Babam uzun süredir felç

Hayal görüyordur.Hasta iyileşmeye çaba gostermezse senin yapabilecegin birşey yokki.Cok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşımın annesi de bu durumda.Doktorlar bir kaç aya ayaga kalkar demişlerdi ama maalesef kadın yapamıyor.Hatta düşüp elini kırdı.Haliyle şimdi de korkuyor cesareti kalmadı.Oyle aktif yerinde duramayan bir kadındi aslında.Suan alıngan,küsen, ağlayan biriymis.Altina sık sık kaçırıyor.Kizi bebek gibi bakıyor ama bence kadın böyle ölüp gidecekSiz sabırlı olun.Evet zamanında yapmış hatta hala aynı ama babanız ve zor durumda.Bence şu durumda geçmişin alacağını o durumda sacmalamasinin hesabını sormak size yakışmaz.Rabbim kolaylık versin inşallah hakkınızda hayırlısı olacaktır.

Kusuruma bakmayın ne olur inşallah tez zamanda ölsün kurtulursunuzda sen evlenır yuvanı kurarsın annende afıyetle saglıkla emeklılığını yasar . Herkes çektiğini bilir ...

Allahım yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.

Teşekkür ederim 15 aydır fizik tedavi görüyor ve 40 gün bizde hastanede yatarak fizik tedavi gördük su anda fizik tedavi alıyor. Yapılan her şeye ragmen hiçbir şey yapmıyor. Fizik tedavi esnasında da bazı şeyleri reddediyor yapmak istemiyor zaten. Aile büyüklerimiz de konusuyor. Onlara tamam kalkcam diye onaylıyor onlar gittikten sonra yine aynı

Baban sizi dovebilecdk gücü buluyor ama tuvalete mi gidemiyor. Kız evlat altını değiştiriyor hala hayatı zindan etme peşinde. Size Allah kolaylık versin.
Evet bende bunu söylüyorum saglam olan sol tarafındaki elini bize vurmaya kullanıyosun kalkmaya değil diyorum. Ben altını 15 aydır değistiriyorum her halini görüyorum ona ragmen bir kere başımı oksamıslıgı yoktur Allah şahit

İnşallah canım sağol

Felçten ziyade babanızın psikolojik tedavi görmesi gerekiyor.
Maddi durumunuz müsaitse bir hemşire/bakıcı tutun ve siz o evden çıkın mümkünse. Sizi hayat boyu sevmemiş, şiddet gösteren birine hiçbir vefa borcunuz yok.

Yani bir kız evlat olarak ne kadar zor bir durum anlamaya çalışıyorum seni. İmkan varsa engelli klozeti yaptırın

Maddi durumumuz müsait değiş sadece 7500 tl emekli maaaşı var bir de annemin aldıgı asgari maas. O da babama bakmaya kalksa elindn gidecek ve emekli değil

Ayaga 2 kişi destekle tuttugumuzda bile basamıyor iki büklüm oluyor ki
Yani fizyoterapist ine sorarak ona uygun yürüme sandalyesi vs bir şey bakabilirsiniz. Ayrıca 15 aydır yatmaktan gucsuzlesmistir kasları biraz gayret etse yavaş yavaş açılır.baksana iyileşmek istemiyor

Gene birinin babasını kaldırıp ona oturtması ve altını silmesi lazım
Kızcağız 43 kilo imiş annem yatalaktı 55 kiloydu biz gene yapamıyorduk
Büyük tuvaletini beze yapıyor küçük tuvaletini de sonda var ama yine kacırıyor üst bas carsaf sürekli degisiyor kaldırmakta col zorlanıyoruz

Gene birinin babasını kaldırıp ona oturtması ve altını silmesi lazım
Kızcağız 43 kilo imiş annem yatalaktı 55 kiloydu biz gene yapamıyorduk
Hadi ya çok üzüldüm.ama ne bileyim büyük insan tuvaletiyle küçük insan tuvaleti de bir değil ki. Bakım evi diyecem ona da bilemiyorum. Hani hayırlı anne baba olur insanın zaten gözüne gelmez ama sen kız evlat olarak babanın altını aç o sağlam eliyle seni dovsun. Bu kadar merhameti hakediyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…