Babam ve alkol.. :(

keşke bunu yapabilsem herkesi karşısında görecekmiş o konuşurken ve dışarda fazla kalmama izin vermez dışarda ders çalışayım aile akraba bileizin vermez çok kuralcı ne yapacağımı şaştım ama doktor desteği alıcam kararlıyım herşeye ağlar oldum bağırır oldum

siz ne yaşadınız alkolle ilgili ve nasıl çözüme kavuşturdunuz çünkü çekilesi bir çile değil
Seninki ile aynıydı işte baba ve alkol. Çözüme kendi kendine kavuştu babam bıraktı iki haftada bi içer yatar uyur bize zararı yok artık buna sukrediyoruz.

Olan benim çocukluğuma gencligime oldu ne babam ne annem hiç bi zaman farkına varmadı. Öbür tarafta hesaplasicaz biz artık.

Kendi kurtuluşum elime mesleğimi aldım mezun oluyorum çalışıyorum. Evlenmek üzereyim o olmasaydı ayrı eve çıkmıştım.

zor gerçekten zor babaya hasretim imreniyorum başka babalara oturup sohbet edemeyiz bir derdimi anlatamam hemen parlar çünkü beni anlamaz alkollü sürekli

Üniversiteyi başka sehre neden yazmadın? Bi şekilde uzaklaşman lazım çünkü. Abin ve kardeşin ne durumdalar? Abin müdahale etmiyor mu?

abimde okuyordu şuanda askerde o da meslek sahibi olunca annemi yanına almayı istiyor.. aynı şehirdeyim babam müsade etmedi

abimde okuyordu şuanda askerde o da meslek sahibi olunca annemi yanına almayı istiyor.. aynı şehirdeyim babam müsade etmedi
Abin gelince bırakın babanı ayrı yaşayın ondan o zaman.

Yazmak kolay biliyorum yaşaması yapması çok çok zor. Ama bi şekilde kurtulmanız gerekiyor. Daha küçük bi kardeşin var oda yazık

Benimde babam iddaa ganyan bağımlısı.annemle boşanma noktasındalar.ölse vazgeçmeyecek , mal mülk satmaya başladı.asla doktora gitmiyor.bırakamıyorum diyor.bizde saldık artık

babam da alkol sorunu yaşıyor, bırakmadı. annemle boşandılar. kpederim de yaşıyor, kvalidem her geçen gün lanet okuyor. iş adamda bitiyor. istemiyorsa bu sorunun çözümü yok maalesef. bağımlılık bu.

Kendi istemedigi surece birakmaz canim.zor alkollu biryle iletisim kurmak en iyisi o gelince siz odaniza gecin iletisimde bulunmayin.
Insallah birakir

boyle bır adama bır de uc cocuk... vah kı ne vah...
iki çocuk zaten bu olaylar patlamadan varmış erkek kardeşimde annemin rahatsızlığı sonucu beklenen hastalığını önlemek amacıyla olan bir çocuk neyine vah? adam insan olmadıktan sonra tek sorun bu kadının çaresizliğine inasan susuyor biryerde!

ınsan boyle bı adamla cocuk yapmayı bırak evlı bıle kalmak ıstemez, cok zor bır durum.. zaten bu tıp hastalar genellıkle bagımlılıklarını kabul etmıyor ıstersem bırakırım dıyor ama bırakamıyor.. asıl sorun da bu belkı tedavı edılse sız de bu kadar yııpranmazsınız..

evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…