Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neden Türkiye'ye ailenizi ziyaret ediyorsunuz ki. Çocuğunun ağzına b.k süren adamdan baba olmaz buna işin veren de anne değildir. Sizi sömürüp kullanmışlar resmen istismara uğramışsınız. Silin o canavarları acilen terapiye başlayın kardeşler olarak birbirinize tutununbeni evlendirmek istemiodu bnde esimi sevdim evlendim buna daha cok karsi cikti bu yüzden aramiz limoni zaten icimden asla konusmak gelmio
eşiniz bunlaru biliyor muslm kizlar cocuklugum cok kotü gecti bnim 7 kardesiz hepimizin de cok kötü günleri oldu ...
babam bize cok siddet uyguladi yetmedi tarlaya gidip çalisiyorduk kendi tarlamizdi o küçücük bedenlerimizle simdi diyorum nasıl o bugday saplarini kaldiriyoduk cok agir seyler nasil kaldiriyorduk şaşıp kaliorum ama bir kurus bile bize verilmezdi ortada gorunmezdide o calistigimizin karsiligi yetmiodu bide siddet uyguluyordu...
döverken kullandigi aletler soba demiri tahta küçük sandalye yumruk tekme kalin odun silah kayış ...bunlarla vurduğu günleri hatirladikca deli oluyorum ya annen siz böyle olurken ne yapıordu diyeceksiniz annemde cok siddete maruz kaldı zamaninda bu yüzden bir kez bebegini düşürdü defalarca gidelim polise dedik yeter dedik bizi hep durdurdu cocukluguma dair adam akilli bir güzel günüm yok hatirlamak istiyorum tam gulecekken agliyorum çünku bir yerlerden ciki veriyor babam öfkesiyle darbeleriyle cansiz bir seye vurur gibi vururdu ...asla unutmuyorum bir kere tuvalete gitmistim disardada vardi bni cagirinca korkudan firladim gittim daha 10 yasindaydim galiba belki daha küçük yaptigim öyle temizlemeden kalmis sonra babam gitmisti birden bagirdi kim yapti bunuda temizlemedi dedi korktum soyleyemedim babamda benden bir yas küçük kardesim yapti sandi onun agzina pislik sürdübu kardesim onun siddetinden saralik hastasi oldu ...ablam 16 yasinda evlendi abim iki abim 15 yaşlarında almanyaya geldi diger ablam 19 yasinda evlendi herkes büyüdü dagildi bnde 19 yasinda evlendim simdi evin en küçüğü kardesim 18 yasinda oda buraya gelicek almanyaya herkes babamdan kacti annemde bi o kadar suclu oda az vurmadi bize babamla kavga ederlerdi hincini bizden cikarirdi bize hep laf soyletirdi akrabalar kizin o... deseydi oda siz o.... derdi halbuki akrabalar kendilerine bakmazdi annem yegenlerinin tarafini tuttugu kadar onlari benimsedigi kadar bizi benimsemedi...kizlar babam en bana inanın bir şey soyledi ters cevap verdim bnde silahla kovaladi beni sanki ben o. yapmisim o gun bugundur sinilenince cok titriyorum fazla olaya gelemiyorum titreme ve daraliyorum kac yil bir daralti geliyordu bana intahar etmek istiyordum dua ediyordum Allahim yardim et bni bu sikintidan kurtar yoksa kendime zarar vermekten korkuyorum ...derdim cok şükür simdi o durumum yok hamileyim ama ruyamda surekli annem bana siddet uyguluyo elinden zor kurtuluyorum ...daha onceden yoktu hamile olunca basladi ...ne yapmam gerek ..
sadece dövdüğünü ve silahla kovaladigini oda esim akraba oldugu icin duymuaseşiniz bunlaru biliyor mu
aslinda Allah taktiri diyelim hep korumus bizi RabbimElleri kırılsın ya.Ne kadar üzüldüm okurken.Nasıl kıyar insan bu kadar.Ben kızdığımda sesimi yükseltsem sonra bin pişman oluyorum.Iyi döverken öldürmemiş yani.Geçmişe hiç bakma artık.Allah eşinden evladından gülsürsün yüzünü inşallah.
evlebdikten sonra sadece 5 gün orda kaldim ve daha gormedim ayni sogukPeki siz evlendiniz dagildiniz su an nasil size karsi.
Affedilmesi zor seyler yasamissiniz.malesef aileyi secme sansimiz yok