babam ve biz

kbrmzn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
142
25
118
Ne yaparsak yapalim babami memnun edemiyorum lisede cok calistim ama bi o kadar da psikolojik sorun yasadim hayata zor döndüm o halde hemsirelik kazandim yababci dil hazirlik 1 -2-3 derken okul dün bitti ve babama okulun bittiğini söyledim ve ne yapmak istediğimi ilerlemek istedigimi felan soyledim bana söylediği amma büyüttun bu meslegi alt tarafi hemsire olacaksın ne büyük bi meslekmis icinde olmasam inanacam dedi (kendisi saglik memuru) bir anda tüm sevkim kırıldı ne yapcam bilmiyorum evlenmek istiyoruz istemeye gelecekler ilk tepkisi ne acelen var bi isini bul parani al eline evlilik daha erken dedi sonra tamam gelsin istesinler dedi 2 gundur surat yapiyo herkese kiziyo benimle hic konusmuyo ne yapcam ben :((

Ne yaparsak yapalim babami memnun edemiyorum lisede cok calistim ama bi o kadar da psikolojik sorun yasadim hayata zor döndüm o halde hemsirelik kazandim yababci dil hazirlik 1 -2-3 derken okul dün bitti ve babama okulun bittiğini söyledim ve ne yapmak istediğimi ilerlemek istedigimi felan soyledim bana söylediği amma büyüttun bu meslegi alt tarafi hemsire olacaksın ne büyük bi meslekmis icinde olmasam inanacam dedi (kendisi saglik memuru) bir anda tüm sevkim kırıldı ne yapcam bilmiyorum evlenmek istiyoruz istemeye gelecekler ilk tepkisi ne acelen var bi isini bul parani al eline evlilik daha erken dedi sonra tamam gelsin istesinler dedi 2 gundur surat yapiyo herkese kiziyo benimle hic konusmuyo ne yapcam ben :((

canım babalar bazen öyle yapıyor.. sana öyle diyordur ama emin ol her yerde kızının hemşire olduğunu anlatıp gurur duyuyordur.. bazen evlatları daha okumuş olduklarında anne baba da özellikle baba da bi haller oluyor.. babam da herkese benimle hava atar ama bana bir kere aferin şu okulu bitirdin demedi.. hatta küçümsüyor.. kendi üni.yi yarım bırakmış ben ve ablam çok iyi üni.ler bitirdik böyle sanki kıskanıyor.. çok sever bizi o ayrı ama insanoğlu böyle.. kendi başarından mesleğinden bahsederken babanı da azıcık arada poh pohla.. ihtiyaçları var baba ve insan olarak evlatları gibi "başarılı" olduklarını hissetmeye..
ikinci duruma biraz hak verdim babana.. benim de kızım var okulunu bitirsin işine gücüne baksın sonra evlilik yapsın isterim.. 2 gündür surat yapması normal babalar kızlarını verirken can çekişir:) anlayışlı ol azıcık kolay değil onun için.. ben babama evlenmekistediğimi söylediğimde adamcağız yemeden içmeden kesildi 3 gün uyumadı boş boş duvara baktı:)

Evde kendimi bildim bileli bi sogukluk var baba yaninda oturamazsin yemek yenip kacilir sallanma laf yersin cok konusma azarlar derken 24 yasima geldim tek istedigimdi hayirli ugurlu olsun demesi bana yol gostermesi ama boyle olunca meslekten sogudum resmen sadece bana yapsa yine ii anneme de aynısı. Ama evlilik icin hakkin var zor kabul ederdim bende olsam :((

Back
X