• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ölsün isterdim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
İnsan babasinin ölmesini istermi?
Ben istiyorum cunku 21 yildir cektirdiklerinden yildim artik :(
Babam sinir hastasi biri. Ve acayip kufurbaz. O kadar ki Allah kitap peygamber tanimiyor agzi acildigi zaman... Bir ara sinir icin ilac kullandi o bile fayda etmedi. Kackere kredi kartlarina borc yapti,har vurup harman savurdu anneannem ve dedem odedi 3-4 sefer. Kendi ailesi bikmis ondan ne arayip ne soruyolar yillardir. Sonra yine birsuru borc yapti artik insanlar bikti ondan odemediler.. Maasina falan haciz kondu. Kahvaltilar da huzur aranir degilmi? O hic bizde olmadi her kahvaltida biseye takar konusur konusur Allah belanizi versin bilmemne. Bi kere zavali anneme balkonda o....spu diye bagirmisti :( butun mahalleye rezil olduk. Gecen sinirlendi bana ben gidicem sabret gittikten sonra istersen sokaklarda vuruş dedi ya :( Hangi baba kizina soyler bunu? Bi kere agzimda yara cikmisti hic unutmam annem para istedi ondan ilac almak icin agzini s...yim dedi ya :( bana dedi kizina. Ona bu yaptiklarina ragmen "sen ne diyosun yaa" bile dememisimdir bugune dek. Sokakta millet sadece carptigi icin bile kac kisiyi dovdu.8 yasindaki erkek kardesimle bile zitlasiyo cocuk daha ilkokul 3e gidiyo :( Cocugun gecmisinden basliyo Allahini kitabini peygamberini :( Daha anlatamadigim neler neler var :( Onun yuzunden hicbir akraba bize gelmez onun kufurlerini cekmemek icin. Herkes ondan nefret ediyo. O yokken geliyo gidiyo gelenlerde. İzin gunlerinde evde oturacagimiz varsada oturamiyoruz annemle hep disari atiyoruz.kendimizi. Ondan nefret ediyorum keske kucukken olseydide en azindan sevip saygi duydugum bi babam olsaydi olude olsa :( onun yuzunden evlenip kurtulmak istiyorum ama evlilikte kurtulus degil ki off :(

Tam da "ölsün demeyin ne de olsa babaniz.." tarzi seyler yazmak için tiklamistim basliga, hatta okumadan yazacaktim. Ama okudum inanin ne diyeyim bilemedim. Evet ölmesini istemeniz kötü bir davranış ama onun yaptıkları ne? Allah yardim etsin doğru yolu gostersin. Üzüldüm sizin adiniza. Ileride cocuklariniza cok iyi bir baba bulacaginiza eminim

İnsallah. Keske benim sorunlarimda ergence seyler olsaydi :(

Konu basligi görünce bi sasirdm ama konuyu okuyunca sana hak verdim :KK57: allah yardimciniz olsun

Benim de seninkinin bi üst modeli vardı canım. Hem küfürler hem dayaklar yıllarca cekmedigimiz kalmadı. boşandılar sonunda da nefes aldık. ölümünü falan isteme sonuçta yine senin canın yanar. Ben hep derim ki Allah seni benim elime muhtaç etmesin. Sana üzülmek zorunda bırakmasin. Boşver sen elbet karşılığını bulucak.

Allah sabir versin. Çok zor seni çok iyi anliyorum ama gene de ölsün falan deme. Ailelerimizi biz secemiyoruz benimde hep zor bir aile yasantim olmuştur ama sinav dunyasi derler ya bazi şeyler elbet kolay olmayacak. Baban ciddi psikolojik travmalar geçirmiş olabilir kimse kolay kolay bu raddeye gelmez. Benimde annemin psikolojisi bozuktur ama çok çekmiş bir kadin belki babaninda kotu bir geçmişi vardır. Ne kadar beter de olsa atsan atilmaz satsan satilmaz. Sen sabirli olmaya devam et ve evleneceğini adami iyi sec yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Evlilik hayatin huzurlu geçsin bari bunun için kocani iyi sec. Huzurlu ve mutlu günlerin bir an evvel seni bulmasini diliyorum. Allah sabir versin arkadaşim..

Evet babamin 4 yasinda annesi ölmus. Kanserden. Uvey anne buyutmus. Maddi sorunlari falan varmis. Bazen onada uzuluyorum ama ne bileyim bende yildim :(

Aaah kıymadım sizlere Rabbim hayırlı kapılar açsın genişlik versin inşaallahurrahman

İnsan babasinin ölmesini istermi?
Ben istiyorum cunku 21 yildir cektirdiklerinden yildim artik :KK43:
Babam sinir hastasi biri. Ve acayip kufurbaz. O kadar ki Allah kitap peygamber tanimiyor agzi acildigi zaman... Bir ara sinir icin ilac kullandi o bile fayda etmedi. Kackere kredi kartlarina borc yapti,har vurup harman savurdu anneannem ve dedem odedi 3-4 sefer. Kendi ailesi bikmis ondan ne arayip ne soruyolar yillardir. Sonra yine birsuru borc yapti artik insanlar bikti ondan odemediler.. Maasina falan haciz kondu. Kahvaltilar da huzur aranir degilmi? O hic bizde olmadi her kahvaltida biseye takar konusur konusur Allah belanizi versin bilmemne. Bi kere zavali anneme balkonda o....spu diye bagirmisti :KK43: butun mahalleye rezil olduk. Gecen sinirlendi bana ben gidicem sabret gittikten sonra istersen sokaklarda vuruş dedi ya :KK43: Hangi baba kizina soyler bunu? Bi kere agzimda yara cikmisti hic unutmam annem para istedi ondan ilac almak icin agzini s...yim dedi ya :KK43: bana dedi kizina. Ona bu yaptiklarina ragmen "sen ne diyosun yaa" bile dememisimdir bugune dek. Sokakta millet sadece carptigi icin bile kac kisiyi dovdu.8 yasindaki erkek kardesimle bile zitlasiyo cocuk daha ilkokul 3e gidiyo :KK43: Cocugun gecmisinden basliyo Allahini kitabini peygamberini :KK43: Daha anlatamadigim neler neler var :KK43: Onun yuzunden hicbir akraba bize gelmez onun kufurlerini cekmemek icin. Herkes ondan nefret ediyo. O yokken geliyo gidiyo gelenlerde. İzin gunlerinde evde oturacagimiz varsada oturamiyoruz annemle hep disari atiyoruz.kendimizi. Ondan nefret ediyorum keske kucukken olseydide en azindan sevip saygi duydugum bi babam olsaydi olude olsa :KK43: onun yuzunden evlenip kurtulmak istiyorum ama evlilikte kurtulus degil ki off :KK43:

canım bence Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bir başvur, yapabilecekleri birşey var mı öğren
orada bir sürü departman var, belki seni yönlendirirler
belki babana bir tedavi falan uygularlar

sen de tabi çok etkileniyorsun, genç kızsın ama gördüğüm: çoğu şeyin farkındasın ve yaşından olgunsun
fakat kardeşin daha çok küçük
en çok da onun için destek aramalı

bence bir git, şansını dene :110:

Allah sizin de ailenizin de yardımcısı olsun babanızı da ıslah etsin. Babanızda inanç eksikliği ve kişilik bozukluğu var. Ama siz tertemiz bir kalbe sahipsiniz. Dua edin Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Ama tüm bu yaşanılanlarda sizin hiç bir suçunuz yok. Duygusal boşluğa düşüp kaçıp kurtulmaya yönelik kararlar vermeyin. Sabırlı olun dua edin. Allah size bugünleri unutacaginiz mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin.

Ah canım aynısının şiddet içeren versiyonu vardı bendede. Gördüğüm şiddetten kalan sağlık sorunlarım var hala psikolojik kısmına hiç girmiyorum. Boşandılar da kurtulduk çok şükür. Sırf bu yüzden boşandılar hatta annem dayanamadı bize yaptıklarına. Ona rağmen ölsün demem bana da muhtaç olmasın ben de ona olmayayım. Yaşasın bi yerlerde ben ahirete bırakıyorum bunun hesabını.

Senin için bol bol sabır diliyorum sakın babandan kaçmak için evlilik yapma. İnşaallah çok mutlu olacağın bi evliliğin, huzurlu bi yuvan olur.

Baban normal degil, problemli birisi. Keske olse bence de, siz de rahat bir nefes alirsiniz. Annen bosanmak hakkinda ne dusunuyor?

canım Allah yardımcın olsun ..
başlığı okuduğumda ilk insan öyle der mi dedim ama yazını okuyunca çok üzüldüm gerçekten ..
Allah doğru yolu göstersin babana ..
ne denir ki başka ..

Ben liseyi bitiremesim aciktan okumaya calisiyorum. 21 yasindayim ama dogru durust islere giremiyorum lise diplomasi istiyolar. Evimiz kira. Bana en fazla asgari ucret veriyolar. Annem kalp hastasi calisamaz. Gecinemeyiz diye bosanmiyor. Aileside destek cok cikti. Artik elini etegini cekti herkes :/

Keske böyle bir adami cekmektense bosasaydi anneniz babanizi. Böyle ömürmü gecer? Mutlulukmu olur? Olan iste hep cocuklara oluyor..

Bu ne yaaa girtlaklayasim geldi. Töbe Bismillah onun ettiği o küfürler ne ya okurken ağzımdaki sakızı dusurdum resmen . Allah onun cezasını verir sabret canım başka çare yok

Kardeşin küçük ,annen hasta, sen daha cok gencsin tek başına bi sorumluluk alabilecegini bilsem kurtulun o adamdan derdim ama bu sekilde ne yapilir bilemedim ki. Allah yardimciniz olsun.

Back
X