• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sevdiğim kişi ile beni evlendirmiyor.

Geçip karşıma bak kızım bu hırsız, bu ne bileyim kaçakçı demediği müddetçe babamı dinlemem.. Benim eşimin mesleğini seçme lüksü yok babamın annemin.. Bana ilginç geliyor böyle durumlar.. 🤔🤔🤔

Tamam kıymetlisiniz

Erkek arkadaşınızın gözünün üstünde kaşı var dese yine anlarım da mesleğini neden beğenmemiş

Yani tavrı ilginç, bir hakim bir savcı bir de zabıt katibi sıraya girmiş de zabıt katibini seçmişsiniz tavrı ciddem garip ama bu ihtimalde de onu seçebilirsiniz

Bu arada babanızın içi rahat edecekse zabıt katibi ile evlenen avukat arkadaşım da var infaz koruma memuru ile evlenen avukatlar da var

Ha eşi doktor olan öğretmen de var sıhhi tesisat ustası olan da
Çok güzel cevaplamışsınız. Keşke babamda tıpkı sizin gibi düşünse.

Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. şu an öğretmen olarak görev yapmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm kişi ise zabıt katibi. Babam sen öğretmensin daha iyilerine layıksın gibi söylemlerle evliliğimize engel oluyor. Sizce bu durumu nasıl alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Babani dinle.. cani gonulden soyluyorum.. meslek vs bahane bence.. mutlu olmayacagini hissetmistir baban.. senin iyiligin icin sana dogru yonu gosteriyor belliki..

Evlilik konusunda babami dinlemedim basima gelmeyen kalmadi.. 👀

Back
X