- Konu Sahibi little bird
-
Para cezası şikayet her şeyi çözer
İnsanlar malesef korkuyla ya da kötü durumlarla zapt edilebiliyorlar
21. Yy ın durumu bu
Yaşı cezaya uygun değil kronik hastalığı da yokBabanıza çaktırmadan polise şikayet edin. Ceza yedikten sonra daha mülayim ve uyumlu olur
olabilir zaten tutamiyoruz bari daha az riskli olsun. Beni sinirlendiren kisim annemin 2 tane kronik hastaligi var ki olmasa bile kendini dusunmuyosa bizi riske atiyor.Benzer bir durum yaşamıyorum ama babam hayatta olsaydı yaşayacaktım muhtemelen. Emekli olmasına rağmen evde duramayan günde 5-6 km mutlaka yürüyen, yine günde en az 2-3 kez markete çarşıya pazara giden bir adamdı. Alzheimer de başlıyordu yavaştan hayatta evde tutamazdık. Her şerde bir hayır vardır.
Sokağa çıkması yasak aralıkta değilse maskesini eldivenini takın gelince de duşa girsin. Yürüyüş iyidir marketten çok yürüyüşe ikna etmeye çalışın.
Ne verebiliriz kiEvde oylanacağı bir işverin disari aklina gelmesin
Ne günlere kaldık babayı polise şikayet ettiren bir dönemBabanıza çaktırmadan polise şikayet edin. Ceza yedikten sonra daha mülayim ve uyumlu olur
Vallaha haberlere çıktı bir kız sahil kenarında dolaşıp bizi nereye kadar evde tutabılecekler ki dedıgı için bılunup 3000 lira ceza kesmişlerYaşı cezaya uygun değil kronik hastalığı da yok
olabilir zaten tutamiyoruz bari daha az riskli olsun. Beni sinirlendiren kisim annemin 2 tane kronik hastaligi var ki olmasa bile kendini dusunmuyosa bizi riske atiyor.
Ne verebiliriz ki
Anneniz olsa örgü örsun diycem de ne bilim sevdiği birsey kitap okumayı severse kitap alın film önerin evdeki eskimiş bir şeyi boyasın her gün bir iş icat edin birşekildeolabilir zaten tutamiyoruz bari daha az riskli olsun. Beni sinirlendiren kisim annemin 2 tane kronik hastaligi var ki olmasa bile kendini dusunmuyosa bizi riske atiyor.
Ne verebiliriz ki
yasi uysa ederdim valla babama bile acımam bu konudaNe günlere kaldık babayı polise şikayet ettiren bir dönem
yası 20 den kucukmus o kızın o yuzden diye biliyorum. 20 yas altı ve 60 yas ustune yasak.Vallaha haberlere çıktı bir kız sahil kenarında dolaşıp bizi nereye kadar evde tutabılecekler ki dedıgı için bılunup 3000 lira ceza kesmişler
Olabilir denenebilir teşekkürlerBabalar öyle yapacak bir şey yok.
Benim babam bulmaca çözmeyi çok severdi mesela. Haftada bir ona içinde 200 bulmaca olan bir dergi alırdım kış aylarında oyalansın da çıkmasın diye. Sevmez mi babanız?
Tesekkur ederim deneyeceğimAnneniz olsa örgü örsun diycem de ne bilim sevdiği birsey kitap okumayı severse kitap alın film önerin evdeki eskimiş bir şeyi boyasın her gün bir iş icat edin birşekilde
başınız sağ olsun yazmamışımBenzer bir durum yaşamıyorum ama babam hayatta olsaydı yaşayacaktım muhtemelen. Emekli olmasına rağmen evde duramayan günde 5-6 km mutlaka yürüyen, yine günde en az 2-3 kez markete çarşıya pazara giden bir adamdı. Alzheimer de başlıyordu yavaştan hayatta evde tutamazdık. Her şerde bir hayır vardır.
Sokağa çıkması yasak aralıkta değilse maskesini eldivenini takın gelince de duşa girsin. Yürüyüş iyidir marketten çok yürüyüşe ikna etmeye çalışın.
54 yasındababanın yaşı kaç benımkıyle aynı yaşta mı bir sorayım
Hayatta yapmaz ya keske yapsaEvde temizlik ilan edebilirsiniz . Perde asma gibi yüksek yerlere uzananama gibi ne bilim avizeleri silme gibi onlarla uğraşınca hem hareket etmiş olur hem yorulur yatar
Benımkıyle aralarında 2 3 yaş var benımkibaşınız sağ olsun yazmamışım
54 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?