- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.306
- 78
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Lütfen tedavi ol , sağlam bir psikiyatr bul , eminim annen ve baban senle baş etmedikleri için iş dayağa kadar geldi , nedense börek olayına inanmadım, tabi me olursa olsun kimse sana şiddet uygulayamaz bu ayrı bir konu, ama sende büyük sıkıntılar ve travmalar var acilen kendini iyileştirmeye bak , çocuğuna iyi bakıyorlarsa bırak ailende kalsın...Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Evlenmeden bakarken de evden kovar üzerime yürür hakaret ederdi.Konuna çok üzüldüm ama baban seni istemediğini, oğluna güzel bakacagini ama seni görmek istemediğini binlerce kere ifade etti.
İstenmiyorsan istenmiyorsundur. Ya dediği gibi oğlunun bakımında yardımcı olsunlar -ayak altında dolanma. Ya da hiç görüşme,kendi başının çaresine bak.
Baban yıllar içinde senden bıkmış. Kendin de dogursan insan peşpeşe gelen hatalardan sonra çocuğundan bile nefret edecek hale gelebilir.
Hala istenmediğini bildigin halde onlara girip cikiyorsan bu tavra zemini sen hazırlamissin demektir
*Konu sahibi Facebooktan bulduğu kişiyle aile izni olmadan evlendi,çocuk dogurdu. Zor durumda kalınca babasına sığındı, ailesi kol kanat gererken eski koca 'cocuk benden degildi' dedi ve babayı dövdü, bu olaydan sonra 'aslinda babam kışkırtmisti' dedi, kocaya döndü. Sonra benzer olaylar tekrar tekrar yaşandi.
Konu sahibi resmen 'ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün ağlar' lafindaki deli, ailesi icin
Ya bu gerçek miO mükemmel (!) ex eşin babanı dövmüştü sokak ortasında en son hatırlatayım da adam senin g*tünü toplamaya çalışırken dayak yemişti damattan
Hiçbişi yapmıyorum.direkt saldırdı üzerimeLütfen tedavi ol , sağlam bir psikiyatr bul , eminim annen ve baban senle baş etmedikleri için iş dayağa kadar geldi , nedense börek olayına inanmadım, tabi me olursa olsun kimse sana şiddet uygulayamaz bu ayrı bir konu, ama sende büyük sıkıntılar ve travmalar var acilen kendini iyileştirmeye bak , çocuğuna iyi bakıyorlarsa bırak ailende kalsın...
Ve babam adamın sınır uçları ile oynayıp şiddet uygulayıp kendi üzerine saldirtmayi da bilir.Konuna çok üzüldüm ama baban seni istemediğini, oğluna güzel bakacagini ama seni görmek istemediğini binlerce kere ifade etti.
İstenmiyorsan istenmiyorsundur. Ya dediği gibi oğlunun bakımında yardımcı olsunlar -ayak altında dolanma. Ya da hiç görüşme,kendi başının çaresine bak.
Baban yıllar içinde senden bıkmış. Kendin de dogursan insan peşpeşe gelen hatalardan sonra çocuğundan bile nefret edecek hale gelebilir.
Hala istenmediğini bildigin halde onlara girip cikiyorsan bu tavra zemini sen hazırlamissin demektir
*Konu sahibi Facebooktan bulduğu kişiyle aile izni olmadan evlendi,çocuk dogurdu. Zor durumda kalınca babasına sığındı, ailesi kol kanat gererken eski koca 'cocuk benden degildi' dedi ve babayı dövdü, bu olaydan sonra 'aslinda babam kışkırtmisti' dedi, kocaya döndü. Sonra benzer olaylar tekrar tekrar yaşandi.
Konu sahibi resmen 'ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün ağlar' lafindaki deli, ailesi icin
Ya ne çıkarım var yalan söylemekle.adam saldiriyorAy nickinizden çıkardım siziAllah ev sahibinize sabır versin tekrar yazayim,olay kesinlikle anlattığınız gibi değildir. Siz iş arkadaşlarınız ile de hiç anlaşamıyordunuz,yanlış hatırlamıyorsam
Ne tedavisi ya. Arkada ana yok baba yok.kimsem yok.bu şekilde olmam normalLütfen tedavi ol , sağlam bir psikiyatr bul , eminim annen ve baban senle baş etmedikleri için iş dayağa kadar geldi , nedense börek olayına inanmadım, tabi me olursa olsun kimse sana şiddet uygulayamaz bu ayrı bir konu, ama sende büyük sıkıntılar ve travmalar var acilen kendini iyileştirmeye bak , çocuğuna iyi bakıyorlarsa bırak ailende kalsın...
Az önceki yorum doğruysa babanız size eve gelme diyormuş.Hiçbişi yapmıyorum.direkt saldırdı üzerime
Madem böyle deli bir adam oğlunun günahı ne? Neden oğluna aylarca baktılar? Memursun,eski eşin memur, nafaka alıyorsun. Cocugunu böyle deli evine bırakmak mecburiyetinde değildin ki hiçbir zaman.Evlenmeden bakarken de evden kovar üzerime yürür hakaret ederdi.
Seni eleştirmiyorum, desteğe ihtiyacın var , aileni tanımıyorum ayrıca babanın yaptığı şey de kesinlikle yanlış ve kötü birşey, ortada çocuğun olmasa ailenden uzak yasa gerekirse bağını kopar derdim fakat çocuğuna bile onlar sahip çıkıp bakıyor, sence ne demeliyim pamuk..Ne tedavisi ya. Arkada ana yok baba yok.kimsem yok.bu şekilde olmam normal
Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdimAz önceki yorum doğruysa babanız size eve gelme diyormuş.
Siz eve gidip üstüne börek götüreyim ben demişsiniz nasıl bir şey yapmamışlık bu.
Kapıdan alın çocuğunuzu artık
Çocuğa iyi davranıyorlar.sadece beni istemiyorMadem böyle deli bir adam oğlunun günahı ne? Neden oğluna aylarca baktılar? Memursun,eski eşin memur, nafaka alıyorsun. Cocugunu böyle deli evine bırakmak mecburiyetinde değildin ki hiçbir zaman.
Neden kesmedin tüm iletişimini,istenmedigin halde?
İstenmediğin yerde durma işte bu kadar basitÇocuğa iyi davranıyorlar.sadece beni istemiyor
Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdim
Ee böreğin ıspanaklı olduğuna kadar görmüşseniz eve girmişsiniz demektir.Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdim
Yahu eski kocadan her türlü fiziksel psikolojik şiddet gördün, seni istemedi boşadı, geçenlerde barışmaya çalıştın şehrine gittin kovdu seni, hala diyorsun ki babam yüzünden boşandık.Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdim
Dovdurtmedim.ona da aynı şeyleri yaptı.semsiyeyele kovaladı yakasına yapıştı vs vsYani su dunyada sunu diyecegim aklimin ucuna gelmezdi ama zevkine kocasina babasini dovduren kocamda kocam diyen bir evlat olarak yediginiz lokma ictiginiz su haram ama yediginiz dayak sonuna kadar helal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?