Babam siddet uyguladi

Pamuk sen yine eski kocanı özledin galiba, baba b.klama farkına geçtiğine göre.
Ne ilgisi var.saldirdi üzerime.neyse anlamıyorsun.cocuklugumda maruz birakildigim ve babam tarafından ustu kapatılan şeyleri mi anlatmam gerekiyor.bir de gitti bana kötülük yapan adamın düğününde para taktı.bu mu normal.soruyorum.bu adam berbat biri.emin ol

Ne ilgisi var.saldirdi üzerime.neyse anlamıyorsun.cocuklugumda maruz birakildigim ve babam tarafından ustu kapatılan şeyleri mi anlatmam gerekiyor.bir de gitti bana kötülük yapan adamın düğününde para taktı.bu mu normal.soruyorum.bu adam berbat biri.emin ol
Bu kadar berbat biriyse niye görüşmeye devam ediyorsunuz çocuğunuza neden onlar bakıyor?

Pamuk sen yine eski kocanı özledin galiba, baba b.klama farkına geçtiğine göre.
Ve 8 yıl once bir cenazede bana kötülük yapan ve baba taraından akraba olan o pisliğe bağırdım.rezil ettim onu.o baba zamanında herşeyin üstünü kapatan baba dedi ki ondan özür dileyeceksin.o pislikten özür dinlemeni istedi utanacagina.bana kızıyor.hic çevre bırakmamışım.cevre bunun nasıl olduğunu anlayınca köylüleri sırt döndüler.bu adamı bana savunma.

Pamuk, her şeyi bir kenara bırak ve artık kendini düzeltmeye, mutlu ve düzgün bir hayata sahip olmaya odaklan.
Terapi almaya başla. Kendine gel, sana zararı olan insanları hayatından çıkar bir bir.
Ama bu günü güne satmakla olacak bir şey değil, kabul edip adım atman gerekiyor. Psikolojik destek alman gerekiyor.

Ne tedavisi ya. Arkada ana yok baba yok.kimsem yok.bu şekilde olmam normal
Yahu senin gibi evlat düşman başına napsın daha bu insanlar her hareketin başka skandal.çocuğunu devlet alsa keşke de kurtulsa psikolojisi . Senin zaten ailen başka şehirde yaşıyo hangi eve geldiler de kalıyolar da çocuğa bakıyorlar da iş çıkışı almaya gittin. Yine hangi hikayeyi çevirip çevirip uydurdun acaba

Ya madem berbat biri madem çocukluğunuzda kötü şeylere maruz bıraktı ve dediğinize göre hala kötü düzelmiş de değil.
Neden çocuğunuza baktırıyorsunuz?
Gelip sabah evinizden zorla alıp ben mi bakacağım diyor.
Çıldıracağım ya kötü adam çocuk psikolojisini bozan adama neden yani?
Hiç mantıklı değil

Ve 8 yıl once bir cenazede bana kötülük yapan ve baba taraından akraba olan o pisliğe bağırdım.rezil ettim onu.o baba zamanında herşeyin üstünü kapatan baba dedi ki ondan özür dileyeceksin.o pislikten özür dinlemeni istedi utanacagina.bana kızıyor.hic çevre bırakmamışım.cevre bunun nasıl olduğunu anlayınca köylüleri sırt döndüler.bu adamı bana savunma.
Ne kötülüğü yaptı cenazedeki adam

Konuna çok üzüldüm ama baban seni istemediğini, oğluna güzel bakacagini ama seni görmek istemediğini binlerce kere ifade etti.
İstenmiyorsan istenmiyorsundur. Ya dediği gibi oğlunun bakımında yardımcı olsunlar -ayak altında dolanma. Ya da hiç görüşme,kendi başının çaresine bak.
Baban yıllar içinde senden bıkmış. Kendin de dogursan insan peşpeşe gelen hatalardan sonra çocuğundan bile nefret edecek hale gelebilir.
Hala istenmediğini bildigin halde onlara girip cikiyorsan bu tavra zemini sen hazırlamissin demektir

*Konu sahibi Facebooktan bulduğu kişiyle aile izni olmadan evlendi,çocuk dogurdu. Zor durumda kalınca babasına sığındı, ailesi kol kanat gererken eski koca 'cocuk benden degildi' dedi ve babayı dövdü, bu olaydan sonra 'aslinda babam kışkırtmisti' dedi, kocaya döndü. Sonra benzer olaylar tekrar tekrar yaşandi.
Konu sahibi resmen 'ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün ağlar' lafindaki deli, ailesi icin
Oha yok artık

Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben

Ne ekersen onu biçersin derler gerçekten de öyle.
O babanızı eşinize dövdürürken hiç üzülmefiniz koca da koca dediniz. İnsanların size tahammülü bile yok. Şiddeti onaylamıyorum kesinlikle ama sşzşnle görüşmek istemeyen ailemiz bile olsa görüşmemelisiniz. Memursunuz maddi olarak desteğe ihtiyacınız yok. Manevi olarak aileniz zaten yanınızda değil

Ne ekersen onu biçersin derler gerçekten de öyle.
O babanızı eşinize dövdürürken hiç üzülmefiniz koca da koca dediniz. İnsanların size tahammülü bile yok. Şiddeti onaylamıyorum kesinlikle ama sşzşnle görüşmek istemeyen ailemiz bile olsa görüşmemelisiniz. Memursunuz maddi olarak desteğe ihtiyacınız yok. Manevi olarak aileniz zaten yanınızda değil
Ben kimseyi dovdurmedim

Unutmak istiyorum ben.cocuklugum berbattı.aile denen kişiler yanında olmadılar.benim için şikayetçi bile olmadılar.35 sene geçti.su an yapılabilecek bisi yok.anlatsam neye yarar
Cinsel istismar tarzı bir olaysa size destek olmayan ve başınıza iş açan aileye çocuğunuzu niye baktırıyosunuz? Ya çocuğun da başına aynı iş gelirse?

Biliyor musun sen benim çocukken yaşadıklarımı ve nasıl bir ailede olduğu mu.benim ailem berbat ötesi.
Cevap alana kadar soracağım çok merak ediyorum çünkü.
Bu berbar aileye neden çocuk baktırıyorsunuz?
Neden hala yarın gidio onlarla daha çok oturacağım diyorsunuz

Onca konun var pamuk bir dünya ailen ve eşinle ilgili başkasıyla ilgili
Hiç bunu dememiştin oysa ailenle ilgili başka başka şeyler demistin
Bence buysa asıl sorun çok önceden bunu söylerdin
Sanki şuan öylesine dedin gibi oldu

Böyle yillar önce olan kötü şey için kavga etmek yerine ve Sana böyle kötülük yapılıp bide üstüne baban özür dile diyorsa
Senin o evde ne işin var
Bak atlatamamisin eğer gerçekten bu olduysa

Bana diyorsunuz ya psikolojin bozuk diye.sizce nasıl bir ailede yetiştim ki bozuldu bu psikoloji neler yaşadım nasıl bir ailem vardı neler oldu.hikayemi anlatsam dayanamazsınız.o kadar berbat o kadar kötü

Back
X