- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E doğru olamamışsınÇocuğa iyi davranıyor.onu kendisi yetiştirdiği için düzgün olacakmış o.biz olamamisiz
Ayy bu sefer de benim yakamı bırakmaz diye korkuyorumBunu DM den yazın belki o zaman döner snsnbsjx. Seviyor da konu sahibi DM, chat falan.
Ben de bırakıyorum, akıl sağlığım içinBen çatladım bilesiz devam edin benden bu kadar
![]()
Nasıl bir annelik ki param yok diye istismara çanak tutuyor. Pes diyorum.Param yok diyor işte.
Benim babamda gözüme bakarak cevap vermedin diye bağırıp çağırmıştı galiba kendilerine saygısızlık olarak görüyorlar merhaba dememeyi. Üzüldüm ama bir tık daha alttan alın madem onladla yaşıyorsunuzHayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Ben senin gibi insanlardan nefret ediyorum biliyor musunZamanında ne yapmışım.o herkesin üzerine saldırıyor.sonra da.magduru oynuyor.o olayda.karakolda gülüyor dayak olayından sonra. Polis memurundan fotoğrafını çekmesini rica ediyor.yapamam beyefendi dedi.polis merkezinde sürekli konusuyor.polisler lütfen konuşmayın dediler.disari mi çıkıyım dedi.siz bilirsiniz dediler.disari çıktı.bir süre sonra geldi.yani orda da rahat durmadı.polis merkezinde dayımı arıyor.kayinco dayak yedim diyor.guluyor falan.bu normal mi
Ben dovdurtmedim.eski eşime de aynı şeyleri yaptı.adamin sabri bir yere kadar
Pamuğun parası yok evet sarı sarı liraları çokParam yok diyor işte.
Öz babası değil mi? Adam şu an cennetlik gözümdeHiç alakası yok, eski eşin olan o ayı gelip babanı dövdü. Sen de ibiş gibi kenardan izledin. Bu adam ona rağmen seni de çocuğunud a evine kabul etti, üstelik biyolojik baban bile değil.
Adamda peygamber sabrı varmış yine iyi dayandı sana ben olsam çoktan dövüp evden atmıştım. Kimbilir ne zırvalık yapıp adamı çıldırttın. O anneye de babaya da evlada da yazık hepsinin hayatını karartıyorsun.
Öz babası değil mi? Adam şu an cennetlik gözümde
Kiminle 8 yıldır birliktesiniz? Anne babanızla mi?8 yıldır birlikteyiz maalesef
Öz babası değil mi? Adam şu an cennetlik gözümde
Evlat olsa sevilmez denilen kişiyi buldum sonunda… Gerçekten yakınlarına büyük sabırlar diliyorum en çok da çocuğunahatırladığım kadarıyla değil. O babaya da anneye de acıyorum. Hem bu kaçıkla uğraşıyorlar, hem torunlarına bakıyorlar ama gıkları çıkmıyor yıllardır. Bir de üstüne bu adam, özkızı bile olmayan biri için dayak yedi o ayıdan. Baba da sonunda çıldırdı ne yapsın kimbilir ne yaptı yine adama.
Ben de şuna takıldım. Hani ayrı şehirdelerdiHiç alakası yok, eski eşin olan o ayı gelip babanı dövdü. Sen de ibiş gibi kenardan izledin. Bu adam ona rağmen seni de çocuğunud a evine kabul etti, üstelik biyolojik baban bile değil.
Adamda peygamber sabrı varmış yine iyi dayandı sana ben olsam çoktan dövüp evden atmıştım. Kimbilir ne zırvalık yapıp adamı çıldırttın. O anneye de babaya da evlada da yazık hepsinin hayatını karartıyorsun.
Ne öz babalar var bu kadar perişan olmuyor çocuklarının peşinde.Öz babası değil mi? Adam şu an cennetlik gözümde
Ben ısrarla şu sorunun cevabını alamıyorum. Pamuk ailesiyle aynı şehirde yaşamıyor ki yaşadığı yerde ailesinin bir çöpü yok, nerde geldiler bakıyolar da iş çıkışı çocuğu almaya gitti. Çocuk zaten okula gidiyo kimse bakmıyo çocuğa. Pamuk yine olay istiyo gelmiş burayaVerecek mantıklı cevabı yok çünkü.
Üstte tacize uğradığını ve babasına söylediğinde sen kuyruk sallamışsındır dediğini yazıyor.
Böyle insanlara çocuk mu emanet edilir normalde.
Pamuk'un on lafının dokuzu yalanBen de şuna takıldım. Hani ayrı şehirdelerdi
Ben de şuna takıldım. Hani ayrı şehirdelerdi