Babam ve bebegim

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.549
9.272
158
Arkadaslar sinirlerim cok bozuk. Sekiz aylik bebegim var. Annem ve babam asiri duskunler torunlarina ama gelin gorunki babam bebegimi severken kendini kaybediyor cok sarsiyor. Odum kopuyor yavruma birsey olacak diye. Defalarca uyardim annem uyariyor her seferinde ama dinlemiyor. Bugun bir kac kez havaya atti kafasi neredeyse tavana carpacakti odum koptu birde sert bir sekilde atip tutuyor. Elleriyle sert bir sekilde sirtina vuruyor karnina vuruyor. Cok sinir oluyorum oyle yapinca normal bir sekilde uyariyorum ama dinlemiyor bile. Annemle konustum bugun konussun babamla ciddi bir sekilde diye arastirdim boyle boyle tehlikeleri var dedim konusacagim dedi ama etkisi olacagini zannetmiyorum. Babamla bir araya gelmekten cekinir oldum ogluma her yaklastiginda kasiyorum kendimi. Bir yandan cok kizginim ona kendi hevesi ugruna cocugumu tehlikeye atiyor diye ama baba iste sert bir sekilde tepki de veremiyor insan. Ne yapacagim bana bir yol gosterin lutfen.

Bende çocukları havaya zıplatmaya atmaya bayılırım ama en az 1,5 2 yaşından sonra sizinki gerçekten çok küçük bir şey olabilir ters bişey olabilir bence oturup ciddi ciddi konuşmalı kırmadan ince bir şekilde

Öyle yaparken çek al kucağından
Oyle yaptigi zaman aliyorum kucagindan ama ben alirken bile vurmaya devam ediyor.
melekler korur onları ama işte insan dayanamıyor ,
umarım annen kesin bir dille konuşur
Bu yazdiginiz beni cok rahatlatti ya sagolun allah butun bebekleri korusun onlar daha cok kucuk cok savunmasiz keske herkes bunun bilincinde olsa :KK43:

Arkadaslar sinirlerim cok bozuk. Sekiz aylik bebegim var. Annem ve babam asiri duskunler torunlarina ama gelin gorunki babam bebegimi severken kendini kaybediyor cok sarsiyor. Odum kopuyor yavruma birsey olacak diye. Defalarca uyardim annem uyariyor her seferinde ama dinlemiyor. Bugun bir kac kez havaya atti kafasi neredeyse tavana carpacakti odum koptu birde sert bir sekilde atip tutuyor. Elleriyle sert bir sekilde sirtina vuruyor karnina vuruyor. Cok sinir oluyorum oyle yapinca normal bir sekilde uyariyorum ama dinlemiyor bile. Annemle konustum bugun konussun babamla ciddi bir sekilde diye arastirdim boyle boyle tehlikeleri var dedim konusacagim dedi ama etkisi olacagini zannetmiyorum. Babamla bir araya gelmekten cekinir oldum ogluma her yaklastiginda kasiyorum kendimi. Bir yandan cok kizginim ona kendi hevesi ugruna cocugumu tehlikeye atiyor diye ama baba iste sert bir sekilde tepki de veremiyor insan. Ne yapacagim bana bir yol gosterin lutfen.
az gorusun..

Aha benim kardesim olabilir misin!
Yok yok biz o donemleri gectik. Valla dinletemedik tabi ki, hatta inadimiza yaptigi hareketleri bile oldu, cocuk gibi resmen.

Sonuc elinden aldik cocugu tabi, kucuk bebek mi koca adam mi onemli. Kirilacaksa da bi zahmet kirilsin.

Melekler falan korumaz.. meleklerin korumadığı ailenin imtihanı haline gelen bir sürü öğrencim var benim. Biri 18 yaşında, 6 aylıkken komşu severken kucağında zıplatıyormuş bir anda düşüvermiş kafasının üzerine, 5 yaşında çocuk gibi zekası var. Bunun gibi 10 tane örnek veririm.. babanızla kesin bir dille konuşun. O evlat bir daha dünyaya gelmeyecek ama babanız daha sakin daha olabilir biçimde sevebilir...

Uyardığınız halde anlamıyorsa onda kalmaması için uğraşın. Anneniz ya da siz alın hemen kucağından. Erkekler bebek sevme işini pek anlamıyor. Saçının teline dokunamıyoruz biz bir şey olacak diye :)

melekler korur onları ama işte insan dayanamıyor ,
umarım annen kesin bir dille konuşur
Bence meleklerden once anne korumali bebegi. Beyinleri kafatasini tam doldurmadigi icin , beyin, kafatasi icinde oynuyor, Allah korusun beyin sarsintisi gecirebilir. Babaniz alinirsa alinsin , hicbirsey ufacik bebegin sagligindan onemli degil ve sizin birinci gorevinizde cocugunuzun menfaatlerini ve sagligini korumak.

bakın bir akrabamın çocuğu misafirin kucağından düştüğü için sağır ve dilsiz kaldı.lütfen bebeğinizi önce siz koruyun siz önlem almadıktan sonra melekler ne yapsın?
Ay inananmiyorum ya :( cok trajik olmus. Ufacik bir bebegin omur boyu hayatini, kaderini degistirmisler.
Severken mi dusurdu yoksa kazayla mi ?

üzüldüm durumunuza Allah korusun bir şey olsa zaten ömür boyu konuşmazsınız babanizla sonradan kötü olacağınıza baştan tavrınızi koyun.oyuncak değil ki beğiniz

sizi de öyle mi sevmiş bebekken?
muhtemelen torun baldan tatlı dedikleri durum olsa gerek:)
benim babam torunlarını hiç görmedi bile neredeyse.
ama kayinpederim severken böyle bir durum sergileseydi
sanırım hemen elinden alır bir bahaneyle uzaklastirirdim.
surekli yanında bu tür durumlarda zarar gören bebeklerle ilgili şeyler okurdum.
kayinpeder olsa eşinizin devreye girmesi çok daha etkili olur.ama sizin babanız olunca oda ayrı bir sorun olur:/
bizden kıskanıyor durumuna getirmeden bebeginiz hiç bir zarar görmeden orta yolu bulursunuz umarım.

Beni de kardeşim çok bunaltıyor. Tehlikeli değil ama rahatsIz edici bir şekilde seviyor çocuklarımı. Büyüğe yapardı şimdi küçüğe de aynısını yapıyor.
Yaşı büyük, evlenemedi diye böyle diyor annem ama kızıyorum artık. Çocukları ağlatarak seviyor, bunaltıyor, çocuk sinirlenince hoşuna gidiyor. Yemek zor yediriyorum zaten, sürekli dürtüyor mesela, çocuk huysuzlanıp kalkıyor. En son azarlamak zorunda kaldım ama üzmek de istemiyorum

Back
X