
Hani saygi nerede burada?ben saygisizlik etmedim kimseye.
Babasi tarafindan baski goren kizlar..tesaduf degil bence

Merhaba öncelikle herkese.Forumu yakından takip edip önceden üye olmama rağmen ilk mesajımı atmak bugüne nasipmiş.Uzatmadan konuya geçeyim.

2 yıl önce babam olacak şahıs(baba demek istemiyorum artık ona) ablam ve beni kapanmaya zorladı.Babamdan saklanarak yaşadım resmen hayatımı.Onun olduğu yerlerde kapalı,diğer yerlerde açıktım.
Bu yıl liseden mezun oldum.Üniversite sınavlarına girmedim, bu yıl hazırlanıp seneye girmek istedim.Şu an boş olduğumdan kitap masraflarıydı(gerçekten pahalı), üniversiteye gittiğimde birikmiş param olsun diyerek bir işe girdim.Geçen hafta perşembe işe giderken bu şahıs beni açık gördü.Sürekli mesai olduğunda nihayetinde dün konuşabildik.Bana niye açık gittiğimi sordu,bir daha öyle gitmeyeceğimi açık gidersem kafanı kırarım falan dedi.Bende ben kapanmak istemiyorum,açık olacağım diye direttim.Ardından bi güzel dövdü beni.Tokat attı, boğazımı sıktı vs.Öldürmekle tehdit etti sonunda da.
Her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor inanın bıktım artık.Küçük yaşta zorla oruç tutturdu, zorla namaz kıldırıyor(Allah affetsin ama kılıyormuş gibi yapıyorum),zorla kapattırmaya çalışıyor.En baştan güzelce bana deseydi ben şu an belki kapalı olurdum,ama yapmadı hep bağırmayla,dayakla halletmeye çalıştı.Dinde zorlama yoktur diye ayet olmasına rağmen her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor.
Bugün başım ağrıyor dedim işe gitmedim, az önce gidersen kafanı kırarım dedi yine.Yarın ne yapacağımı bilmiyorum.Annem ve ablam benim yanımda, onlarda bana destek çıkıyor ama yok anlamıyor.
Ben baba sevgisi diye bir şey hiç görmedim.Arkadaşlarımın babalarına özenerek geçirdim hayatımı.Artık o kadar usandım ki.Dünden beri sadece ağlıyorum başka yaptığım bir şey yok.Bana öyle çok çektirdi ki ölse 1 gram gözyaşı dökmem onun için.17 yaşındayım şu anda reşit olduğumda(aralıkta) evden gitmeyi düşünür oldum artık öyle bıktırdı ki beni, çileden çıkarttı artık.
Başınızı ağrıttığım için özür dilerim, iyi kötü mesajlarınızı okumak isterim,iyi forumlar.

canım amcan veya babanın sevdiği bi insanla konuşmalısın o da onla güzel bi dille konuşmalı, ayrıca darp varsa şikayette bulunabilirsin , aklı başına gelir diyeceğim tabi, tercih senin. bence de zorlama olmamlı ne yap et üniv. kazan derim ben bugün bunu yapan yarın evinin yolunu bilmeyen bi adamla zorla evlendirmek de ister :41:

Ayni tip konu gecen gun acildi ve tartismaya donustu.kapandi.simdi de oyle olacak.
Ateist diyerek hakaret mi ettim ya da siz oyle olmayi kendinize hakaret olarak mi algiliyorsunuz?
Hani saygi nerede burada?ben saygisizlik etmedim kimseye.
Babasi tarafindan baski goren kizlar..tesaduf degil bence

Size düşmez birine ateist demek kaldı ki kişi inanmıyorum demiyor zorlamayu kabullrnmiyor. Atesit olan birine ateist demek saygısızlık değil inancını bilmediğiniz birine ateist demek saygısızlık

Merhaba öncelikle herkese.Forumu yakından takip edip önceden üye olmama rağmen ilk mesajımı atmak bugüne nasipmiş.Uzatmadan konuya geçeyim.

2 yıl önce babam olacak şahıs(baba demek istemiyorum artık ona) ablam ve beni kapanmaya zorladı.Babamdan saklanarak yaşadım resmen hayatımı.Onun olduğu yerlerde kapalı,diğer yerlerde açıktım.
Bu yıl liseden mezun oldum.Üniversite sınavlarına girmedim, bu yıl hazırlanıp seneye girmek istedim.Şu an boş olduğumdan kitap masraflarıydı(gerçekten pahalı), üniversiteye gittiğimde birikmiş param olsun diyerek bir işe girdim.Geçen hafta perşembe işe giderken bu şahıs beni açık gördü.Sürekli mesai olduğunda nihayetinde dün konuşabildik.Bana niye açık gittiğimi sordu,bir daha öyle gitmeyeceğimi açık gidersem kafanı kırarım falan dedi.Bende ben kapanmak istemiyorum,açık olacağım diye direttim.Ardından bi güzel dövdü beni.Tokat attı, boğazımı sıktı vs.Öldürmekle tehdit etti sonunda da.
Her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor inanın bıktım artık.Küçük yaşta zorla oruç tutturdu, zorla namaz kıldırıyor(Allah affetsin ama kılıyormuş gibi yapıyorum),zorla kapattırmaya çalışıyor.En baştan güzelce bana deseydi ben şu an belki kapalı olurdum,ama yapmadı hep bağırmayla,dayakla halletmeye çalıştı.Dinde zorlama yoktur diye ayet olmasına rağmen her şeyi zorla yaptırmaya çalışıyor.
Bugün başım ağrıyor dedim işe gitmedim, az önce gidersen kafanı kırarım dedi yine.Yarın ne yapacağımı bilmiyorum.Annem ve ablam benim yanımda, onlarda bana destek çıkıyor ama yok anlamıyor.
Ben baba sevgisi diye bir şey hiç görmedim.Arkadaşlarımın babalarına özenerek geçirdim hayatımı.Artık o kadar usandım ki.Dünden beri sadece ağlıyorum başka yaptığım bir şey yok.Bana öyle çok çektirdi ki ölse 1 gram gözyaşı dökmem onun için.17 yaşındayım şu anda reşit olduğumda(aralıkta) evden gitmeyi düşünür oldum artık öyle bıktırdı ki beni, çileden çıkarttı artık.
Başınızı ağrıttığım için özür dilerim, iyi kötü mesajlarınızı okumak isterim,iyi forumlar.
tatlımm derslerine güzelce çalış sehir dışına üniversiteye git okul bitti etti derken zaten hayatını kuracaksın dövdüğünde polise şikayet etseydin babanı evden bile uzaklaştırırlardı nerede yaşıyorsun hayatım

sıkma başlar isyanda sanırım kimse burada senin konun başı kapalı açık konusu bilerek yapılıyor diye kızı rencide edemez kızcağız buraya derdini anlatmaya geldiğyse bunun vebalini kim üstleniyor kkyıda mı ele geçirdiniz de kafanıza göre konu kapattırıyorsunuz

• Beğen
Reactions: anu
Size düşmez birine ateist demek kaldı ki kişi inanmıyorum demiyor zorlamayu kabullrnmiyor. Atesit olan birine ateist demek saygısızlık değil inancını bilmediğiniz birine ateist demek saygısızlık

Eger konu gercekse ki inanmiyorum,konu sahibine durup dururken ateist diyecek kadar cahil degilim.konu gercek degil benim fikrim.inanmayan bir gurup insanin heyecan olsun,buradakiler birbirine girsin diye hususi yaptigi birsey.kac mesajdir bunu anlatmaya calisiyorum ama anlamadan direk saldiriya geciyor hadsizlik saygisizlik ne varsa sayiyorsunuz.
Ne yeni uyeyim,ne cahilim,ne de ergenim lafimi ölcumu bilmeyecek.

sıkma başlar isyanda sanırım kimse burada senin konun başı kapalı açık konusu bilerek yapılıyor diye kızı rencide edemez kızcağız buraya derdini anlatmaya geldiğyse bunun vebalini kim üstleniyor kkyıda mı ele geçirdiniz de kafanıza göre konu kapattırıyorsunuz

Su an siz gercekten cok saygili (!) bir yorum yaptiniz.

Öncelikle babanıza hitap şekliniz hiç hoş değil..babanızın tavrida hoş değil belki alıp karşısına güzellikle anlatsaydi sizde belki ılımlı olurdunuz belki istekli kapanirdiniz böyle yalan dolana basvurmazdiniz..yine kilmadiginiz halde namaz kiliyo gibi yapmayin..belliki babanız çok katı ama böyle yaparak sizi dinden uzaklaştırıyor..fevri davranmayın sabredin sabrın sonu selamettir....bende açığım kendi ailem ve eşimin ailesi hatta eaimde dahil olmak üzere kapanmami isterler ama ben suan istemiyorum..çok açıkta giyinmiyorum.namazimida kılmaya calisiyrm şeytani yenip..kuranimi okumaya calisiyrm..he keşke dinimizin gereğince kapansam ama elbet kapanicam..fakat benide zorlasalar eşim veya ailem bende kapanmak istemem işi inada bindirirm

Arkadaşım ben senin yerinde olsam ünv. Hazırlanır işe falan gitmezdim. Otur dersine çalış. Babanı da sanki kapanmış gibi idare et ki sana eziyet etmesin. Şehir dışı okulları yaz. Kazandıktan sonra da uzaktan idare edersin. Sen kendi maddi özgürlüğünü gerçek anlamda kazandıktan sonra babanın üzerinde hiçbir hükmü kalmıyor. Sakın hayatını mahfedecek bişeyler yapma. Ünv kazandıktan sonra göreceksin bak herşey yoluna girecek. Hele de mezun olup iyi bir iş ve gelir sahibi olunca heheyyt baban da kimmiş :)

Eger konu gercekse ki inanmiyorum,konu sahibine durup dururken ateist diyecek kadar cahil degilim.konu gercek degil benim fikrim.inanmayan bir gurup insanin heyecan olsun,buradakiler birbirine girsin diye hususi yaptigi birsey.kac mesajdir bunu anlatmaya calisiyorum ama anlamadan direk saldiriya geciyor hadsizlik saygisizlik ne varsa sayiyorsunuz.
Ben sizi anladim acikcasi.
Burada sahsa yonelik "kapanmiyorsa ateisttir" anlami ya da hakareti nasil cikti anlayamadim.
Konu fake geldi demek gibi bir sey bu, vatan meselesi yapiliyor resmen.
Konu sahibi babaniz ilginc bir adam.
Taa gunler once sizi acik gordu ama yogunluguktan mesaileri denk getirip mi dovdu yani?
Bu kismi da anlamadim.

Son düzenleme:
tatlımm derslerine güzelce çalış sehir dışına üniversiteye git okul bitti etti derken zaten hayatını kuracaksın dövdüğünde polise şikayet etseydin babanı evden bile uzaklaştırırlardı nerede yaşıyorsun hayatım

İstanbuldayım,polise şikayet falan yaapamam sanmıyorum

Konuya inanmıyorsanda inamıyorum de sus, bana ateist deme hakkını kim veriyor sana

Tartışma yarattığım için özür dilerim gerçekten bana inanıp yorum yapanlara teşekkürler, konu kapanabilir tartışma uzamasın,kalp kırmaya gerek yok,yeterince sorunum var zaten özür dilerim tekrar

Konuya inanmıyorsanda inamıyorum de sus, bana ateist deme hakkını kim veriyor sana

Arkadasim bu ne sinir ya hu.
Konu acildigindan beridir bi cogunlugu azarlamalar bi siz kimsiniz tavri var ve cok cirkin.

Okudugunu anlayamiyorsun.sonra da gelip konu aciyorsun.eger gercekse sana oyle demiyorum diyorum.ki gercek degil bence.buyu biraz.karsindakini anla oyle konus cocuk.

Back
X