• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam öldü....

Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum

Perşembe günü kaybettik babamı bir kere daha yüzünü göreyim diye yalvardım morgdada gösterdiler sapsarıydı birşey söylemek îster gibiydi sanki gözlerini açıverecek gibiydi bu yaşa geldim içim böyle yanmadı unuttum ettiği her zulmü affettim doyamadım bakmaya baba demeye doyamadım dizlerimde yatıyordu Allah de baba lütfen Allah de diye ağladım dili döndü sesi çıkmadı... Ama kalpten demiştir Rabbim bunu bilmiştir inşallah
Babam öldü ne olur bunu okuyan herkes ruhuna 1 fatiha okuyabilir mî

Başınız sağolsun, allah sabır versin.

Allah sabır versin. canım babama,babanıza tüm ölmüşlerin ruhuna okudum.Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. ben 27 yaşında 3 yıl önce kaybettim babamı. bütün dünya başıma yıkılmıştı. herşey dün gibi gözlerimin önünde. acın hep içinde kalacak; ama zamanla o acıyla yaşamaya alışacaksın. bol bol dua et. babamın mezarına gittiğimde, mezarının taşında babamın adını okuduğumda içim öyle bir alabora oluyorki, oturuyorum konuşuyorum duamı ediyor, kuranımı okuyorum. beni duyuyor, görüyor hissediyorum. Allah'ım mekanlarını cennet etsin. yüce rabbim bizleri ebedi hayatta (cennetinde) ayırmasın inşallah.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.Size de sabır versin.Mekanı cennet olsun inşaallahÇok zor canım bunu en iyi ben anlarım.
16 yaşımda kaybettim babamı.Kanser hastasıydı.Son zamanlarında derin derin bakardı bana özlemle:((
Herşeyde yarımsın.Hiçbirşeyimi göremedi en çok üniversiteyi kazanmamı isterdi.Kazandım göremedi,evlendim göremedi,kızım oldu göremedi:(.Şöyle düşünüyorum benim babam çok kaliteli mükemmel bir insandı bize çok şey öğretti bu yüzden şanslıyım ama doyamadım işte.Şu da var ki kaç yaşında olursan ol anne babaya doyulmaz:((

Allah rahmet eylesin ne diyebilirim ki size ne yazınızı okurken içim yandı gözyaşlarıma hakim olamadım rabbim size sabır versin fatihada okudum

yedıgım lokmayı yutamadım bogazım kılıtlendı düğüm düğüm.basın saolsun... buz kesti tenim OF ALLAH RAHMET EYLESN

O kadar cok sey yazdimki sana az once ama hepsi silindi...
Basin sag olsun oncelikle, bende babami kaybettim uzun zaman once. Duami da okudum. Tek soyleyebilecegim acin hafifleyecek ama eksikligi hep kalacak...

sizin hiç babanız öldü mü?
yıkadılar aldılar götürdüler
babamdan ummazdım bunu kör oldum

perşembe günü kaybettik babamı bir kere daha yüzünü göreyim diye yalvardım morgdada gösterdiler sapsarıydı birşey söylemek îster gibiydi sanki gözlerini açıverecek gibiydi bu yaşa geldim içim böyle yanmadı unuttum ettiği her zulmü affettim doyamadım bakmaya baba demeye doyamadım dizlerimde yatıyordu allah de baba lütfen allah de diye ağladım dili döndü sesi çıkmadı... Ama kalpten demiştir rabbim bunu bilmiştir inşallah
babam öldü ne olur bunu okuyan herkes ruhuna 1 fatiha okuyabilir mî

ilk önce başın saolsun diliyeyim allah nurlar içinde yatsın baban..bu tür başlıklardan kaçar oldum çünkü ben de yakın bi zamanda canım babacığımı kaybettim,bu şekilde hep başa dönüyorum kendimi kötü hissediyorum fakat sana da yazamadan edemedim çünkü seni şu an o kadar iyi anlıyorumki..ben de aynı şeyi yapmıştım hastanedeyken tüm gece yanındaydım ellerini tuttum dua okudum,okudum yüzüne baktım gideceği belliydi fakat insan konduramıyor konduramasamda hissettimmi bilemiyorum ama dedğim gibi ellerini tutup babamı hissetmek istedim defalarca dua edip yüzünü inceledim beynime kazır gibi..gece annem yanında kaldı abim beni eve bıraktı..sabah saat tam 10da abim aradı veeee..o an hayır ya beni bırakıp gitmiş olamaz dedi elim ayağım tutmaz oldu ya sonra bi çırpıda taksiyle hastaneye gittim..annem çok kötü bi durumdaydı..babamı da morga götürmüşlerdi..son defa görmek istedim ..ve gittik morga..o kadar masum duruyorduki canım babam ya..beni bunu yaşadığım yaklaşık 1,5 yıl filan oluyor..allahım sabrını versin sizlere inan şu an ağlıyorum zaten bi göz yaşı gözümün kenarında hazır bekler durur..şu an rahatsız olduğumdan bbana okuyamadım fakat bi kaç gün sonra mutlaka okurum başın saolsun yeniden..

Mekanı cennet olsun Allah sabır versın..Yıllar geçsede hafifleyen ama ufak bir hatırlatmada yaşarken ölduren bir acı baba acısı...Arkamızdaki dev çınar yıkıldımı hayata 5-0 yenık devam ediyoruz.Rabbim kalanlara uzun saglıklı ömür versin inş. Hepimiz gideceğiz bılıyoruz ama yinede bazen kabullenemiyoruz.Acınla acımda tazelendi donup baktım ekrana sonra film şeridi gibi yaşadım tekrar Ruhları huzurlu olsun inşallah.

Sizin hiç babanız öldü mü?
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum

Perşembe günü kaybettik babamı bir kere daha yüzünü göreyim diye yalvardım morgdada gösterdiler sapsarıydı birşey söylemek îster gibiydi sanki gözlerini açıverecek gibiydi bu yaşa geldim içim böyle yanmadı unuttum ettiği her zulmü affettim doyamadım bakmaya baba demeye doyamadım dizlerimde yatıyordu Allah de baba lütfen Allah de diye ağladım dili döndü sesi çıkmadı... Ama kalpten demiştir Rabbim bunu bilmiştir inşallah
Babam öldü ne olur bunu okuyan herkes ruhuna 1 fatiha okuyabilir mî

ahh canım seni çok iyi anlıyorum bende 7 ay önce kaybettim hergün ağlıyorum..çok özlüyorum bazen dayanılmaz bir özlem ve acı oluyo o an ölmek istiyorum nasıl bir acı bu tarifsiz..ama yapacak hiçbişeyimiz yok ağlamaktan başka..ben aniden kaybetimm kollarımda öldü babam..sağlıklıydı aniden beyin kanamasımı kalpmi belli bile değil fenalaştı ambulansan gelene kadar ölmüştü herşey 10 dakika içinde oldu...uykuya dalar gibi öldüm babam halaa inanamıyorum mezarlığa her gittiğimde acaba beni duyarmı yaşıyomu diye düşünüyorum...
ne zaman normal hayatıma dönücem bilmiyorum ama şunu düşünüyorum hepimiz ölücez zaman dolduruyoruz burda sadece..bende bir gün babam nerdeyse oraya gidicem..çok acı ama dayanmak zorundayız..bu acı hep bizimle olucak..ama hayat öyle bişeyki yine devam edeceğiz yaşamayada..hergün ağla sanki sadece ağlamak rahatlatıyo gibi beni..birde mezarlıkta iyi oluyorum..ben 34 yaşındayım babam 64 yaşındaydı..Allah hepimize sabır versin sabır sabır sabır.

Allah rahmet eylesin. Bende annemi kaybettiğimde aynı hisleri yaşıyordum
Ölü bedenine sarılıp, anneciğimin alnını öptüğümde göz kapakları titremişti
O anı ömür boyu unutamam
Dilerim tüm ölmüşlerimiz gittikleri yerde huzuru ve cenneti bulsunlar...
Allah tüm günahlarını affetsin. Bizde ölücez unutma...Ölümsüz değiliz...Bu bize teselli olsun.

Back
X