Babam ve baskıcı tutumu

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Babam 1 yıldır emekli..emekli olmadan önce yoğun hayatı arkadaşları vardı şuan 1 arayanı bile Yok ve bize sarmış durumda .(yaşım 24 işten ayrılalı baya oluyor ve nişanlıyım )
Evde oturmama kalkmama tv film izlememe arkadaşlarımla dışarda buluşmama herseye karışmaya ve kavga çıkarmaya başladı ..benden izinsiz kıyafet alamazsın dışarı çıkamazsın babacım çıkabilir miyim demem lazımmış orası kendi evi kendi parasıymış ..bu zamana kadar rahat davrandık ne dışarı çıkarken ne bişey alırken sadece ben çıkıyorum dedik ağırıma gitmeye başladı ne yapmayılım ? Arkadaşlarımla görüşmeye bile gtmek istemiyorum kavga cıkıcak diye

Nişanlısnz az daha sabırlı olun. Kötü bir baba mı.?
Kötü degil yani dövmesi Yok ama ilk defa 2-3 aydır iç içeyiz ve nefes aldırmıyor ..nişanlım ailemden soğumasın diye bişeyde diyemiyorum evde hapis hayatı gbi bişey yaşıyorum evlenmeme 1 yıl var neredeyse

İşe girin.. babanız emekli olunca bunalıma girmiş belli ki... Sabırlı olun huyuna gitmeye çalışın, arkadaş gibi olmaya bakın. El eline gidince bunları ararsınz demedi demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…