Babam sağ oLsaydı...

Allah razı olsun Canım benimm.. Hayırlısıyla yarın okurum.. Babamın adı Halit, annesi Nurcan. Allah kabul etsin, tekrar teşekkürler. Amin, sabrımızı daim etsin

ben teşekkür ederim. huzur içinde uyusunlar , okuduğumuz her ayet cennet nimetleri olarak sunulsun karşılarına inş.

bende lohusayken dayımın vefatını benden saklamışlardı sütüm kesilmesin diye... 4 yıl oldu hala dün gibi aklımda.hergün muhakkak düşer aklıma,rüyamda gördüğüm çok olur.Rabbim kabirlerini nurlandırsın,cennet bahçelerinde konaklayabilmelerini nasip etsin...

ben teşekkür ederim. huzur içinde uyusunlar , okuduğumuz her ayet cennet nimetleri olarak sunulsun karşılarına inş.

Çok üzüldüm:26: Amin, Rabbim günahlarını affetsin, huzur içinde yatsınlar.

Nuryolu canim gercekten cok zor allah düsmanima bile vermesin. Ben amcalarima cok düskündüm bir gün seslerini duymadan duramazdim ama simdi sadece mezar resimlerine bakiyorum.......

ALLAH IM RAHTMET eylesin mekanı cennet olsun..bende babamı bir buçuk yıl önce kaybettim..zor bi dönem ama ALLAHA bol bol dua ett bol bol sure oku KURAN okumaya çalışşşş..en güzel oşekilde rahatlarsınn.. şunu da unutma zamann en büyük ilaaçç ben o zamanlarr hayatımı kapkaranlık görürdümm ondan sonra RABBİM başka kapılar açtı başka uğraşlar verdii bi şekilde hafiflettii...

Allah rahmet eylesin cnm ama birlikte gecirmis oldugun koskoca bi 16 yilin var hatirladigin bicok anin var en azindan koskoca diyorum cunku bnm bababm annem bana hamileyken vefat etmis ona ne baba diyebildim ne yuzunu gorebildim ne hissedebildim ve ona dair hic bise yok kendini yinede sansli gormelisin onalti yilinda yaninda olmus baban

ALLAH IM RAHTMET eylesin mekanı cennet olsun..bende babamı bir buçuk yıl önce kaybettim..zor bi dönem ama ALLAHA bol bol dua ett bol bol sure oku KURAN okumaya çalışşşş..en güzel oşekilde rahatlarsınn.. şunu da unutma zamann en büyük ilaaçç ben o zamanlarr hayatımı kapkaranlık görürdümm ondan sonra RABBİM başka kapılar açtı başka uğraşlar verdii bi şekilde hafiflettii...

Allah rahmet eylesinn, mekanı Cennet olsun :( Evet düşündükçe içinden çıkamıyosunuz. Rabbim sabır veriyo.

aminn cümlemizinki....ALLAH IMMM YARDIM ETSİN HERKESEE.. seninki daha zormuşş arkaaşımmm her insanın çeşit çeşit sıkıntısıı hayat hikayesi varr..RABBİMM bi daha göstermesinn..

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin cnm ama birlikte gecirmis oldugun koskoca bi 16 yilin var hatirladigin bicok anin var en azindan koskoca diyorum cunku bnm bababm annem bana hamileyken vefat etmis ona ne baba diyebildim ne yuzunu gorebildim ne hissedebildim ve ona dair hic bise yok kendini yinede sansli gormelisin onalti yilinda yaninda olmus baban

Çok üzüldümm :43: Allah rahmet etsin Babanızı.. Rabbim size ve çocuklarınıza 4.4'lük babalık yapıcak birini çıkarır karşınıza İnşallah. Doğru söylüyosunuz 16 yıl ne demek.

Back
X