- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Kahveye git dedik ama ben öyle bir insan değilim diyor tüm gün evde askerleriymişiz gbi davranıyor ve her gün artırıyor bu tutumuBabayı kahveye gönderin :)))
Keske ailemizi kendimiz secebilseydikBiz kızların babalardan yüzü gülmeyecek mi?
Nişanlısnz az daha sabırlı olun. Kötü bir baba mı.?Kahveye git dedik ama ben öyle bir insan değilim diyor tüm gün evde askerleriymişiz gbi davranıyor ve her gün artırıyor bu tutumu
Kötü degil yani dövmesi Yok ama ilk defa 2-3 aydır iç içeyiz ve nefes aldırmıyor ..nişanlım ailemden soğumasın diye bişeyde diyemiyorum evde hapis hayatı gbi bişey yaşıyorum evlenmeme 1 yıl var neredeyseNişanlısnz az daha sabırlı olun. Kötü bir baba mı.?
Öyle yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor alışmamışız baskıcı bi hayata onun çalışanı değiliz sonuçtaBabaya karsi gelinmez.
Suyuna git..ne olcak yani?
İşe girin.. babanız emekli olunca bunalıma girmiş belli ki... Sabırlı olun huyuna gitmeye çalışın, arkadaş gibi olmaya bakın. El eline gidince bunları ararsınz demedi demeyin...Kötü degil yani dövmesi Yok ama ilk defa 2-3 aydır iç içeyiz ve nefes aldırmıyor ..nişanlım ailemden soğumasın diye bişeyde diyemiyorum evde hapis hayatı gbi bişey yaşıyorum evlenmeme 1 yıl var neredeyse
Başka bir baba mı secerdiniz ?Keske ailemizi kendimiz secebilseydik
Araştırma görevlisiydim okulum kapandı mali müşavir yanında çalışmaya başladım sonra hayata o şekilde devam edersem mutsuz olurum diye yeniden üni okuyum dedim ama keşke işi bırakmasaymışım her günüm sıkıntılı geciyırişe girme durumu olmaz mı?
Evet direk başka bir aileBaşka bir baba mı secerdiniz ?
Başka bir baba mı secerdiniz ?Keske ailemizi kendimiz secebilseydik
Gerçekten bunalımda ..ele gitmeden kıymetimizi bilse keskeİşe girin.. babanız emekli olunca bunalıma girmiş belli ki... Sabırlı olun huyuna gitmeye çalışın, arkadaş gibi olmaya bakın. El eline gidince bunları ararsınz demedi demeyin...
Sırf bu yüzden değil heralde değil mi ? Başka sorunlarda var anlaşılan.Evet direk başka bir aile
Araştırma görevlisiydim okulum kapandı mali müşavir yanında çalışmaya başladım sonra hayata o şekilde devam edersem mutsuz olurum diye yeniden üni okuyum dedim ama keşke işi bırakmasaymışım her günüm sıkıntılı geciyır
Tabikide birikim sonucu ..mutsuz bir ailede büyümek güzel degilSırf bu yüzden değil heralde değil mi ? Başka sorunlarda var anlaşılan.
Neden böyle söylediniz başka sorunlar mı var?Gerçekten bunalımda ..ele gitmeden kıymetimizi bilse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?