babam öldü...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanızın. Rabbim sabır versin içinizi ferahlatsın inşallah sizin bir suçunuz hatanız yok elinizden geleni yapmışsınız babanızın size kırgın olarak öldüğünü sanmıyorum evlatlara kıyılmaz ki siz babanızı hep düşünmüşsünüz artık kendinizi suçlamayın ölüm bu saati saniyesi bile belli

başın sağ olsun cnm ama sende annende çok vefalı insanlarmışsınız aile içinde bazen öyle şeyler oluyor ama işte her anı son gün gibi yaşa derler ya öyle yaşamak gerek kalp kırmadan kızmadan ama işte insanız doğamıza ters heralde ee şartlarda el vermiyor hep güllül gülistanlık yaşamamıza

Başınız sağolsun, hastanede vefat etmiş babanız, yapılacak bişey olsa doktorlar müdehale ederlerdi. Böyle yazılmış derin düşüncelerle kendinizi daha fazla üzmeyin. Acınızı anlıyorum.Daha fazla acı çekmeyecek artık öyle düşünün. Allah yardımcınız olsun.

Başın sağolsun kendini suçlaman yersiz sen elinden geleni ve doğru olanı yapmışsın acın çok taze bu düşüncelerin zamanla geçecek

öNCELİKLE Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şimdi ben satırların başını okudukça nekadar hayırlı evlat maşallah dedim daha neyapacaksınız elinizden geleni yapmışsınız ki ecel gelmiş artık kendinizi sorumlu tutup bebeğinizide üzmeyin birde sizinde artık tek veremeyeceğiniz kararlar var şuan evlisiniz sorumluluklarınız var zamanında elinden gelen para yardımınıda kredi çekerek vermişsiniz allah sabırlar versin İNŞALLAH

Allah rahmet eylesin, daha acın çok taze o nedenle kendini suçluyorsun zaman her şeyin ilacıdır. Babanın vefatıyla kendini suçlama, ecel geldiği zaman ne 1 saat ileri, ne 1 saat geri olur. Okuduğum kadarıyla babana kızdığın olaylar babanın iyiliği içinmiş, keyfi kırıp üzmemişsin, kendini birde bunları düşünüp yıpratma. Artık babanın tek ihtiyacı dua, hayırlı evlat, adına yapılacak hayırlar, sadakalar. Allah sabır versin.

siz ne güzel bir evlatsınız, babanıza ne kadar çok destek olmuşsunuz, onu hiçbir zaman yalnız bırakmamışsınız, işe girmişsiniz bana ne deyip sırt dönmemişsiniz, evlenmişsiniz bana ne deyip sırt dönmemişsiniz, onlar için krediler çekmiş ödemeleri göze almışsınız, siz bunca sıkıntılarla büyürken babanızın içmesine, çalışmamasına kızıpta elinizi üzerinden hiç çekmemişsiniz...

neymiş haklı olduğunuz bir konuda sinirlenip bunu ona söylemişsiniz, neymiş o günlerde babanıza içinizden çok kızgınmışsınız.. inanın bunlar çok çok küçük şeyler..

babanızın tarafına geçip kendinize bir bakarsanız babanız size ne kadar minnettardır anlayabilirsiniz, siz bunca yıl elinizden gelen herşeyi yaparak çok iyi bir evlat olmuşsunuz..

tüm bu söylediklerim bir yana ; ölüm zamanı gelmiş birini siz ne bir dakika fazla yaşatabilirsiniz ne de bir dakika eksik !

başınız sağolsun.. Allah size, eşinize, bebeğinize, annenize ve kardeşlerinize sağlıklı uzun bir ömür versin..

sevgiler..

kendim için bişey diyemem ama inş öyledir. ama annem tam bir melek. dövsen gelir aç mısın der.. çok acaip merhametli bir insandır..

Allah razı olun. çok rahatladım inanın. acımı rahatça yaşayabiliyorum şu an. çok tereddütte kalmıştım konuyu açarken iyi ki açmışım..

elimden gelse ömrümü babamla paylaşırdım yemin ederim ama dediğiniz gibi zaman dolunca bişey yapılmıyor..

o da hatasını anladı ama sağlığı gitmişti elden ne yazık ki..

işte budur.. evet sadece acınızı yaşayın, bu güne kadar kendinizi suçlamanız babanızı yattığı yerde rahatsız etmiştir, hadi şimdi dualarla rahatlatın babanızı ve kendinizi..

huzurlu günler..

Allah razı olun tekrar dilimde hep duam babama..
inş ulaşır yerinde rahat uyur babacığım..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
kendinize bu kadar yüklenmeyin
siz yapmanızı gerekeni fazlasıyla yapmışsınız zaten

Bunu sakın sorgulama. Yazılı olan vakitten ne 1 saniye geriye, ne de bir saniye ileri alınabilir o vakit. Bu Kur’anda ayet olarak vardır.

Ben de babamı kaybedeli 6 ay olacak. Hiç bitmeyen ve hiçbir zaman gerçek olduğuna inanmadığım 6 ay. Biz de bir hastane süreci yaşadık. Babam hala hastanede gibi geliyor bana.. Bazen kafam duruyor evde sanıyorum.

Velhasıl kelam imanlı biriyim. Nokta.

Allah rahmet eylesin babanı. Ona yapacağın en güzel iyilik bundan sonra doğru yaşamak. Yaptığın hataları gözden geçir, yapmamaya çalış mesela. Dualarını oku tamamdır inşallah.

Babanıza hiç üzülemedim kırılmayın ama...su testisi su yolunda kırılır.Elinizden geleni yapmışsınız, sihirli değnek yok ki elinizde, o yüzden kendinizi suçlamayın, böyle olmak kendi tercihi.
Allah rahmet eylesin tabii....

O bu değil arkadaşım, düşünüp durursan nedenler niçinler bitmez. Sen evlat olarak elinden geleni yapmışsın. Emin ol kredi çekip yolladığında ya da az biraz katkın olduğunda baban dünyanın en mutlu adamı olmuştur. Ne güzel evlendiğini görmüş, torununu görmüş. Rabbim günahlarını affetsin, kabir azabı çektirmesin, diğer tarafta rahat ettirsin inşallah. Ve ne güzel ki sen son saniyelerde bile babanın yanında olabilmişsin. Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Allah mekanını cennet etsin
en korktugum sey bu yasadıgınız
bırde esımle küsken eşimi kaybetmek,
ömür boyu vicdan azabına terk edip gidiyorlar

allah rahment eylesın meknını cennet eylesın gerıde kalanlara sabır versın rabbım başın sagolsun şuçlama kenıdnı ecel ve kader onunu asla gecılmez allah ne yazdıysa onu yasıyoruz dayanması cok zor senı cok ıyı anlıyorum allah yardımcın olsun ınsallah....

Allah rahmet eylesin. Kendinizi suçlamayın kaderin önüne geçilmiyor. Siz elinizden geleni yapmışsınız.

Öncelikle başın sağololsun.Allah sabır versin.
Farklı yerlerde ne kadar benzer hayatlar yaşamışız meğerse.20 gün önce kaybettim babamı.Yaşadığımız olaylar genel hatlarıyla çok benzerler.Benim babam da varlık içinde yokluk yaşadı hep.Eylül ayı gibi rahatsızlığı başladı.Sigorta yatmadığı için doktora gidemiyordu.Ben ödedim öylelikle gidebildi doktora.Tedaviye başlandı para gerekiyordu.Bütün maddi desteği sağladım elimden geldiğince.Ama ne oldu Başaramadı babam.Vücudu tedaviyi kaldıramadı ve kaybettik babamı.Pişmanlık dersen evet çok fazla keşke daha çok yardım etseydim(maddi anlamda,manevi açıdan hep yanındaydım zaten).Sözün kısası hep bir KEŞKE kalıyor hayatımızda.Bak babam tedaviye bile başlamıştı.Olmayınca olmuyor.Ölümden ötesi yok.Kendini KEŞKElere hapsetme.Sürekli kafanda büyütürsün ve sen rahatsız olursun.Küçüçük bir yavrun varmış bak ona sarıl.Babanla olan güzel anıları hatırla.Ben öyle yapıyorum.Her gün yavrumu babam için kocaman öpüyorum.Üzülmüyor muyum?Şimdinye kadar ki üzüntülerim öyle sıradanmış ki....İçim acıyor.Yokluğu büyük bir boşluk...Ama bu kadar yazılmış kaderinde elimizden gelen bir şey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…