• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam unutmusmudur...uzun bir gecmis öyküsü...

Alllah yanına bırakmaz babanın bu yaptıklarını ben söyliyeyim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.O zayıf bedenlere vurarak mı çıkarttı yıllarca hıncını rabbim o elleri taş eder.

Alllah yanına bırakmaz babanın bu yaptıklarını ben söyliyeyim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.O zayıf bedenlere vurarak mı çıkarttı yıllarca hıncını rabbim o elleri taş eder.
hakkini helal eden bi kardesim dahi yok ki bn ne helal ediyorum nede haram obur dünyada rabbim birakmaz bunu biliyorum

benim bir kizim var cnm 2 bucuk yasinda olucak ikinciye hamileyim ilk kizimdada cok sıkıntı yasadim hamileyken ...esim bni birakip ise bile gitmiyordu gitse bilr surekli arardi korkuyorum bu hamileligimdede ayni seyleri yasamaktan
Lojusalik depresyonu falan mı yoksa rahatsız mı ediyorlardı ailen?

Unutmamıştır. Pişman olmuşmudur. Kendine bir bahane bulmuştur kendi kendini affetmiştir. Şimdi dövsen sövsen belki içiniz soğur ama hata etmiş olursunuz. Hesap gününe bırakın artık. Allahualem. Kıldığı namazlar fayda etmediğinde en büyük pişmanlığı yaşayacak zaten.

Çok özür dilerim hatırlatmak anlamında sormuyorum ama ''pislik'' sürdü derken??
annemde cok siddete maruz kaldı zamaninda bu yüzden bir kez bebegini düşürdü
Ayrıca çok afedersiniz ama böyle manyak bir adamdan anneniz hamile kalmaya devam mı ediyordu?
Ne bileyim hikayeniz içler acısı, tutulacak tarafı yok. Eskiden geçtiği için herkes cahildi ve sinikti diye düşünüyorum ancak artık kocaman olmuşsunuz o adamla görüşmek zorunda değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam bir daha yüzüne bakmam ve ufak ufak terapi alın umarım mutlu olursunuz

Çok özür dilerim hatırlatmak anlamında sormuyorum ama ''pislik'' sürdü derken??
Ayrıca çok afedersiniz ama böyle manyak bir adamdan anneniz hamile kalmaya devam mı ediyordu?
Ne bileyim hikayeniz içler acısı, tutulacak tarafı yok. Eskiden geçtiği için herkes cahildi ve sinikti diye düşünüyorum ancak artık kocaman olmuşsunuz o adamla görüşmek zorunda değilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam bir daha yüzüne bakmam ve ufak ufak terapi alın umarım mutlu olursunuz
tuvalette olan insan pisligi diyelim cnm ben bunu soylerken sadece cok üzülüyorum ama utanmiyorum cunku bu durumh yasatan utansin ki ondada asla utanma olmadi

tuvalette olan insan pisligi diyelim cnm ben bunu soylerken sadece cok üzülüyorum ama utanmiyorum cunku bu durumh yasatan utansin ki ondada asla utanma olmadi
İnanamıyorum bu adam gerçekten MANYAK, lütfen söylediklerime kızmayın en kibar halini yazmaya çalıştım çünkü şok oldum. Ne yaşamış bu adam, neden böyle ?? Siz eşinizle mutlusunuzdur umarım

Almanyada yaşıyorsan bir kliniğe gitmemi tavsiye ederim.
Terapi almadan cözülecek sorunlar değil yaşadıkların. Ağır siddet uygulanmış size.

Lütfen terapi alin ve bu insanları arayıp sormayın. En azından kendinize gelene kadar

İmkanınız varsa terapi alın.
Bunlar kendi başınıza atlatabileceginiz travmalar değil.

Allah o babayı da anneyi de bildiği gibi yapsın.
Sanki çok iy şartlar sağlıyormuş gibi bir de 7 çocuk.

Siz de anne olacaksınız ve çok çok iyi bir anne olacaksınız.
Umarım yaralarınızı bebeğinizle sararsınız.
+1

Allah bilir ne zorluklarla 7 çocuk büyüttük biz diye dolanıyorlardır karı-koca. Siz unutmuyorsanız onlara da untturmayın. Hazır hissettiğinizde açın telefon dökün içinizdekileri ya da uzun bir mesaj yazıp gönderin, yaptıklarının hala rüyanıza girdiğini anlatın. Muhtemelen bir özür almazsınız ama yüzleşmek sizi rahatlatır.

Allah bilir ne zorluklarla 7 çocuk büyüttük biz diye dolanıyorlardır karı-koca. Siz unutmuyorsanız onlara da untturmayın. Hazır hissettiğinizde açın telefon dökün içinizdekileri ya da uzun bir mesaj yazıp gönderin, yaptıklarının hala rüyanıza girdiğini anlatın. Muhtemelen bir özür almazsınız ama yüzleşmek sizi rahatlatır.
agzima acmadan malesef rencide ediliyorum yine ve artik onları kendi halune biraktim

Ben senin yerinde olsam hepsini tekk tekk dökerim. Sonrada size hakkimi helal etmiyorum, öbür tarafta soracam hesabimi diyip bu aileyi hayatimdan cikaririm.

Ben senin yerinde olsam hepsini tekk tekk dökerim. Sonrada size hakkimi helal etmiyorum, öbür tarafta soracam hesabimi diyip bu aileyi hayatimdan cikaririm.
bunu izine gittigimde konusmayi düşünüyorum bn kırıcı olmadan konusacam yinede eger tahammul edemezlerse cekip gidicem

agzima acmadan malesef rencide ediliyorum yine ve artik onları kendi halune biraktim

Çünkü sizden evlatlık beklentileri var ve beklentilerini karşılamıyorsunuz değil mi? Kendi anne babalıklarından kuşku duymadıkları için çocuklarının sözde 'vefasız' oluşunu kaderin bir cilvesi olarak filan değerlendiriyorlardır. Bilmiyorum saydırıp sonra bağları tamamen koparmak çok rahatlatıcı olurmuş gibi geliyor bana ama yapılacak en iyi şeyi siz bilirsiniz tabiki.

Eger boyle bir babam olsaydi
1 tek kelime konusmazdim Allah biliyo cenazesine bile katilmazdim ...
Bu kadar net soyluyorum !!!
Annene diyecek laf bulamiyorum
Ben de dayak yedim annemden ama babam yuksek sesle bile adimi soylemedi .
Simdi annemle siradan bi konusmamiz var
Her firsatta yuzune soyluyorum hic pisman degilim ..

Back
X