• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Babam'' Sapıkmış !

Ne bicim baslık bu babam sapıkmıs fılaan bence degıstır yada konuyu kapat canım

55 yaşında ki 22 yıldır heran yanımda olan en ufak derdimde yanına koştuğum babam SAPIKMIŞ ! peki ya neye göre kime göre ?

Pek sevgili anneanneciğime göre !

Hanımlar benim annem alman babam ise türk 30 yıldır ne babaannem annemi ne de anneannem babamı sevemedi gitti.. Hani kendimi bildim bileli sürekli laf sokmaları falan duydum da bu kadarı da fazla geldi.

Babaannem yıllardır annemin beceriksizliğini terbiyesizliğini bitiremedi gitti..

Anneannem ise babamın saygısızlığını hiç bir işe yaramayışını bitiremedi yıllardır..

Babam diş hekimi annem ise kimyager evlenince tr ye yerleşmiş ve hiç çalışmamış. Anneannem önce bunu sindirememiş tabii.Sonrası da sürekli gelmiş hiç birşeyden memnun olmamış.

Babannem de hep kendi kriterlerine uygun karadenizli evinde oturan bir gelin istemiş annemi de ırkından dolayı hiç mi hiç istememiş.Kendimi bildim bileli anneme laf sokar ''ahh işte türk bir gelinim olsa şöyle yapardı bana boyle hizmet ederdi'' vs ..

Anneannem ve babaannemin aynı ortamda oldukları zamanları hiç anlatmıyorm bile az çok tahmin edebiliyorsunzdur.

Gel gelelim anneannem artık iyice haddi aştı babam sürekli seyahat ediyordu konferanslar,dersler falan şimdi muayenehanesi de kapattı zaten. 35-45 yaşları arasındaydı genelde bu seyahatları. Neyse geçen yine babama bişeyler sayıyordu babam yoktu arkasından soylenıyordu, demesin mi zaten o hastalarına da asistanlarına da asılıyordur kesin, sürekli ülke dışına ders vermek için gitmeleri de hep bahane her yerde onun bir sevgilisi vardır gibisinden konuşmaya başlayınca bende şalterler attı açtım ağzımı yumdum gözümü sen ne biçim konuşuyorsun falan filan bir ağız dalaşına girdik bayağı bu bir saat sonrasında fenalaştı hastahaneye götürdüler birşeyi yoktu tansiyonu çıkmış da asıl sorun dayılarım ve teyzem bana cephe almış durumdalar o tartışmadan sonra.

Sizden isteğim sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim anne tarafıyla tamamen bağı koparayım mı ? çünkü haklı oldugum halde beni suçlu görüyorlar anneannemle zaten muhattap olmam dayılarım ve teyzem için soruyorum..
Hmm
Hata sende bence canim... Benim annem avusturyali babam türk... Ve ordan çok iyi biliyorum almanlarin yaşamlarini... Anneannenin babana böyle 'iftira' atmaları çok normal... Onlara göre oyle bir yaşam normal çünkü...aşırı tepki vermişsin..
Bundan sonraysa anneannenin gönlünü al bence...:)

Canım her kim olursa olsun sonuçta senin baban ..
Benim de sevdiğim iyi bir babam olsaydı
Dayı , teyze görmezdi gözüm açıkçası ...
İstemediğin hiç kimseyi hayatında tutmaya mecbur değilsin hem..

Keşke sen araya girmeseydin zaten ortam sürekli gergin bir de sen tuz biber olmuşsun tüm bu olayların üstüne sen keşke bu olanlara seyirci olarak kalsaydın sonuçta karşı geldiğin insan annen senin ne olursa olsun gerek yoktu konuşmak istediysen de düzgün ve sakin bir şekilde durumu anlatsaydın annene anne ben babam hakkında böyle konuşmanı istemiyorum son derece rahatsızlık duyuyorum babama yakıştırdığın bu cümleleri gerçekten kendi gözün ile gördün de mi bunları ona söylüyorsun diyebilseydin keşke :KK43::KK43::KK43::KK43:

yanlış anlamışsın canım annem değil anneannem bu şekil de konuşuyor annem genel de söylenenlere sessiz kalıyor anneme kızdıgım tek nokta bu.

başlıktan hemen daldım içeri ama bişey yokmuş yeaa çıkyom ben :KK53::KK51:

başlık için özür dilerim :KK64:

Akrabalarınla bağını koparma bence...olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama onlar senin kanından zor bir duruma düşsen ya da onlar düşse yine birbirinizin yanında olacak oaln sizsiniz..

bağ koparmak değil de işte fazla umursamamaya çalışacağım artık..

yaşın kaç olursa olsun o ailenin çocugusun ve büyüklerin arasına girme! baban kendini savunur takma kafanı :)
şimdi sen anneannene cephe alcan anne tarafın sana cephe alcaklar ondan sonra yok çocuk yetiştirememişssiniz yok terbiye verememişssiniz falan filan başın ağrır sen takma çekil köşene :KK66:

babam o ortam da yoktu arkasından söylendi bunlar olsa savunurdu elbette :)
evet haklısın olay bu haddeye de gelebilir bu şekil de düşünmemiştim ..

her gün atraksyon peşindesiniz kızlar:KK70::KK70::KK70::KK70:

hatunların hepsi aynı demek ki :KK53:

Ne bicim baslık bu babam sapıkmıs fılaan bence degıstır yada konuyu kapat canım

anneannemle olan sıkıntım babama ettiği sapık lafından zaten başlık da o yuzden boyle oldu ve maalesef değiştirremiyorum..

Hmm
Hata sende bence canim... Benim annem avusturyali babam türk... Ve ordan çok iyi biliyorum almanlarin yaşamlarini... Anneannenin babana böyle 'iftira' atmaları çok normal... Onlara göre oyle bir yaşam normal çünkü...aşırı tepki vermişsin..
Bundan sonraysa anneannenin gönlünü al bence...:)

yoo anneanneme göre de normal birşey değil olsaydı bunları soylemezdi inan :KK16: yani o zaman hoş birşey soylemiş olurdu onun amacı babamı kötülemek zaten..

Canım her kim olursa olsun sonuçta senin baban ..
Benim de sevdiğim iyi bir babam olsaydı
Dayı , teyze görmezdi gözüm açıkçası ...
İstemediğin hiç kimseyi hayatında tutmaya mecbur değilsin hem..

ben aynı tutumu annem için babaanneme de sergiliyorum ama bu kadar sert olmadım hiç çünkü babaannem hiç bu kadar aşırıya kaçmadı anneannem gibi.. o lafa kafayı yedim ben sonucta bu işte delirdim:KK3:

anneannemle olan sıkıntım babama ettiği sapık lafından zaten başlık da o yuzden boyle oldu ve maalesef değiştirremiyorum..

yoo anneanneme göre de normal birşey değil olsaydı bunları soylemezdi inan :KK16: yani o zaman hoş birşey soylemiş olurdu onun amacı babamı kötülemek zaten..

ben aynı tutumu annem için babaanneme de sergiliyorum ama bu kadar sert olmadım hiç çünkü babaannem hiç bu kadar aşırıya kaçmadı anneannem gibi.. o lafa kafayı yedim ben sonucta bu işte delirdim:KK3:

Bazı Alman'lar Türk'lerden iyice soğumuş durumdalar.
Hele ki yaşlı olanları , eğer anneanneniz de böyleyse , artık böyle gidecektir yani.
Değişmez
Kaldı ki kendi kızı da sessiz kalıyormuş.
Kendi aileniz içinde mutlu olmaya bakın yani.
Sen her seferinde de atılma bence stres olursun.
Babaanneye ayrı dert anlat , anneanneye ayrı..

Bazı Alman'lar Türk'lerden iyice soğumuş durumdalar.
Hele ki yaşlı olanları , eğer anneanneniz de böyleyse , artık böyle gidecektir yani.
Değişmez
Kaldı ki kendi kızı da sessiz kalıyormuş.
Kendi aileniz içinde mutlu olmaya bakın yani.
Sen her seferinde de atılma bence stres olursun.
Babaanneye ayrı dert anlat , anneanneye ayrı..

bizimkiler 30 yıldır böyle alıştım zaten ama bu fazla geldi işte bana..

tamam babaannem de annemi cok sevmez ama anneannemin babamı sevmemesi kadr değil.
Evet karar aldım sessiz sessiz izlicem sadece :KK69:

Bu yaştan sonra huylu huyundan vazgeçmez,bence araya girmeyin.:KK50:Söylemeden de edemeyeceğim sırf konu okunsun diye böyle başlıklar koymak tuhaf geliyor.

Kime icinden nasil geliyorsa o sekilde davran kimse icin kendini kasmana gerek yok

Bu yaştan sonra huylu huyundan vazgeçmez,bence araya girmeyin.:KK50:Söylemeden de edemeyeceğim sırf konu okunsun diye böyle başlıklar koymak tuhaf geliyor.

o şekil de karar aldım zaten artık karışmam.. aslında bu sizin görüşünüz çünkü öyle bir niyetim yoktu diğer yorumlarda da birçok kez belirttim.

Kime icinden nasil geliyorsa o sekilde davran kimse icin kendini kasmana gerek yok

gıgımı cıkartmam artık akıllandm zaten :)

o şekil de karar aldım zaten artık karışmam.. aslında bu sizin görüşünüz çünkü öyle bir niyetim yoktu diğer yorumlarda da birçok kez belirttim.

gıgımı cıkartmam artık akıllandm zaten :)
Valla haksiz yere biri bisey deyince genc yasli farketmiyor bnde hakim olamiyorum kendime

55 yaşında ki 22 yıldır heran yanımda olan en ufak derdimde yanına koştuğum babam SAPIKMIŞ ! peki ya neye göre kime göre ?

Hanımlar benim annem alman babam ise türk 30 yıldır ne babaannem annemi ne de anneannem babamı sevemedi gitti.. Hani kendimi bildim bileli sürekli laf sokmaları falan duydum da bu kadarı da fazla geldi.

Babaannem yıllardır annemin beceriksizliğini terbiyesizliğini bitiremedi gitti..

Anneannem ise babamın saygısızlığını hiç bir işe yaramayışını bitiremedi yıllardır..

Babam diş hekimi annem ise kimyager evlenince tr ye yerleşmiş ve hiç çalışmamış. Anneannem önce bunu sindirememiş tabii.Sonrası da sürekli gelmiş hiç birşeyden memnun olmamış.

Babannem de hep kendi kriterlerine uygun karadenizli evinde oturan bir gelin istemiş annemi de ırkından dolayı hiç mi hiç istememiş.Kendimi bildim bileli anneme laf sokar ''ahh işte türk bir gelinim olsa şöyle yapardı bana boyle hizmet ederdi'' vs ..

Anneannem ve babaannemin aynı ortamda oldukları zamanları hiç anlatmıyorm bile az çok tahmin edebiliyorsunzdur.

Gel gelelim anneannem artık iyice haddi aştı babam sürekli seyahat ediyordu konferanslar,dersler falan şimdi muayenehanesi de kapattı zaten. 35-45 yaşları arasındaydı genelde bu seyahatları. Neyse geçen yine babama bişeyler sayıyordu babam yoktu arkasından soylenıyordu, demesin mi zaten o hastalarına da asistanlarına da asılıyordur kesin, sürekli ülke dışına ders vermek için gitmeleri de hep bahane her yerde onun bir sevgilisi vardır gibisinden konuşmaya başlayınca bende şalterler attı açtım ağzımı yumdum gözümü sen ne biçim konuşuyorsun falan filan bir ağız dalaşına girdik bayağı bu bir saat sonrasında fenalaştı hastahaneye götürdüler birşeyi yoktu tansiyonu çıkmış da asıl sorun dayılarım ve teyzem bana cephe almış durumdalar o tartışmadan sonra.

Sizden isteğim sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim anne tarafıyla tamamen bağı koparayım mı ? çünkü haklı oldugum halde beni suçlu görüyorlar anneannemle zaten muhattap olmam dayılarım ve teyzem için soruyorum..
dayına ve teyzene herşeyi anlat anlamazlarsa onlarlada kes muhabbeti bence

konusma durumu olursa yapilan terbiyesizligi anlat bence.. baktim diretiyolar, mesafeli olursun

Back
X