- 1 Aralık 2020
- 5.224
- 56.733
- 498
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Yalnız eski eşiniz çocuk başkasından diyip sizin namusunuza laf etmiş, size resmen şey kadın iftirası atmış. Bunları sorun etmemişsiniz ama babanızın kızıma neden iftira atıyosun diye hesap sormasını sorun etmişsiniz. Bence de adam kesinlikle hata yapmış. Sonuçta iftiraya, hakaretlere uğrayan kişi bunu kabullenmişse sanane di mi?Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam