• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ölsün isterdim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben liseyi bitiremesim aciktan okumaya calisiyorum. 21 yasindayim ama dogru durust islere giremiyorum lise diplomasi istiyolar. Evimiz kira. Bana en fazla asgari ucret veriyolar. Annem kalp hastasi calisamaz. Gecinemeyiz diye bosanmiyor. Aileside destek cok cikti. Artik elini etegini cekti herkes :/
Canim AVM deki mağazalara gir hepsi diploma istemiyo hem askeri hemde prim alırsın 1200 1300 geçer eline bizim alt kattaki kiracinin kızı calisiyo

"ruh hastası" evet babanız gerçekten bir ruh hastası..

size tavsiyem; onun söylediklerinden etkilenmeyin, bu kolay değil demeyin eğer babanızın "hasta" olduğunu kabul ederseniz çok fazla etkilenmezsiniz, yani "benim babam bana böyle dedi, anneme şöyle dedi" diye kendinize dert etmeyin, onu "deli" farz edin ve size söylediklerinden size yaptıklarından kişisel algılamalara gitmeyin..

karşınızda tedaviyi kabul etmeyecek kadar ruhu hasta biri var.. sadece ona fazla bulaşmayarak kendinizi ondan korumaya çalışın..

böyle çok baba var, sadece sizde varmış hissine kapılmayın evet keşke sizin babanız böyle olmasaydı ama maalesef hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor, kiminin babası, kiminin kocası, kiminin annesi, kiminin kardeşi, kiminin arkadaşları, kiminin akrabaları insana hayatı zindan ediyor..

önünüze bakın, ayaklarınızı yere çok sağlam basın, eş konusunda da aceleci değil seçici olun çünkü mutlu, huzurlu bir yuvaya ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz..

sevgiler..

Babam alkolik degil... Dedesi deliymis ama hep soyler zincirle bagliyolarmis resmen. :( sanirim genlerde var sknti. İyi dilekleriniz icin cok sagolun.

Yasadiklarimiz benzermis. Benimde dilegm babamin olmesi ben evliyim kurtuldum ama anneme hala cektiriyor. Olse mezarinin yerini bile ogrenmek istemiyorum...

böyle insanlar yalnız ölmeyi hakediyor..böyleleri yaşlanınca evladım beni aramıyor sormuyor demesinler arkadaş

Canım senınkinin aynısı benim eniştem kardeşimin eşi bütün ailemiz ondan nefret ediyor saygisiz terbiyesiz sevgisiz biri 2 tane kızı var büyük 9 küçük 4 yaşında kendi ailesi gorusmuyor çünkü insan yüzüne bakınca içine büyük bir nefret doluyor. Hasta diyoruz ama çalıştığı yerde adam gibi ikiyüzlü kardeşim çok ağlıyor Allah kardeşimin, senin ve baban gibi ailesi olanlara Selamet nasip etsin ozlediginiz huzuru inşallah bekletmeden kavusturur

Babam yaşasaydı da küfür etseydi.
Konu başlığını hiç ama hiç beğenmedim. :KK51:

Baban bir anda böyle olmadı. Muhtemelen evlendiklerinden beri böyledir ve biri 8 yaşında olan 3 tane çocuk getirmişler dünyaya. Hadi sen 21 sene önce doğmuşsun da küçücük kardeşinin ne suçu varmış ki böyle korkunç bir aile ortamında yetişeceğini bile bile korunmamış. Kusura bakma ama baban kadar annende suçlu.Alah hepinize sabır versin.

neden sizinki ölmedi. de benim babam öldü ki...bende bunları okudukça kadere isyan ediyorum bi yanda varlığı yokluğu bir olan babalar bi yanda benim babam gibi dağ gibi evlatlarının arkasında duran babalar. ..

Eninde sonunda o evden kurtulacaksın evleneceğin insanı çok iyi seç çünkü yıllarca böyle babayla yaşadığın için evlilikte huzursuzluğa asla tahamülün olmayacak , ama annenin işi zor

Eninde sonunda o evden kurtulacaksın evleneceğin insanı çok iyi seç çünkü yıllarca böyle babayla yaşadığın için evlilikte huzursuzluğa asla tahamülün olmayacak , ama annenin işi zor

ÇOK ZOR..RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN..HEPİNİZE SABIRLAR VERSİN..ŞUAN ÇOK ÜZÜLÜYORSUN YA ÖLSÜN DİYORSUN YA ÖLÜNCEDE KEŞKE BAŞIMIZDA OLSAYDI DİCEKSİN..O YÜZDEN ÖLSÜN DEME..HERKESİN SINAVI VAR BU DÜNYADA SİZİNKİSİDE BU..DUA EDİN..

Allah akıl fikir versin

Karın tokluğuna her şeye katlanılmasını açıkçası kabul etmiyorum ben. Anneniz kalp hastası olabilir ama bu çalışmasına neden engel ki? Ağır bir işte çalışmadığı sürece sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Siz de çalışabilirsiniz, asgari ücret de olsa faturalar ödenir, harçlığınız okul masraflarınız çıkar. Her gün hakaretle 3 gün yemek yiyeceğime, 1 öğün yer huzurla yerim.

anneniz neden boşanmıyor peki?çocukları olarak sizlere bunları yaşatmaya hakkı yok ki...

İnsan babasinin ölmesini istermi?
Ben istiyorum cunku 21 yildir cektirdiklerinden yildim artik :KK43:
Babam sinir hastasi biri. Ve acayip kufurbaz. O kadar ki Allah kitap peygamber tanimiyor agzi acildigi zaman... Bir ara sinir icin ilac kullandi o bile fayda etmedi. Kackere kredi kartlarina borc yapti,har vurup harman savurdu anneannem ve dedem odedi 3-4 sefer. Kendi ailesi bikmis ondan ne arayip ne soruyolar yillardir. Sonra yine birsuru borc yapti artik insanlar bikti ondan odemediler.. Maasina falan haciz kondu. Kahvaltilar da huzur aranir degilmi? O hic bizde olmadi her kahvaltida biseye takar konusur konusur Allah belanizi versin bilmemne. Bi kere zavali anneme balkonda o....spu diye bagirmisti :KK43: butun mahalleye rezil olduk. Gecen sinirlendi bana ben gidicem sabret gittikten sonra istersen sokaklarda vuruş dedi ya :KK43: Hangi baba kizina soyler bunu? Bi kere agzimda yara cikmisti hic unutmam annem para istedi ondan ilac almak icin agzini s...yim dedi ya :KK43: bana dedi kizina. Ona bu yaptiklarina ragmen "sen ne diyosun yaa" bile dememisimdir bugune dek. Sokakta millet sadece carptigi icin bile kac kisiyi dovdu.8 yasindaki erkek kardesimle bile zitlasiyo cocuk daha ilkokul 3e gidiyo :KK43: Cocugun gecmisinden basliyo Allahini kitabini peygamberini :KK43: Daha anlatamadigim neler neler var :KK43: Onun yuzunden hicbir akraba bize gelmez onun kufurlerini cekmemek icin. Herkes ondan nefret ediyo. O yokken geliyo gidiyo gelenlerde. İzin gunlerinde evde oturacagimiz varsada oturamiyoruz annemle hep disari atiyoruz.kendimizi. Ondan nefret ediyorum keske kucukken olseydide en azindan sevip saygi duydugum bi babam olsaydi olude olsa :KK43: onun yuzunden evlenip kurtulmak istiyorum ama evlilikte kurtulus degil ki off :KK43:

Benim babam da bunun 12 yil evvelki versiyonuydu neyse ki annem cekmedi ve birakti. Tam diyodum ya baba olsun denir mi diye ama olse daha hayirliymis ...

Canım sen yine de sabret tamam mı . Ölsün falan da deme. Evet kötü şeyler yaşatmış size ama bu saatten sonra yapacagın bıey yok.Babanı değiştiremezsin.Belki zamanında oda kötu seyler yasamıştır.Psikolojisini etkilemiştir.Sen sesini çıkarma en azından cevap verdigin kadar yuklenmez.Hakkınızda hayırlısı olsun.Evlenmek de kurtuluş degil ciddi bişey O yuzden düşünerek iyice tanıyarak karar ver. Anneninde hep yanında ol.Onun destekçisi sen olmalısın.

Back
X