Babam sevdiğime vermiyor

Arkadaşlar ben şehir dışında okuyorum. Annem babama okullar kapanmadan önce benim sevdiğim olduğunu ve istemeye geleceklerini söyledi babamda gayet anlayışla karşılayarak gelince ben onunla konuşur çocuğu çağırırım demiş fakat ben okul kapanınca eve döndüğümde bana hiçbir şey sormadı annem sürekli ısrarla sor demesine rağmen sormadı ve annem benim yanımda o konuyu açtığında manyak mısınız siz ben kimmiş nerden bilcem diyerek küfür etti çocuğa annemde şimdi herkes konuşarak evleniyor ne var yani dediğinde benim kızım kimseyle konuşmayacak dedi birkaç gündür de ne o benle ne ben onla konuşmuyoruz ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı?
Bekleyin. Babaların bu durumu sindirmesi biraz zaman alıyor maalesef. Sonrasında o sizinle konuşacaktır bu konuyu :)

Açıkçası benim hiç öyle bir durumum olmadı, babam ilişkilerimi biiyordu hatta ilk sevgilim hakkında zaten olmaz bu iş ayrılırlar çocuk bizim kıza denk değil demiş 😂 şimdi ben 26 yıllık ailemi tanıyorsam öyle bir durumda, kaldı ki okul da bitti, illa bir kusur bulur hemen aaa evlen tabi demezler. Sizin bazı detayları bize eksik söylediğinizi düşünüyorum. Çünkü üvey annem bile ben okurken sakın okulu bırakıp da evlenme gibi bir hataya düşme demişti. Benim o bölümün hayalim olduğunu biliyordu ama özel nedenler işte her şeyden soğumuştum. O zamanlar evliliği kurtuluş yolu olarak görüyordum ve okulu her an bırakma gibi bir ihtimalim vardı. Okurken sağlıklı hiçbir aile kızını evlendirmez.

Arkadaşlar ben şehir dışında okuyorum. Annem babama okullar kapanmadan önce benim sevdiğim olduğunu ve istemeye geleceklerini söyledi babamda gayet anlayışla karşılayarak gelince ben onunla konuşur çocuğu çağırırım demiş fakat ben okul kapanınca eve döndüğümde bana hiçbir şey sormadı annem sürekli ısrarla sor demesine rağmen sormadı ve annem benim yanımda o konuyu açtığında manyak mısınız siz ben kimmiş nerden bilcem diyerek küfür etti çocuğa annemde şimdi herkes konuşarak evleniyor ne var yani dediğinde benim kızım kimseyle konuşmayacak dedi birkaç gündür de ne o benle ne ben onla konuşmuyoruz ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı?
Babalar böyledir. Hemen gel canım seni verdim demez. Israrcı olma.. Ayrıca daha çok gençsin.

Back
X