- 14 Temmuz 2014
- 168
- 17
- 33
İnsan babasinin ölmesini istermi?
Ben istiyorum cunku 21 yildir cektirdiklerinden yildim artik
Babam sinir hastasi biri. Ve acayip kufurbaz. O kadar ki Allah kitap peygamber tanimiyor agzi acildigi zaman... Bir ara sinir icin ilac kullandi o bile fayda etmedi. Kackere kredi kartlarina borc yapti,har vurup harman savurdu anneannem ve dedem odedi 3-4 sefer. Kendi ailesi bikmis ondan ne arayip ne soruyolar yillardir. Sonra yine birsuru borc yapti artik insanlar bikti ondan odemediler.. Maasina falan haciz kondu. Kahvaltilar da huzur aranir degilmi? O hic bizde olmadi her kahvaltida biseye takar konusur konusur Allah belanizi versin bilmemne. Bi kere zavali anneme balkonda o....spu diye bagirmisti
butun mahalleye rezil olduk. Gecen sinirlendi bana ben gidicem sabret gittikten sonra istersen sokaklarda vuruş dedi ya
Hangi baba kizina soyler bunu? Bi kere agzimda yara cikmisti hic unutmam annem para istedi ondan ilac almak icin agzini s...yim dedi ya
bana dedi kizina. Ona bu yaptiklarina ragmen "sen ne diyosun yaa" bile dememisimdir bugune dek. Sokakta millet sadece carptigi icin bile kac kisiyi dovdu.8 yasindaki erkek kardesimle bile zitlasiyo cocuk daha ilkokul 3e gidiyo
Cocugun gecmisinden basliyo Allahini kitabini peygamberini
Daha anlatamadigim neler neler var
Onun yuzunden hicbir akraba bize gelmez onun kufurlerini cekmemek icin. Herkes ondan nefret ediyo. O yokken geliyo gidiyo gelenlerde. İzin gunlerinde evde oturacagimiz varsada oturamiyoruz annemle hep disari atiyoruz.kendimizi. Ondan nefret ediyorum keske kucukken olseydide en azindan sevip saygi duydugum bi babam olsaydi olude olsa
onun yuzunden evlenip kurtulmak istiyorum ama evlilikte kurtulus degil ki off 
Ben istiyorum cunku 21 yildir cektirdiklerinden yildim artik

Babam sinir hastasi biri. Ve acayip kufurbaz. O kadar ki Allah kitap peygamber tanimiyor agzi acildigi zaman... Bir ara sinir icin ilac kullandi o bile fayda etmedi. Kackere kredi kartlarina borc yapti,har vurup harman savurdu anneannem ve dedem odedi 3-4 sefer. Kendi ailesi bikmis ondan ne arayip ne soruyolar yillardir. Sonra yine birsuru borc yapti artik insanlar bikti ondan odemediler.. Maasina falan haciz kondu. Kahvaltilar da huzur aranir degilmi? O hic bizde olmadi her kahvaltida biseye takar konusur konusur Allah belanizi versin bilmemne. Bi kere zavali anneme balkonda o....spu diye bagirmisti