Canım kullanıyor antidepresan ama bir faydası olmuyor lustral kullanıyor doktora muayene olduk cuma günü ilaclara devam dedi sadeceGizem acaba babana yemeklerle karışık antidepresan mı verseniz? Doktora söyleyin saldırıyor diye. Sakinleştirici yazsın
Çok üzgünüm senin adına annen abin kardeşin falan yok mu biri dur demiyor mu Engelli haliyle terör estirmesine ?Büyük tuvaletini beze yapıyor küçük tuvaletini de sonda var ama yine kacırıyor üst bas carsaf sürekli degisiyor kaldırmakta col zorlanıyoruz
Allah razı olsun sen üzülmeHadi ya çok üzüldüm.ama ne bileyim büyük insan tuvaletiyle küçük insan tuvaleti de bir değil ki. Bakım evi diyecem ona da bilemiyorum. Hani hayırlı anne baba olur insanın zaten gözüne gelmez ama sen kız evlat olarak babanın altını aç o sağlam eliyle seni dovsun. Bu kadar merhameti hakediyor mu bilmiyorum.
Annem ve kız kardeşim var herkes yaptııgı şeye kızıyor ama anlamıyor vazgecmiyor. Herkes hastalıktam diyor ama bizim dısımızda kimseye yapmıyor. İnsanlara iyi tarafını gösteriyorÇok üzgünüm senin adına annen abin kardeşin falan yok mu biri dur demiyor mu Engelli haliyle terör estirmesine ?
İzmirde yasıyoruzKusura bakmayın sizin konunuzla alakalı birşey aklıma geldi hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama hastanelerde palyatif bakım servisi var . Oraya yatırsanız . gencecik bir kızın eziyet dolu babasının altından almasına gönlüm el vermedıdüşününce bu yol aklıma geldı . tekrar yazmak ıstedım
Hasta değilken niye yapıyordu ? Hasta adam mahcup olur seni doldurmak istemiyorum yanlış anlama Allah yaptıklarının kat kat fazlasını karşına çıkarsın. Ne diyelim at denize balık bilmezse hâlık bilir.Annem ve kız kardeşim var herkes yaptııgı şeye kızıyor ama anlamıyor vazgecmiyor. Herkes hastalıktam diyor ama bizim dısımızda kimseye yapmıyor. İnsanlara iyi tarafını gösteriyor
Süper . Bakın izmirde mutlaka vardır en kötü ihtimalle şehir hastanesinde mutlaka vardır.Palyatif bakım .ücretsiz .devlet karşılıyor sgk dan . ne olur bu ezıyetı ne kendınız cekın cıcek gıbı genc kızsınız nede annenıze cektırın . Benıde vıcdansız olarak gormeyın ama gercekten hakeden baba olsa hepımız bakmanıza razı gelırdıkİzmirde yasıyoruz
Karmasını yaşıyor
Tez zamanda kurtulmanız dileği ile
Hiç bilmiyorum annemle anlasamazlardı annem onuj akrabalarından dolayı görümceleri vs. Annemle hep ugrastıkları için babam da hep onları tutardı anneme yaparlardı ama babam onları tutardı 2 3 kez evi de terk etti biz küçükken cok sefil kaldık. Büyüdügümüzde de sevgi göstermedi. Okutmaktan yana değildi annem calısıp okuttu ikimizi de. Su an dahi emekli maasından bir şey aldıgımızda kızıyor ve telefonundan parasına bakmak istiyor düşünHasta değilken niye yapıyordu ? Hasta adam mahcup olur seni doldurmak istemiyorum yanlış anlama Allah yaptıklarının kat kat fazlasını karşına çıkarsın. Ne diyelim at denize balık bilmezse hâlık bilir.
google a yazın bakın çıkıyor palyatıf bakım servısı olan hastaneler ızmır dıye . evınıze neresı yakınsa gıdın gorusun yatırınSüper . Bakın izmirde mutlaka vardır en kötü ihtimalle şehir hastanesinde mutlaka vardır.Palyatif bakım .ücretsiz .devlet karşılıyor sgk dan . ne olur bu ezıyetı ne kendınız cekın cıcek gıbı genc kızsınız nede annenıze cektırın . Benıde vıcdansız olarak gormeyın ama gercekten hakeden baba olsa hepımız bakmanıza razı gelırdık
7500 tl emekli maaası ve annemin asgari ücret dısında bütcemiz yok maalesef. Olsa da annem bakımevine vermek istemiyor veya hastanelerde yatmasını. Ölse bile yanımızda ölecek diyor bakımevi vs imkansızSiz böyle diyince aklıma geldi; nobran, asla sevgisini göstermeyen, bencil ve hakaretin her türlüsünü eden bir baba ile büyüdüm. Keyfine kavga çıkartırdı, her hareketim batardı ona ve ben de o kadar çok diledim ki elden ayaktan düşmesini, ağzını açamayacak muhtaç hale gelmesini ve yüzüne tüm nefretimi kusmayı. Olmadı ama hatta annem inme geçirdi ona bişey olmadı.
Konu sahibi ben bakmazdım net olarak, siz mükemmel bir insanmışsınız çok takdir ettim. Bakımevi falan olmaz mı karşılayacak bütçeniz var mı? Çok gençsiniz size de yazık.
7500 tl emekli maaası ve annemin asgari ücret dısında bütcemiz yok maalesef. Olsa da annem bakımevine vermek istemiyor veya hastanelerde yatmasını. Ölse bile yanımızda ölecek diyor bakımevi vs imkansız
Bana kalsa evet ama annem bakmayı istiyor bırakmak istemiyor. Bende bir şey yapamıyorumSüper . Bakın izmirde mutlaka vardır en kötü ihtimalle şehir hastanesinde mutlaka vardır.Palyatif bakım .ücretsiz .devlet karşılıyor sgk dan . ne olur bu ezıyetı ne kendınız cekın cıcek gıbı genc kızsınız nede annenıze cektırın . Benıde vıcdansız olarak gormeyın ama gercekten hakeden baba olsa hepımız bakmanıza razı gelırdık
Halalarım 3 4 ay ben bakayım götürüp diyor vermiyor onlara dahi düşününYukarıda bir üye ücretsiz palyatif bakımdan söz etmiş, anneniz ona da mı onay vermez?
Palyatif bakım servisinde de refakatci kalıyormus yanında diye okudum ama. İnşallah bir an önce bu durum gecer Allah razı olsunSuat Seren Göğüs Hastanesinde Palyatif bakım servisi var.
Alsancak Nevvar Salih İşgören.
Menemen Devlet Hastanesi.
Benim aklımda kalanlar bunlar.
Suat Seren çok iyidir.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Tabii.Palyatif bakım servisinde de refakatci kalıyormus yanında diye okudum ama. İnşallah bir an önce bu durum gecer Allah razı olsun
Hastanın kişisel bakımını gene refakatçi yapıyor tabii.Hastaneyi hiç sevmiyor. Bir muayeneye bile 3 kişi götürüyoruz kendinü tekerlekli sandalyeden asagıya atıyor. 1 ay hastanede yattık fizik tedavi için. Sürekli agladı huzursuzluk yaptı. Palyatif bakım servisi ne gibi hizmetler veriyor? Yine yanında kalan refakatci ilgileniyorsa hastaneye yatması bizim için daha eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?