Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanız istiyor mu acaba?ben kendimi düşünesem evde dururum kocamın durumu çok iyi ve asla çalışmamı istemiyor. ben babam kırılmasın diye şirketteyim. o istediği için yoksa gamsız biri olsam kocamın banka hesapları kredi kartları beni bekliyor evde.
Eltim evde canı sıkıldığı için çalışacaktı mı?ay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
Bence başka üyelikleri var.Bu da yeni çıktı, işine gelinmeyen yorum yapılınca hemen üyelik iptali.
“Ayyy evet annennnn bakmak zorunda , sen o kadar şirkette çalışıyorsun ama..” diye yazsaydık şahlandırırdı konu sahibi bizi![]()
Üzerimde psikolojik baskı hissediyorum. Kızım daha 2 bucuk yaşında, kendi kafamda cümleler tasarlıyorum onu kırmadan torun bakmak istemediğimi nasıl söylerim diye. Eğer Allah izin verirse, sağlık verirse o yaşlarımda rahat etmek istiyorum. İşten öğlen arasına geldim, kızımla boğuşurken yemek mi yedim dayak mı yedim anlayamadım. Bir gün değil her gün böyle. Oturup dinlendiğimi bilmiyorum. Çocuk daha 3 yaşına gelmedi ben kaç sene yaşlandım bilmiyorum. Kaç yaşına gelmiş insanlar çocuk bakmamalı demişsiniz ya cidden öyle. Doldum taştım kusura bakmayın.
Anne baba olmak hiç kolay değil yıllarca iki üç tane çocuğunu büyüteceğim diye uğraş tam rahata ereceğin zamanda hop kucağına torunu versinler buyur bak desinler, valla ben torun bakmak istemeyen nene dedeye çok hak veriyorum mecbur değiller ki böyle bir şeye, zaten yaş ilerlemiş o kafa çocuk sesi kaldırır mı. Siz kendi kendinize millete yaranacağım, elaleme şov yapacağım derdine düşmek yerine oturun bir zahmet kendi çocuğunuza kendiniz bakın ya da bir bakıcı tütün madem şovunuz yarım kalmasın
Bizim dememizle de kesin bakar kaynana.Bence başka üyelikleri var.
Anne değil, kayınvalide bakıcak demeliydiniz![]()
Tutarsız ve haksızdı.Ne yaptınız kadına, üyeliğini iptal ettirip kaçmış![]()
Bizim nesil emeklilik göremeyecegi için torun bakma gibi bir durum olmayacak bu gidişleÜzerimde psikolojik baskı hissediyorum. Kızım daha 2 bucuk yaşında, kendi kafamda cümleler tasarlıyorum onu kırmadan torun bakmak istemediğimi nasıl söylerim diye. Eğer Allah izin verirse, sağlık verirse o yaşlarımda rahat etmek istiyorum. İşten öğlen arasına geldim, kızımla boğuşurken yemek mi yedim dayak mı yedim anlayamadım. Bir gün değil her gün böyle. Oturup dinlendiğimi bilmiyorum. Çocuk daha 3 yaşına gelmedi ben kaç sene yaşlandım bilmiyorum. Kaç yaşına gelmiş insanlar çocuk bakmamalı demişsiniz ya cidden öyle. Doldum taştım kusura bakmayın.
Uuu süpermiş bu taktikbenim 1 arkadaşımın kaynanası "ay ben senelerce çocuk baktım yoruldum, artık mayıs başı yazlığa gidip ekim sonu dönmek istiyorum, bakmayı çok isterim ama o zaman yanımda götürmem lazım 4 ay, bırakır mısın?" dedi
tabi ki çocuğu bırakmayacakları için bakmadı :)
Derdi kayınvalideye baktirmakti yol yapiyorduTutarsız ve haksızdı.
Adama gücü yetmemiş, torun bakmak istemeyen anne ve babaya yüklenme yolu arıyor.
Bu adam ilk günden senin çalışmana karşıysa ya evlenmeyecektin ya çalışmayacaksın. Gücü yetmeyen adam böyle toplara girmeyecek
Maddi durumun bu kadar iyiyken aile büyüğüne çocuk baktırmaya çalışmak ayrı bir ayıp zaten.Derdi kayınvalideye baktirmakti yol yapiyordu![]()
Parası olan evde oturmasına rağmen yatılı bakici alıyor. Hem büyüklerin çocuk bakış şekli beni düşündürüyor. Bakıcı ya da kreş daha iyi bence. Çocuğun eğitimi açısından da. Bir kere çocuk onların yumuşak karnı o ne isterse yapıyorlar, anne baba otoritesi sarsılıyor. Benim kayınvalidem bir dönem baktı çocuğa. Sanırım eşimi kırmamak içindi. Yüzünde hep bir bezmislik vardı eve geldigimde çok yoruldum diyordu hep. Haklıydı ve vicdan azabı çekiyordum. Ertesi yıl ücretsiz izin aldım evde oturdum. İkincide de direkt izin aldım eşimle hiç konusunu bile açmadık. Büyük pişmanlığımdir o dönem.Maddi durumun bu kadar iyiyken aile büyüğüne çocuk baktırmaya çalışmak ayrı bir ayıp zaten.
Kız annesi olarak ben toruna tüm zamanlı bakamam dediğimde gelecek linçleri tüm benliğimle şimdiden hissediyorumUuu süpermiş bu taktik
Ayy ne yalan söyleyeyim oğlan annesi olmanın en iyi yanı gelin kendi annesine baktırmak ister diye seviniyordum ama şimdiden böyle yolları da hafızaya atmak lazım. Ben kendim doğurduğuma zor baktım valla toruna hiiç bakmam
Uuu süpermiş bu taktik
Ayy ne yalan söyleyeyim oğlan annesi olmanın en iyi yanı gelin kendi annesine baktırmak ister diye seviniyordum ama şimdiden böyle yolları da hafızaya atmak lazım. Ben kendim doğurduğuma zor baktım valla toruna hiiç bakmam
torununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.