Herkese merhaba. Ben 24 yasındayım. Babam 2022 nisan ayında sağ tarafından felç gecirdi. Beynin önemli damarlarında tıkanma yüksek tansiyon ve şeker var. Doktorlar birkac aya fizik tedaviyle iyi olur dediler. 15 ay gecti babamda hiç değişiklik olmadı. İyiye gider gibi oluyor tekrar eskiye dönüyor hatta doktorlar geriledigini söylüyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz ama sadece öleceğini söylüyor. Hiç çaba sarfetmiyor yaklasık 2 senedir ben ilgileniyorum 15 aydır da bakımıyla ilgileniyorum. Psikolojim aşırı yıprandı. Ve babamla da aramız eskiden bu yana iyi değildi. Cocuklarına bakmayan ilgilenmeyen sevgi göstermeyen bir babaaydı. Huzursuz aksi bir adamdı ve bizi sevmedigini hep söylerdi. Hastalandıgından beri içimden gelerek bakmıyorum ama mecburiyetten bakıyorum. Altını açıyorum. Yemegini yediriyorum. Ama ona cabalaması gerektigini söylediğimizde ettigimizde kardeşime ve bana şiddet gösteriyor. Artık zoruma gidiyor. Ailecek ne yapacagımızı şaşırdık. Sizin de felc ile ilgili deneyiminiz var mı ne kadar sürede iyileşme gösterildi neler yasadınız bu sürecte. ( 2 3 aydır sürekli ölüm aklında ve tavanda bir şeyler gördügünü bize anlatıyor?