Babam siddet uyguladi

Bebegi daha birkac aylikti babasinin evine donmustu esiyle bosanma asamasina gelip, esi maddi yardim etmiyor diye 'cocuk da basima kaldi' demisti. Ben bunlarin hepsini niye hatirliyorsam, KK travmam olmus Pamuk.

1 tane eski üyeliği(gelin_cicegi) gözüküyor o da birleştirilmiş zaten. Başka üyeliğini göremiyorum, sizlerde emin olmadığınız konuda bence bu o dur demeyin.

Kazen bey taa 2015'te actigi konularda anlattiklarini bu uyeligiyle kendi de kabul ediyor Pamuk. Benim hatirladigim en eski uyeligi soguk_bir_kis_gunu gibi bir seydi. Bu arada sehir degistirdigi ve cihazlari degistigi icin gorunmuyor olabilir mi?

Bebegi daha birkac aylikti babasinin evine donmustu esiyle bosanma asamasina gelip, esi maddi yardim etmiyor diye 'cocuk da basima kaldi' demisti. Ben bunlarin hepsini niye hatirliyorsam, KK travmam olmus Pamuk.

Usenmedim buldum dedigim konuyu kalinlastirdim o cumleyi. soguk_kis_gunu imis uyelik

Kazen bey taa 2015'te actigi konularda anlattiklarini bu uyeligiyle kendi de kabul ediyor Pamuk. Benim hatirladigim en eski uyeligi soguk_bir_kis_gunu gibi bir seydi. Bu arada sehir degistirdigi ve cihazlari degistigi icin gorunmuyor olabilir mi?

bana bildirsin hesaplarını birleştireyim sistem yakalamamış ama

soguk_bir_kis_gunu diye de bir üye yok yazım hatalı ya da birleştirmişiz

bana bildirsin hesaplarını birleştireyim sistem yakalamamış ama

soguk_bir_kis_gunu diye de bir üye yok yazım hatalı ya da birleştirmişiz

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim

C Calcifer sağ olsun ve R Rosalind Franklin

Son düzenleme:

I ilkbahari_bekliyorum S Sabir_tasi (eski sarimanolyam) A Aci_kahve_aliyim I ihlamur_agaci S soguk_kis_gunu M morlavantalar bu hesaplar size mi ait?

Sistem bu yazdığım üyelerin ortak yönünü yakalıyor ama Pamukpamuk44 bu üye ile ortak hiç bir şey yakalamıyor. Tabi 7 sene önceki hesaplardan bahsediyoruz.

Pamuk taşındığını söylemişti en son, cihaz da değiştirdiyse bulunamıyor olabilir mi?

zaten aradan çok zaman geçmiş 2019 yılında bu yeni sisteme geçtik bu üyelikler 2014, 2015 ve 2017 yıllarına ait üyelikler yakalanmaması normal. sistem kend iiçinde bu hesapları yakalamış ve hepsi @mynet.com saplantılı, mail adreslerinde de mevsimsel göndermeler var : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…