Babam ve dışarı çıkma isteği

benimki de elini yüzünü yıkıyor o konuda sıkıntı yok. Kullanmadıgımız bir odada üstündekileri çıkarıyor aldığı her seyi balkonda bekletiyor vs. Kapıyı kilitlemek güzelmiş
Gunde 1 kere yuruyuse ciksin kimseye yaklasmadan yürüsün.
Çıkmasın bence yani çıkmasa ölmez ama çıkarsa ölebilir. Babam neyse de annemin corona olsa kurtulabileceğini düşünmüyorum ben. Evde yapsın napıyosa mantığındayım. Daha internette geçen gün okudum markete gidilmesi gerekmediği sürece hiç dışarı çıkmayan bi aile corona olmuş. Başta ihtimal vermemişler dışarı cıkmıyoruz olamayız diye sonra tüm ailede olunca gitmişler.

Öyle değil gunde 8 kere yıkatıyorum 20 saniye tutuyorum artık imtina ediyor dokunmaktan

Kayınpederimi 2 günde 1 ikna için arıyoruz. Ben bime gideyim çekirdek almaya diyor. 60 küsür yaşında, bypasslı. Yok babacım olur mu öyle senin oturman lazım falan diyoruz, peki madem gitmeyeyim diyor. Nazlanıyor bizimki sanırım.

Sizinkinin yaşı uygunmuş polise ihbar edebilirsiniz çıkarsa

Disari mecburen cikiliyor da
Can sıkıntısından markete gidilmez tabii
Yuruyuste de maske sart. İkna edin bari maske taksin.

Sıkılıyordur alisik degilse.

Biz de annemi zor oyaliyoruz.

Sabahlari beraber yoga yapiyoruz.
Balkona saksi toprak tohum falan alsaniz ugrasmaz mi? Ben bisiyler aldim baya oyalandi.

Yine bi buhran geliyor. Dur la casa de papelin yeni bolumu varsa izleyelim diyorum. Tokyo varsa izlerim diyor. Tokyoya asik
Daha 2. Sezonda ama devami oldugunu söylemedim. 1 oturusta bitirmesin diye

Puzzle yapiyoruz.

Evde esyalarin yerini değiştirsenize. Veya boya alin badana yapin. Babalar sever tabi bi sakatlik vs yoksa

yok ikna olmuyor. ben pes ettim..
dün aradım eksik gedik varsa getireyim diye yok ama gel sen paket hazırlayayım sana köy yumurtası satılıyor burda dedi..
hem ne eksiğim olcak bakkal market burada yok mu sanki dedi.. kendisi mi 70 yaşında...

Her gün yürüyüşe çıksın diyenler neyin kafasindalar? 28 yasinda kuzenim hiçbir kronik hastalığı yokken pozitif çıktı yogunbakimda. İnsanlar islerini kaybetti birçok insan neredeyse ekonomik krizden cinnet geçiriyor. Kusura bakilmasin da herkes dizini kırıp otursun evinde. Salgın bu ya neyin kafasında insanlar pes!

Benim eşim hiperaktiftir günde 10 defa dışarı çıkıp geri gelir. Eve virüsü o getirecek. Her gün diyorum yine aynı yine aynı

Benim eşim hiperaktiftir günde 10 defa dışarı çıkıp geri gelir. Eve virüsü o getirecek. Her gün diyorum yine aynı yine aynı
Benım eşim de rahat durmuyor.onun durmadıgı yerde ailesini uzaklastırmak zor oluyor.yılmak yok coronayla mucadele bunlardan daha kolay gıbı gelıyor bazen

Bizde de benzer durum vardı,bizi riske atmaya hakkın yok cümlesini biraz tripli söyledim daha da dışarı çıkmaya kalkmıyor

Valla bı an benim babamı anlattığını sandim

Benim babam da aynı dışarı çıkma maske tak diyorum dinlemiyor çok ters bu aralar

Haklısınız ama çıkacağım diye diretiyorsa maalesef tutamazsınız babanız sonuçta, tutabiliyorsanız ne ala ama ben bizimkileri tutamıyorum şahsen en fazla önlem aldırabiliyorum. Çıkacağım diye diretmeye devam ederse önlem aldırın en azından.

Canim babam, bir dakika yerinde duramayan Adam dört haftadir evin icinde… Her aradigimda ayni kanepeye uzanmis tv seyrediyor. Anneme bak bakalim yapismis mi oraya dedim, kalkiyor arada dedi….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…