• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam siddet uyguladi

Doğru.ama o an o cenazede o adama haddini bildirmem lazımdı.haa şimdiki aklım.olsa o cenazeye hiç gitmezdim.ben eşimle evlendiğinde ailemle gorsumeyelim dedim ama o beni dinlemedi.babamin g.tunden ayrılmadı.benim yapmam gereken şey düzgün bir evlilik yapıp bu aileyle iletişimi meslekti.ama düzgün bir evlilik yapamadim
Allah o babayı nasıl biliyor sa öyle yapsın

Yılanın bası o
Suçlu
ne yaptıysa baban yaptı babadan da eşe bağladın o eş zaten tam ibretlik
evet evet haklısın

Sorması ayıptır o cenaze kaç yıl önceydi

Doğru.ama o an o cenazede o adama haddini bildirmem lazımdı.haa şimdiki aklım.olsa o cenazeye hiç gitmezdim.ben eşimle evlendiğinde ailemle gorsumeyelim dedim ama o beni dinlemedi.babamin g.tunden ayrılmadı.benim yapmam gereken şey düzgün bir evlilik yapıp bu aileyle iletişimi meslekti.ama düzgün bir evlilik yapamadim
Nasıl düzgün bir evlilik yapmayı planlıyorsunuz? Bunu yapabilmek için öncelikle psikolojinizin az biraz düzgün ve muhakeme yeteneğinizin olması gerekiyor. Bakın "yarın gideceğim oraya daha çok oturacağım, istediğim gibi giderim, o karışamaz" cümlelerini sizi istemediğini söylediğiniz, burada o kadar şey anlattığınız babanızın evi için kuruyorsunuz, sağlıklı bir insan birgün önce yumruk yiyip, sonra da bu cümleleri kurmaz. Çok nevrotiksiniz. Onur, gurur kavramlarını lugattan çıkarmış gibisiniz. Bu şartlarda iyi bir evlilik falan yapamazdınız ve yapamazsınız da. Dışardan kendinizi görebilseydiniz ama maalesef ne durumda olduğunuzu görebilecek farkındalığa da sahip değilsiniz.

Pamuk Allah aşkına, eski kocanı özlediysen git görüş, zaten çok geçmeden kavganızı edersiniz, için rahatlar; her seferinde aileni gömmek zorunda değilsin.

Allah o babayı nasıl biliyor sa öyle yapsın

Yılanın bası o
Suçlu
ne yaptıysa baban yaptı babadan da eşe bağladın o eş zaten tam ibretlik
evet evet haklısın

Sorması ayıptır o cenaze kaç yıl önceydi
2014 agustosta

Nasıl düzgün bir evlilik yapmayı planlıyorsunuz? Bunu yapabilmek için öncelikle psikolojinizin az biraz düzgün ve muhakeme yeteneğinizin olması gerekiyor. Bakın "yarın gideceğim oraya daha çok oturacağım, istediğim gibi giderim, o karışamaz" cümlelerini sizi istemediğini söylediğiniz, burada o kadar şey anlattığınız babanızın evi için kuruyorsunuz, sağlıklı bir insan birgün önce yumruk yiyip, sonra da bu cümleleri kurmaz. Çok nevrotiksiniz. Onur, gurur kavramlarını lugattan çıkarmış gibisiniz. Bu şartlarda iyi bir evlilik falan yapamazdınız ve yapamazsınız da. Dışardan kendinizi görebilseydiniz ama maalesef ne durumda olduğunuzu görebilecek farkındalığa da sahip değilsiniz.
Amaç zaten o eve girmemem.bunun için yapıyorsa inadına girerim.sinir olsun istiyorum

Amaç zaten o eve girmemem.bunun için yapıyorsa inadına girerim.sinir olsun istiyorum
İşte sağlıklı insanın yapacağı şey değil bu, normali bu öfkeyle "yüzlerini görmek istemiyorum, bir daha oraya adım atmam"falan gibi sinir cümleleri kurmaktır. Üstelik yarın yine yumruk yemeyeceğinizin ne garantisi var. Bir de siz aile ile aynı şehirde değildiniz yeni mi geldi aile sizin yaşadığınız şehre.

Bir şey soruyoruz ama inatla cevaplamıyorsunuz. Madem sizi istismar eden birini destekleyen bir aileniz var, o zaman neden çocuğunuzu emanet ediyosunuz diye soruyoruz?

Ay çatlayacağım şimdi.
Bunu DM den yazın belki o zaman döner snsnbsjx. Seviyor da konu sahibi DM, chat falan.

Aileniz problemli ise dişinizi sıkıp biraz zorluğa gelip çocuğu kreşe verin kimseye minnet etmeyin yok kreşe bilmem nereye vermem ille de ailem baksın diyorsanız da babanızin şartlarına uyun. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz. Zilyon yıl önce olmuş olayları açıp da burada ağlamanın kimseye bir faydası da yok. Olmuş bitmiş mevzu. Aramızda Dudu peri ne bileyim DR. Strange falan da yok zamanı geriye sarıp bunları değiştirsin. 40 yaşındasınız ve de annesiniz. Artık büyüyüp hayatınızın sorumluluğunu almanız gerekir. Her zaman başınıza gelen kötü olayları dış etkenlere bağlayamazsınız.

İşte sağlıklı insanın yapacağı şey değil bu, normali bu öfkeyle "yüzlerini görmek istemiyorum, bir daha oraya adım atmam"falan gibi sinir cümleleri kurmaktır. Üstelik yarın yine yumruk yemeyeceğinizin ne garantisi var. Bir de siz aile ile aynı şehirde değildiniz yeni mi geldi aile sizin yaşadığınız şehre.
8 yıldır birlikteyiz maalesef

Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdim
Ne halt edersen et de yalan söyleme bari ya ayıp vallahi ayıp billahi ayıp
Hiç mi utanma duygun yok ya
Bir insan hiç mi laftan anlamaz yanlışını kabullenmez

Unutmak istiyorum ben.cocuklugum berbattı.aile denen kişiler yanında olmadılar.benim için şikayetçi bile olmadılar.35 sene geçti.su an yapılabilecek bisi yok.anlatsam neye yarar
40 yaşındasınız artık bir şeyleri aşmış olmanız lazımdı. Ha aşamadınız mu destek alırsınız. Herkesin çocukluğu güllük gülistanlık değildi.

Back
X