- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
keşke bunu yapabilsem herkesi karşısında görecekmiş o konuşurken ve dışarda fazla kalmama izin vermez dışarda ders çalışayım aile akraba bileizin vermez çok kuralcı ne yapacağımı şaştım ama doktor desteği alıcam kararlıyım herşeye ağlar oldum bağırır oldumBiliyorum o hissi. Aynı şehirde mi okuyacaksın? Farklı bi şehir secseydin üniversitede iyi olurdu senin için.
Psikologa git mutlaka destek al. Devlet hastaneleri ücretsiz oluyor hatta üniversitenin kendi psikologu vardır.
Canım benim şu an düşünmen gereken kişi sensin. Kendini düşün geleceğini düşün sağlığı düşün. Babanı görme o halde iken yat uyu, başka odaya geç, dışarı çık. Hatta derslerini evde çalışma.
Seninki ile aynıydı işte baba ve alkol. Çözüme kendi kendine kavuştu babam bıraktı iki haftada bi içer yatar uyur bize zararı yok artık buna sukrediyoruz.siz ne yaşadınız alkolle ilgilive nasıl çözüme kavuşturdunuz çünkü çekilesi bir çile değil
Üniversiteyi başka sehre neden yazmadın? Bi şekilde uzaklaşman lazım çünkü. Abin ve kardeşin ne durumdalar? Abin müdahale etmiyor mu?keşke bunu yapabilsem herkesi karşısında görecekmiş o konuşurken ve dışarda fazla kalmama izin vermez dışarda ders çalışayım aile akraba bileizin vermez çok kuralcı ne yapacağımı şaştım ama doktor desteği alıcam kararlıyım herşeye ağlar oldum bağırır oldum
Abin gelince bırakın babanı ayrı yaşayın ondan o zaman.abimde okuyordu şuanda askerde o da meslek sahibi olunca annemi yanına almayı istiyor.. aynı şehirdeyim babam müsade etmedi
evet çok zor allah hayır etsin sonumuzu BIKTIMçünküAbin gelince bırakın babanı ayrı yaşayın ondan o zaman.
Yazmak kolay biliyorum yaşaması yapması çok çok zor. Ama bi şekilde kurtulmanız gerekiyor. Daha küçük bi kardeşin var oda yazık
Benimde babam iddaa ganyan bağımlısı.annemle boşanma noktasındalar.ölse vazgeçmeyecek , mal mülk satmaya başladı.asla doktora gitmiyor.bırakamıyorum diyor.bizde saldık artık
inanın çözümü yok buna inandım kişinin kendi bitirmesi gerekbabam da alkol sorunu yaşıyor, bırakmadı. annemle boşandılar. kpederim de yaşıyor, kvalidem her geçen gün lanet okuyor. iş adamda bitiyor. istemiyorsa bu sorunun çözümü yok maalesef. bağımlılık bu.
boyle bır adama bır de uc cocuk... vah kı ne vah...18 yaşındayım 6 yaşında kardeş 25 yaşında abim var bu durumda ayrılmak çok zor kardeşim büyük sıkıntı yaşar..
iki çocuk zaten bu olaylar patlamadan varmış erkek kardeşimde annemin rahatsızlığı sonucu beklenen hastalığını önlemek amacıyla olan bir çocuk neyine vah? adam insan olmadıktan sonra tek sorun bu kadının çaresizliğine inasan susuyor biryerde!boyle bır adama bır de uc cocuk... vah kı ne vah...
inşallahKendi istemedigi surece birakmaz canim.zor alkollu biryle iletisim kurmak en iyisi o gelince siz odaniza gecin iletisimde bulunmayin.
Insallah birakir
ınsan boyle bı adamla cocuk yapmayı bırak evlı bıle kalmak ıstemez, cok zor bır durum.. zaten bu tıp hastalar genellıkle bagımlılıklarını kabul etmıyor ıstersem bırakırım dıyor ama bırakamıyor.. asıl sorun da bu belkı tedavı edılse sız de bu kadar yııpranmazsınız..iki çocuk zaten bu olaylar patlamadan varmış erkek kardeşimde annemin rahatsızlığı sonucu beklenen hastalığını önlemek amacıyla olan bir çocuk neyine vah? adam insan olmadıktan sonra tek sorun bu kadının çaresizliğine inasan susuyor biryerde!
evetınsan boyle bı adamla cocuk yapmayı bırak evlı bıle kalmak ıstemez, cok zor bır durum.. zaten bu tıp hastalar genellıkle bagımlılıklarını kabul etmıyor ıstersem bırakırım dıyor ama bırakamıyor.. asıl sorun da bu belkı tedavı edılse sız de bu kadar yııpranmazsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?