Babam siddet uyguladi

Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
Yalnız eski eşiniz çocuk başkasından diyip sizin namusunuza laf etmiş, size resmen şey kadın iftirası atmış. Bunları sorun etmemişsiniz ama babanızın kızıma neden iftira atıyosun diye hesap sormasını sorun etmişsiniz. Bence de adam kesinlikle hata yapmış. Sonuçta iftiraya, hakaretlere uğrayan kişi bunu kabullenmişse sanane di mi?

Babanız kötü biri olsa sizin arkanızda durmazdı o gereksiz kocanıza karşı. Adamcağız torununu savundu,sizi savundu orada. Lüzumsuzun biri olsa bunu yapmazdı.

Kızkardeşiyle veya eski eşiyle yaşadıkları sizi ilgilendirmez ki. Siz babalığını eleştirin,kardeşliğini veya kocalığını değil. Adamı da siz delirttiniz büyük ihtimal. Şimdi ne yaptınız da çıkıp geldi yanınıza? Kesin büyük bir vukuatınız oldu.

Oda diğer konuda ortaya çıkar artık, ev tutmuşlar duzen değiştirmişler Allah bilir ne oldu

Bir de sürekli mağdur oynamalar, çocukluktan travmalar yaratmalar falan. Sanki hepimiz mükemmel ailelerde büyüdük her şey harikaydı da bir tek bu üyenin başına gelmeyen kalmadı.

Madem ailen çok kötü, madem rezil, madem istismarcı o zaman çocuğunu görüştürme? O eve sokma? Rezil insanların yaptığı böreği ne diye yiyorsun? Bu kadar düşkün müsün?

Söylenecek çok şey var da gerçekten susuyorum.
Konuşsak da fayda etmiyor nasılsa. Çare aramıyor,sadece yazıp çizip rahatlamak istiyor konu sahibi. Ben öyle anlıyorum. Elden bir şey gelmez ama ben çevresindeki herkesi de haklı buluyorum. Neler çektiler bir de onlara sorabilsek keşke

Kimisi de dedi internet aşkıyla yemediği halt kalmadı diye.icimdeki boşluğu doldurmaya çalışıyorum.adam bekar ben bekarım.kimseyi kandırmadım ben kötü bisi yapmadim.tutmuslar özel hayatım hakkında atıp tutuyorlar.o konu ile ilgili hiç pişmanlığım yok.guzel bir ilişki yaşadık.bitti.
Güzel bir ilişki? Adam yüz vermedi ki. Sanaldan öteye de gitmedi. Gerçekte kim olduğunu öğrendi hatta, öğrendikten sonra da hiçbir şey yapmadı kayıplara karıştı öyle.

Kimisi de dedi internet aşkıyla yemediği halt kalmadı diye.icimdeki boşluğu doldurmaya çalışıyorum.adam bekar ben bekarım.kimseyi kandırmadım ben kötü bisi yapmadim.tutmuslar özel hayatım hakkında atıp tutuyorlar.o konu ile ilgili hiç pişmanlığım yok.guzel bir ilişki yaşadık.bitti.
Düne kadar öyle demiyordun ağlıyordun

Konuşsak da fayda etmiyor nasılsa. Çare aramıyor,sadece yazıp çizip rahatlamak istiyor konu sahibi. Ben öyle anlıyorum. Elden bir şey gelmez ama ben çevresindeki herkesi de haklı buluyorum. Neler çektiler bir de onlara sorabilsek keşke
Net çevresindekiler haklı. Herkes mi yaka silker bir insandan? Aile, iş arkadaşları, ev sahibi hepsi mi kötü ya hepsi mi. Forumda bile bir tane destekçisi yok.

Şiddeti asla savunmuyorum ama babanız size şiddet uygulamamış . Yüzümü yumurdu ne demek onu bilmiyorum.

Siz hem çocuğunuza baktırıp hem de anne babanızın hiç yüzüne bile bakmıyorsunuz anlaşılan. Ben bir şey yapmadım deyip duruyorsunuz ama sizin hiç bir şey yapmadığınıza asla inanmam . Mesele börek almanız değil. Yazdıklarınızdan anladığım babanız eve girdiğinizde selam dahi vermemenize kızmış ki haklıda.

Çocuğunuza baktıkları, arkanızı kolladıkları için minnet duymanız gerekirken siz babanızdan şikayetçi olma peşindesiniz. Ama yine kendi çıkarlarınız için şikâyette edemiyorsunuz çünkü çocuğunuza kim bakacak?

Yalnız eski eşiniz çocuk başkasından diyip sizin namusunuza laf etmiş, size resmen şey kadın iftirası atmış. Bunları sorun etmemişsiniz ama babanızın kızıma neden iftira atıyosun diye hesap sormasını sorun etmişsiniz. Bence de adam kesinlikle hata yapmış. Sonuçta iftiraya, hakaretlere uğrayan kişi bunu kabullenmişse sanane di mi?
Sokak ortasında özel mevzularım konuşuldu o pislik yüzünden

Aynı şeyleri eşime de yapıyordu.mesela şemsiyeyle kovalamak yakasına yapışmak bunları ona da yapiyordu
Nasıl bir kafa yapınız var inanılır gibi değil. Babanız sizi korumak isterken eşinizden dayak yemedimi? Ve hala size yapmadığı kalmayan o adama eşim diyorsunuz. Ama sizi tüm yaptıklarınıza rağmen koruyup kollayan babanızı becerebilseniz hapse attıracaksınız. Allah size akıl fikir versin

Sokak ortasında özel mevzularım konuşuldu o pislik yüzünden
Ben sana laf anlatmakla uğraşamam. Konularına da hiç yazmıyodum zaten. buna bir yazasım geldi. Şurda her konunda dünyanın lincini yiyosun yine de gelip konu açıp linç yemeye devam ediyosun. Bu yüzden hakaretler saydırdığın, dayak yediğini iddia ettiğin insanların ısrarla kapısına gitmene şaşırmıyorum. Dünya üzerinde sana haksız olduğunu kabul ettirebilecek herhangi bir insan var mı bilmiyorum. En azından kkda olmadığı kesin.

Nasıl bir kafa yapınız var inanılır gibi değil. Babanız sizi korumak isterken eşinizden dayak yemedimi? Ve hala size yapmadığı kalmayan o adama eşim diyorsunuz. Ama sizi tüm yaptıklarınıza rağmen koruyup kollayan babanızı becerebilseniz hapse attıracaksınız. Allah size akıl fikir versin
Bir de profilinde halen “evli” yazıyor. Adam bunu boşamış, çocuk benden değil demiş, boşanmalarına rağmen canı istediğinde yanına gelip cinsellik yaşamış istemediğinde postalamış, geçen evine gelmek istediğinde kovmuş… Ama konu sahibi maşallah hala peşinde geziyor

Bir de profilinde halen “evli” yazıyor. Adam bunu boşamış, çocuk benden değil demiş, boşanmalarına rağmen canı istediğinde yanına gelip cinsellik yaşamış istemediğinde postalamış, geçen evine gelmek istediğinde kovmuş… Ama konu sahibi maşallah hala peşinde geziyor
Başka bulamıyor ki netsin?

Ne tedavisi ya. Arkada ana yok baba yok.kimsem yok.bu şekilde olmam normal
Ananda var babanda var hem de bütün yaptığın rezilliklere rağmen arkanda duruyorlar. Şu yaptıklarınızı ben anne babama yapsam beni ne yaparlar vallahi tahmin dahi edemiyorum. Elinizdeki nimeti bilin, böyle anne babanız olduğu için Allah'a şükredin.

Back
X