Babam uzun süredir felç

Eğer babanızın kaldığı oda çıkış kapısını görmüyorsa kovduğu birgun çıkar gb yapin(ama çıkmayın tabiki)çok yakında onu duyabileceğiniz bir odada durun.Bakalim sizsiz ne yapacak ama annenizin evde olmadığı birgun.Tekbasina kalsın yemek su olmazsa altıda zamanında değişmezse belki biraz anlar en azından ağzını tutmayı. Denemekten zarar gelmez neticede yine evde olacaksınız.

Baban sizi dovebilecdk gücü buluyor ama tuvalete mi gidemiyor. Kız evlat altını değiştiriyor hala hayatı zindan etme peşinde. Size Allah kolaylık versin.
Bide iyilesincede asla vefa bilmezler. Ablam kardesime iki yil boyunca bakmisti. Sonunda kardesim iyilesti su an ablama eziyet ediyor

Herkese merhaba. Ben 24 yasındayım. Babam 2022 nisan ayında sağ tarafından felç gecirdi. Beynin önemli damarlarında tıkanma yüksek tansiyon ve şeker var. Doktorlar birkac aya fizik tedaviyle iyi olur dediler. 15 ay gecti babamda hiç değişiklik olmadı. İyiye gider gibi oluyor tekrar eskiye dönüyor hatta doktorlar geriledigini söylüyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz ama sadece öleceğini söylüyor. Hiç çaba sarfetmiyor yaklasık 2 senedir ben ilgileniyorum 15 aydır da bakımıyla ilgileniyorum. Psikolojim aşırı yıprandı. Ve babamla da aramız eskiden bu yana iyi değildi. Cocuklarına bakmayan ilgilenmeyen sevgi göstermeyen bir babaaydı. Huzursuz aksi bir adamdı ve bizi sevmedigini hep söylerdi. Hastalandıgından beri içimden gelerek bakmıyorum ama mecburiyetten bakıyorum. Altını açıyorum. Yemegini yediriyorum. Ama ona cabalaması gerektigini söylediğimizde ettigimizde kardeşime ve bana şiddet gösteriyor. Artık zoruma gidiyor. Ailecek ne yapacagımızı şaşırdık. Sizin de felc ile ilgili deneyiminiz var mı ne kadar sürede iyileşme gösterildi neler yasadınız bu sürecte. ( 2 3 aydır sürekli ölüm aklında ve tavanda bir şeyler gördügünü bize anlatıyor?
Bi müddet sonra vücut fonksiyonları bozuluyor.size tavsiyem sabredin iyi bakın gerçekten bi enfeksiyon vs ölüme yol açabilir.bizde yaşadık vicdanımız rahat iyi baktık.

Benim de annem bakıyor. Maalesef çok zor. Üzülüyorum ama ben sizin gibi altını falan temizleyemezdim. Felçli insanlar daha agresif olabiliyor. Bizde de vurma çabaları, hakaretler oluyor. Artık gerçekten mi diyorlar yoksa nörolojik olarak mı bilemiyoruz. Ben de annemin haline çok üzülüyorum. Bakımevi falan da araştırdım ama mantıklı yer yok sanki yine refakatçi olarak durup temel ihtiyaçlarını biz yapacaksak neden bakımevinde dursun ki. Bakıcı mı tutmak lazım nasıl oluyor bu işler bilen var mı?

Herkese merhaba. Ben 24 yasındayım. Babam 2022 nisan ayında sağ tarafından felç gecirdi. Beynin önemli damarlarında tıkanma yüksek tansiyon ve şeker var. Doktorlar birkac aya fizik tedaviyle iyi olur dediler. 15 ay gecti babamda hiç değişiklik olmadı. İyiye gider gibi oluyor tekrar eskiye dönüyor hatta doktorlar geriledigini söylüyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz ama sadece öleceğini söylüyor. Hiç çaba sarfetmiyor yaklasık 2 senedir ben ilgileniyorum 15 aydır da bakımıyla ilgileniyorum. Psikolojim aşırı yıprandı. Ve babamla da aramız eskiden bu yana iyi değildi. Cocuklarına bakmayan ilgilenmeyen sevgi göstermeyen bir babaaydı. Huzursuz aksi bir adamdı ve bizi sevmedigini hep söylerdi. Hastalandıgından beri içimden gelerek bakmıyorum ama mecburiyetten bakıyorum. Altını açıyorum. Yemegini yediriyorum. Ama ona cabalaması gerektigini söylediğimizde ettigimizde kardeşime ve bana şiddet gösteriyor. Artık zoruma gidiyor. Ailecek ne yapacagımızı şaşırdık. Sizin de felc ile ilgili deneyiminiz var mı ne kadar sürede iyileşme gösterildi neler yasadınız bu sürecte. ( 2 3 aydır sürekli ölüm aklında ve tavanda bir şeyler gördügünü bize anlatıyor?
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah 🙏 bende aynı şeyleri yaşadım babamla hatta babam son zamanlarda aklını tamamen yitirmişti eve gelen doktorlara onu dövdüğümüzü bile söyledi tabi ki herşey hayal hiç bişey gerçek değildi. Çok kızdım o haline kendi çapımda kendimce küstüm evime gittim 2 gün gitmedim yanına 3gün haberi geldi durumu ağır diye hastaneye gittik su istedi verdim sonra çağırdım yüzüme bile bakmadı ve sabahına vefat etti. Babam öleli 1 sene 2 ay olacak ben hala vicdan azabı çekiyorum keşke yapmasaydım diye siz siz olun ne kadar laf söylerse söylesin ne yaparsa yapsın alttan alın sonra herşey için çok geç oluyor 😔

Yok ne kusuru cidden gercekten bencil. Felc olmadan önce ne bizi okutmsk istedi. Ne de bize bir şey almak isterdi. Kendisine ekmek alıpp yiyen ama cocuklarına almayan bir baba düşünün üstüne cocuklarına esine ilgisiz saygısız. Kesinlikle bakmak istemiyorum su an mecbur bakıyorum zaten ilerde evlenip gidicem ama bu sefer de anneme yazık olacak.her istedigi olsun istiyor o an ve yapmayınca da bize kötü davranıyor. Hiçbir rahatsızlık duymuyor. Yazsam cok şey var cok doluyum ama hakkımı ve ona verdigim 2 seneyi asla helal etmiyorum. Böyle söyleyincr cevremde cok kızan oluyor ee senin baban diyolar ama keşke öyle olsa dedikleri kadar ama kimse aynı evin icinde ne yasandıgını bilmiyor
Valla durum buysa hasta bakım evine verin.
Herkes bu hayata yaptıgının bedelini ödeyecek. İyi bir baba iyi bir koca olmadı eziyet ettiyse ve hala ediyorsa ne yapacak anneniz siz evlenince ! Ömrünün sonuna kadar o adama mı bakacK?
Gerek yok değmez

Back
X