• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam siddet uyguladi

Onca konun var pamuk bir dünya ailen ve eşinle ilgili başkasıyla ilgili
Hiç bunu dememiştin oysa ailenle ilgili başka başka şeyler demistin
Bence buysa asıl sorun çok önceden bunu söylerdin
Sanki şuan öylesine dedin gibi oldu

Böyle yillar önce olan kötü şey için kavga etmek yerine ve Sana böyle kötülük yapılıp bide üstüne baban özür dile diyorsa
Senin o evde ne işin var
Bak atlatamamisin eğer gerçekten bu olduysa
Neden yalan soyliyim.babam o pislikten cenazede rezalet çıkardığım için özür dilememi istedi.inanmayabilirsin.daha da ötesi babam bu adama kız istedi para taktı düğünde.

Bana diyorsunuz ya psikolojin bozuk diye.sizce nasıl bir ailede yetiştim ki bozuldu bu psikoloji neler yaşadım nasıl bir ailem vardı neler oldu.hikayemi anlatsam dayanamazsınız.o kadar berbat o kadar kötü
Bunların bilincindeysen geçmiş seni üzüyorsa
Ve cidden psikolojin iyi değil
Ne güzel isin var gücün var hayat sana şans vermiş ve şanslısın farkında değilsin
Sil geçmişi çocuğunla tasa keyfine bak destek alarak tabiki

Neden yalan soyliyim.babam o pislikten cenazede rezalet çıkardığım için özür dilememi istedi.inanmayabilirsin.daha da ötesi babam bu adama kız istedi para taktı düğünde.
Tamam işte böyle birine çocuğunu niye baktırıyosun? Onun başına aynı işin gelmeyeceği ne malum?

Onca konun var pamuk bir dünya ailen ve eşinle ilgili başkasıyla ilgili
Hiç bunu dememiştin oysa ailenle ilgili başka başka şeyler demistin
Bence buysa asıl sorun çok önceden bunu söylerdin
Sanki şuan öylesine dedin gibi oldu

Böyle yillar önce olan kötü şey için kavga etmek yerine ve Sana böyle kötülük yapılıp bide üstüne baban özür dile diyorsa
Senin o evde ne işin var
Bak atlatamamisin eğer gerçekten bu olduysa
Daha da fazlası babamda hesap sordum beni zamanında savunmadiklari için.bana ne dedi biliyor musun adamı baştan sen çıkartmışsındır.keske oldurseydi seni.bana bunları dedi.

Cevap alana kadar soracağım çok merak ediyorum çünkü.
Bu berbar aileye neden çocuk baktırıyorsunuz?
Neden hala yarın gidio onlarla daha çok oturacağım diyorsunuz
Bende sordum kaç kez cevap vermedi.İşine gelmiyor sanırım.Bu kadar kötü olduğunu iddia ettiği bir aileye insan neden çocuğunu bırakır ki?

Tamam işte böyle birine çocuğunu niye baktırıyosun? Onun başına aynı işin gelmeyeceği ne malum?
Artık o pislikle gorusemiyorlar 9 yıldır ben rezalet çıkardım çünkü.adami köy meydanında rezil ettim ve herkese de bahsettim yaşadıklarımdan.cunku benim suçum yoktu.babama göre ben rezil bir insanmışım.kendimi rezil etmişim ama hincimi aldım.ailemin çocuğa davranışları iyi.ona değer veriyorlar ve su an bakıcı olayına durumum yok

Bende sordum kaç kez cevap vermedi.İşine gelmiyor sanırım.Bu kadar kötü olduğunu iddia ettiği bir aileye insan neden çocuğunu bırakır ki?
Verecek mantıklı cevabı yok çünkü.
Üstte tacize uğradığını ve babasına söylediğinde sen kuyruk sallamışsındır dediğini yazıyor.
Böyle insanlara çocuk mu emanet edilir normalde.

O zaman babanla görüşme çok mu lazımdı ıspanaklı börek yahu
Git al ispanak kilosu 15 tl burda
Azıcık hamur yoğur yada hazır yufka yap böreği
Şimdi babana gitmenin adı ne
Gitme o babanın evine

Bide çay demle ohhh uzat ayaklarını ye böreğini
Daha mi iyi oldu cenaze evindeki o adam takılan altınlar vb...

Dovdurtmedim.ona da aynı şeyleri yaptı.semsiyeyele kovaladı yakasına yapıştı vs vs
72 yaşında karısının babasını dövmek için bunlar gerekçe değil, elini tutsa bile yeter o yaşta adama. Benim dedem de bazen çok asabileşirdi, hatta ortada çok ciddi bir sebep yokken çok küçüktüm o zamanlar evimize geldi ve babamın üzerine yürüdü, babam da uzun boylu güçlü kuvvetli bir adamdır. Bırak el kaldırmayı, tek bir kötü cümle bile etmedi, sesini bile yükseltmedi. Biz dışarı çıkarttık dedemi bir süre küslük oldu o kadar.

Daha da fazlası babamda hesap sordum beni zamanında savunmadiklari için.bana ne dedi biliyor musun adamı baştan sen çıkartmışsındır.keske oldurseydi seni.bana bunları dedi.
Ay anladık anladık.ANLADIKKKKK. Herkes sana diyor ki madem baban bu kadar kötü,niye çocuğunu bırakıyorsun kendin baksana! Sinir geldi üstüme ay🤦🏻‍♀️

Ne ilgisi var.saldirdi üzerime.neyse anlamıyorsun.cocuklugumda maruz birakildigim ve babam tarafından ustu kapatılan şeyleri mi anlatmam gerekiyor.bir de gitti bana kötülük yapan adamın düğününde para taktı.bu mu normal.soruyorum.bu adam berbat biri.emin ol
Biliyor musun sen benim çocukken yaşadıklarımı ve nasıl bir ailede olduğu mu.benim ailem berbat ötesi.
Ve 8 yıl once bir cenazede bana kötülük yapan ve baba taraından akraba olan o pisliğe bağırdım.rezil ettim onu.o baba zamanında herşeyin üstünü kapatan baba dedi ki ondan özür dileyeceksin.o pislikten özür dinlemeni istedi utanacagina.bana kızıyor.hic çevre bırakmamışım.cevre bunun nasıl olduğunu anlayınca köylüleri sırt döndüler.bu adamı bana savunma.
Pamuk senin suçlu olduğunu hatalı olduğun vaki değil ki. Sen hep haklısın, hep mağdursun. Aksi mümkün değil. Madem bu kadar kötüler, gönül rahatlığıyla çocuk emanet etme? Olmaz ama değil mi? Gül gibi bakıyorlar, onlar olmasa bakıcıya para vereceksin. Tatillerde bırakacak birileri lazım.

Sordun hesabı ne oldu
Dayak yedin eee sonuç ne oldu
Dön dolaş aynı yer

Unutmak istiyorum ben.cocuklugum berbattı.aile denen kişiler yanında olmadılar.benim için şikayetçi bile olmadılar.35 sene geçti.su an yapılabilecek bisi yok.anlatsam neye yarar
Naptın kız adama, doğru söyle.

Artık o pislikle gorusemiyorlar 9 yıldır ben rezalet çıkardım çünkü.adami köy meydanında rezil ettim ve herkese de bahsettim yaşadıklarımdan.cunku benim suçum yoktu.babama göre ben rezil bir insanmışım.kendimi rezil etmişim ama hincimi aldım.ailemin çocuğa davranışları iyi.ona değer veriyorlar ve su an bakıcı olayına durumum yok
Tamam da bu rezil insan gider sonra başka biri gelir. Önemli olan senin arkanda durmayan ailenle tüm bağını kesmek yerine tutup küçücük çocuğunu onlara emanet etmen. Aynı iş çocuğunun da başına gelebilir bu ailede. Hiç korkmuyor musun? Ben olsam hayatta görüşmezdim.

Sordun hesabı ne oldu
Dayak yedin eee sonuç ne oldu
Dön dolaş aynı yer
Doğru.ama o an o cenazede o adama haddini bildirmem lazımdı.haa şimdiki aklım.olsa o cenazeye hiç gitmezdim.ben eşimle evlendiğinde ailemle gorsumeyelim dedim ama o beni dinlemedi.babamin g.tunden ayrılmadı.benim yapmam gereken şey düzgün bir evlilik yapıp bu aileyle iletişimi meslekti.ama düzgün bir evlilik yapamadim

Back
X