Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumu ailenizle konuşmadan bilemezsiniz ki. Belki düşünceleri değişmiştir. Oturun iki taraflara beklentiye girmeden sonunda kimseye kırılmadan konuşun. Bakmak istemezlerse de sitem etmeyin çocuk bakımı hiç de kolay değil. Kendi adıma çocuklarımı büyüttükten sonra onların da çocuğunu büyütemem buna gerçekten ne enerjim, ne isteğim, ne sabrım olur. Torun neden tatlı biliyor musunuz? Sorumluluk almadan sadece sevdiğiniz güzel vakit geçirdiğiniz için. İşin için sorumluluk girince torun o kadar da tatlı olmuyor.ay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
Çalışan kadınlar hepten akılsızmış demek, kaç tanesinin üstüne çalıştıkları yer kalacak ki, hepimiz babamızın işinde çalışıyoruz sanıyor konu sahibi zaar.Siz babanızın işinde çalışacakmişsiniz da elti can sıkıntısından çalışacakmış. Ne kadar saçma düşünceniz.
Kocanızı bakıcıya ikna edemeyip suçu baskalarına atmaya çalışan kadın duruşu. Sorununuzu esinizle çözün bir zahmet. Siz işinize bu kadar anlam yüklüyorken bunu görmezden gelen eşinize karşı durup çalışın ama yok koca ikna etmek zor geliyor tabi.
elhamdülillah.ama şu durumda gerçekten öyle gibi olduEşinizin maddi durumu çok çok iyi
İşyeriniz babanizin firması
Ama inisiyatif alamamaniz enteresan.
Bu kadar varlık içinde yokluk cekiyorsunuz.
Dusunmeyin. Bebeginiz en onemli sey. Ilk onu dusunmelisiniz. Arada kalma durumunuzu hic anlamadim. Bebek onceliktir, arada kalmanizi gerektirecek hicbir sey yok.torununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
Can sıkılması yeterli bir neden. Sadece para için çalışılmaz. Sosyal çevre, kendini geliştirme, kendini gerçekleştirme. Çalışmayı seviyordur, olabilir bu da. Yoksa kazanacağı paranın kendi masraflarını bile karşılamayacağını kendi de biliyordur, saf değildir heralde kadın.Saçmalamayın eltim kendi dedi canım sıkılıyor çalışmak istiyorum diye eşi böyle bi şey talep etmiyor zaten ondan onların da durumu iyi
Buradan bakınca babanızı değil size kalacak fabrikayı düşündüğünüz görülüyor yalnız.eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Yavrum eltisi ile birlikte kayınvalideye gidince bir de mutfağa geçip iş yapıyormuşEşinizin maddi durumu çok çok iyi
İşyeriniz babanizin firması
Ama inisiyatif alamamaniz enteresan.
Bu kadar varlık içinde yokluk cekiyorsunuz.
Babasının şirketi o.Kendi sirketinde yonetici ama kendi hayatini yonetemeyen![]()
Yok artık, bu nerede yazıyor görmedim. Bu kadar para bolsa neden bir yardımcı tutulmuyor?İçlerine yabancı kabul etmiyorlar diye düşünmüştüm, resmen doğru görmüşüm. Hem içlerine yabancı sokmuyorlar hem de birbirlerine zorunda değilim istemiyorum yapıyorlar, ilginç gerçekten.Yavrum eltisi ile birlikte kayınvalideye gidince bir de mutfağa geçip iş yapıyormuşben yardımcı tutarım kayınvalideme ..kayınvalide de çocuğuma bakar ...en azından ikimizin de hayat standardı yükselir
Çünkü orada da "babasının dediğini yapan" bir yönetici..yetki yok ünvan var..Türkiyedeki pek çok aile şirketinin yönetim kademesi bu şekilde çalışıyor o yüzden sıkıntı yokKendi sirketinde yonetici ama kendi hayatini yonetemeyen![]()