- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Senin adına üzüldüm yaptığı şey doğru deyil ama ben senin durumunda olsam Allaha bırakırdımHayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
O evden su içmeme karışıyor.evet sebebi bu.aldigim börekler.hakaret etti vurdu.napicam ben.hickirarak agliyorumNasıl yani ?
Pişmiş börekten aldınız diye mi size vurdu? Sebep bu mu gerçekten?
BurdalarSiz ailenizden farklı bir şehirde yaşamıyor muydunuz? Çocuğa kim bakacak kısmını anlamadım o yönden.
senin ailen farklı şehirde yaşıyor iş çıkışı nasıl çocuğu almaya gittin?Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Sekiz senedir böyle hatta 11 sene.konusmuyorum.yine aynı şeyi yapiyorTam olarak anlamadım aynı evde mi yasıyorsunuz? Sikayetci olmak değilde bir süre uzak dursanız?
Babanıza yapmadığınızı bırakmadığınız için olabilir mi ?Sekiz senedir böyle hatta 11 sene.konusmuyorum.yine aynı şeyi yapiyor
Durup dururken saldırdı.ben bisi yapmadim.11 senedir boyleYapma pamuk ya konuyu doğru düzgün anlat ya hiç anlatma
Simdi geçmişi bilmeyenler gelip teselli edecek.
Durup dururken saldırdı.ben bisi yapmadim.11 senedir boyle
Evet anneme dedi.cocugi alıyorum.ciksta.evden git ya da polisi arıyorum diyor.sebebi yok ben bisi yapmadimBen anlamadım. Yazının en başında üzme kendini karıcım falan yazmışsınız, annenizle alakalı mı o cümle? Neden babanızın yanındasınız? Polisi neden arayacağım dedi? Biraz toparlayıp anlatırsanız daha iyi olur sanırım
O evden su içmeme karışıyor.evet sebebi bu.aldigim börekler.hakaret etti vurdu.napicam ben.hickirarak agliyorum
Ay cidden şimdi gelip bu anlattığı zırvalıkla babasına sövüp pamuğu teselli edenler gelecek de , naptı evli barklı adamla internetten sanal haltlar yiyodu o mu yayıldı artık nolduysa. Zaten ailesi de görüşmeyi kesmişti demekki büyük bir şey olmuş da çocuğa gelmişlerYapma pamuk ya konuyu doğru düzgün anlat ya hiç anlatma
Simdi geçmişi bilmeyenler gelip teselli edecek.
Aynı şeyleri eşime de yapıyordu.mesela şemsiyeyle kovalamak yakasına yapışmak bunları ona da yapiyorduEvet eski eşine dayak attirdiginda da kesin durup dururkendir baban haketmistir
Çocuğuna baktiklarina şükret hatta tamamen onlara bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?