BABAM VE BEBEĞİM ARASINDAYIM

ay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
Bu durumu ailenizle konuşmadan bilemezsiniz ki. Belki düşünceleri değişmiştir. Oturun iki taraflara beklentiye girmeden sonunda kimseye kırılmadan konuşun. Bakmak istemezlerse de sitem etmeyin çocuk bakımı hiç de kolay değil. Kendi adıma çocuklarımı büyüttükten sonra onların da çocuğunu büyütemem buna gerçekten ne enerjim, ne isteğim, ne sabrım olur. Torun neden tatlı biliyor musunuz? Sorumluluk almadan sadece sevdiğiniz güzel vakit geçirdiğiniz için. İşin için sorumluluk girince torun o kadar da tatlı olmuyor.

Siz babanızın işinde çalışacakmişsiniz da elti can sıkıntısından çalışacakmış. Ne kadar saçma düşünceniz.

Kocanızı bakıcıya ikna edemeyip suçu baskalarına atmaya çalışan kadın duruşu. Sorununuzu esinizle çözün bir zahmet. Siz işinize bu kadar anlam yüklüyorken bunu görmezden gelen eşinize karşı durup çalışın ama yok koca ikna etmek zor geliyor tabi.
Çalışan kadınlar hepten akılsızmış demek, kaç tanesinin üstüne çalıştıkları yer kalacak ki, hepimiz babamızın işinde çalışıyoruz sanıyor konu sahibi zaar.

Eşinizin maddi durumu çok çok iyi
İşyeriniz babanizin firması
Ama inisiyatif alamamaniz enteresan.
Bu kadar varlık içinde yokluk cekiyorsunuz.
elhamdülillah.ama şu durumda gerçekten öyle gibi oldu

Siz kim ne istiyorsa onu yapan ama kendi isteklerini yapamayan silik karakterli biri misiniz? Sürekli o onu istiyor bu şunu istiyor demişsiniz. Eşiniz bakıcı istemiyor ne demek? Ozaman söylesin annesi baksın. Hem bakıcı istemem hem annem gelmez hem sen çalışma.. sizde tüm bunlara tamam deyip oturuyor musunuz? Çok ilginç..

torununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
Dusunmeyin. Bebeginiz en onemli sey. Ilk onu dusunmelisiniz. Arada kalma durumunuzu hic anlamadim. Bebek onceliktir, arada kalmanizi gerektirecek hicbir sey yok.

Eski konunuzu biliyorum ben sizin. Eltiniz nişanda düğünde sizinle ilgilenmedi,bohça alışverişine gitmedi diye saçma sapan alınan bir insansınız. Elin kızından hakkınız olmayan ilgiyi göremeyince triplenen birinin ailesine böyle anlayış gösteriyor havaları yaratması ilginç. Siz dürüst değilsiniz. Eski konunuzdada samimiyetsiz olduğunuz söylenmişti zaten
ELTİM İLE AYNI ZAMANDA HAMİLE KALDIK

Son düzenleme:
Saçmalamayın eltim kendi dedi canım sıkılıyor çalışmak istiyorum diye eşi böyle bi şey talep etmiyor zaten ondan onların da durumu iyi
Can sıkılması yeterli bir neden. Sadece para için çalışılmaz. Sosyal çevre, kendini geliştirme, kendini gerçekleştirme. Çalışmayı seviyordur, olabilir bu da. Yoksa kazanacağı paranın kendi masraflarını bile karşılamayacağını kendi de biliyordur, saf değildir heralde kadın.

eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Buradan bakınca babanızı değil size kalacak fabrikayı düşündüğünüz görülüyor yalnız.

Eşinizin maddi durumu çok çok iyi
İşyeriniz babanizin firması
Ama inisiyatif alamamaniz enteresan.
Bu kadar varlık içinde yokluk cekiyorsunuz.
Yavrum eltisi ile birlikte kayınvalideye gidince bir de mutfağa geçip iş yapıyormuş😔 ben yardımcı tutarım kayınvalideme ..kayınvalide de çocuğuma bakar ...en azından ikimizin de hayat standardı yükselir

Babanızın işyeri nasıl bir yer? Belki orada çocuk için bir oda ayarlayıp size yardımcı olacak birini ayarlayabilirsiniz.

Aslında sizde dördüncü bir seçenek var.
Yarım zamanlı çalışmayı düşünmez misiniz? Babanız o kolaylığı sağlar. Sabahtan gelip öğleden sonra gidersiniz mesela.

Babanıza onu yalnız bırakmak istemediğinizi söyleyin, sizden zaten memnun. Bebek bakma konusunu açtığınızda kv de anneniz de reddedecek (Bakmak zorunda değiller gerçekten, baksalar iyi olur da)

Eşinizin bakıcı gelmesin ısrarı da azalmış olur.

başlık bi garipti zaten, içerik hepten garip.
bebeğinizin başlangıçta size ihtiyacı var, siz ve bebek hazır olduğunuzda işe dönersiniz, babasının işinde çalışmayan pek çok kadın böyle yapıyor. siz eltinizi keyfi çalışıyor görmüşsünüz ya belki onlar da sizi öyle görüyorlardır.

bir de babanızı ve ona gelecek lafları, erkek evladı olmamasının "dezavantajlarını (!)" çok fazla üstünüze almışsınız bence. yetişkin bir insan olan babanızın eksiğini kapatma, onu ondan çok düşünme zorunluluğunuz yok. fakat dünyaya getirme kararı ve sorumluluğu aldığınız bebeğinizi yetişkin olana dek ondan çok düşünme sorumluluğunuz var.

Babanız sizin orada çalışmanızı istiyor ama
Sizin için de " ben karıma cocuk baktırmam artık diyebiliyor.

Çok enteresan bir çelişki
Babanızın sizi orada istediğine emin mısınız ? Hem kocanızınsa durumu gayet iyiymiş
Ee çocuğa bakacak biri de yok. Oturun bakın çocuğunuza sorun nedir?
Babanız ve cocuk arasında nasıl kalıyorsunuz ?
Ya da madem çocuktan sonra da çalışmak istiyorsunuz kocanızın durumu sizin tabirinizle " kocabank" mıs :KK8: bır bakıcı bulmak zor olmamalı

Ee sorun ne o zaman ? Babanızın umurumda dahi degil bunu bilin.

Yavrum eltisi ile birlikte kayınvalideye gidince bir de mutfağa geçip iş yapıyormuş😔 ben yardımcı tutarım kayınvalideme ..kayınvalide de çocuğuma bakar ...en azından ikimizin de hayat standardı yükselir
Yok artık, bu nerede yazıyor görmedim. Bu kadar para bolsa neden bir yardımcı tutulmuyor?İçlerine yabancı kabul etmiyorlar diye düşünmüştüm, resmen doğru görmüşüm. Hem içlerine yabancı sokmuyorlar hem de birbirlerine zorunda değilim istemiyorum yapıyorlar, ilginç gerçekten.

Back
X