• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ve eşim arasında kaldım

ben bu ükedeki evlilikleri anlamıyorum arkadaş.. istisnasız yüzde 90'ı da sorunlu.. hiç kusura bakma ama senin evliliğinden babana ne? ne karışır boşanmana? hele hele "bana saygısızlık yapıyor, boşan" nasıl bir mantıktır.. bu ailelerin kutsallaştırılması ne boyutlara geldi ibretle izliyorum.. anlaşırsın devam edersin, anlaşmazsın boşanırsın.. hayır bakıyorum "kocam anneme saygılı olacaksın diyor" diyen kadınlar için boşan etiketini yapıştıran sevgili kk yorumcuları, iş kız babasına gelince "babişkon haklı" diyorlar.. şu forumda "kv bana destek olmuyor" diyen mi ararsın, çocuğuma bakmıyor diyen mi ararsın, babam boşan diyor diyen mi ararsın.. evlilik 2 kişiliktir konu sahibi, arada kalacak bir konu yok.. birazcık desteksiz durmayı öğrenin şu hayatta yahu..

Ben bu forumda çifte standardı öğrendim

Erkek ailesi oğlunu bile aramasın ama kadının ailesinin her dediği emirdir

Ama o baba ama o büyük eee Kv de anne o da büyük fakat o oğluna karışamaz karışacak ise evlendirmesin kız ailesi ile her adıma karışmalı hatta babam yok diye eziyorlar olsa idi gösterirdi konuları

Baba haklı dahi olsa olay özelinde değerlendirilir salt baba olması kimseyi haklı kılmaz

Baban hiç te haksız değil.. Babanı sevmeyen adam seni de sevmiyor bence. Şayet sevseydi, bu durum eşimi üzüyor, babası için değilse de eşimi üzmemek adına bi adım atayım derdi.. Allah gecinden versin bugun baban ölse yaşayacağın vicdan azabını bi düşün. Bu azaba sebep olan insanı affedebilecek misin? Ömür boyu bi tarafın eksik olarak o evliliği içine sine sine sürdürebilecek misin? Eşin bunları düşünemiyorsa sana olan sevgisini sorgularım ben...
Sevseydi arardi haklisin z bnm gece gece rüyadan sonra ağladığı mi gordu üzüldüm bunda biliyor

Ben bu forumda çifte standardı öğrendim

Erkek ailesi oğlunu bile aramasın ama kadının ailesinin her dediği emirdir

Ama o baba ama o büyük eee Kv de anne o da büyük fakat o oğluna karışamaz karışacak ise evlendirmesin kız ailesi ile her adıma karışmalı hatta babam yok diye eziyorlar olsa idi gösterirdi konuları

Baba haklı dahi olsa olay özelinde değerlendirilir salt baba olması kimseyi haklı kılmaz

aynen.. madem aile bu kadar önemli o zaman k.validenin temizliğini de yapacaksın turşusunu da.. çifte standartın kralı artık..

eğer babanız burada anlattığınız sorunlarınızı biliyorsa tamamen haklı bilmiyorsa boşan demekle haklı mı haksız mı karar veremedim ilerde benim de evladım düzenbaz dolandırıcı bir kocayla olsun istemem.
başkasının malını çarpıp bir de çarpmadım demek ne demek? babanızın toplum içinde bir yeri var ve adam kazalı arabayı kazasız diye satışa çıkarmış farkında olmadan. ikisi de senin hatırına orta yolu bulurlarsa ne ala ama eşin gidecek babandan özür dileyecek gönlünü alacak bunu babana değil başkasına yapsaydı mahkemede alırdı soluğu ya da belalı bulaşmış olsaydı güzel bi sopa yemiş olurdu.
Evet hasar kaydı.3. 000liraydi zaten arabayi alacak kişi ye bababm demiş hiçbir sıkıntı si kazası yok adam alacakken kaza yapılmış su kadar fiyata n duş deyince babam arabayı satmadı ve küpler e bindi

Babanız hasta olabilir fakat size tercih yaptırıp arada bırakması hiç normal bir davranış değil !Netice itibari ile evlisiniz saygı duyması lazım.Eşinizde zamanla arıcaktır oyle düşünüyorum .
Geçmiş olsun bu arada...

Evet hasar kaydı.3. 000liraydi zaten arabayi alacak kişi ye bababm demiş hiçbir sıkıntı si kazası yok adam alacakken kaza yapılmış su kadar fiyata n duş deyince babam arabayı satmadı ve küpler e bindi
Gt bu evden dedi sonra gene konuştu lar biz memleketen taşınınca beni evinden kovan adamila konuşmam dedi

Babanız hasta olabilir fakat size tercih yaptırıp arada bırakması hiç normal bir davranış değil !Netice itibari ile evlisiniz saygı duyması lazım.Eşinizde zamanla arıcaktır oyle düşünüyorum .
Geçmiş olsun bu arada...
Allah razı olsun tsk edrim inşallah

Ama babam hasta ve Allah ım hepimizin babasına annesine sağlık li uzun ömur nasip etsin Allah korusun busey olursa gönlü kırık olacak ve ben ömur. Boyu esimde n nefret edip vijdan azabı çekeceğim
ben tam yorumları okumadım hasta olduğunu bilmiyodum geçmiş olsun oncelikle bu kadar hastayken bile boşanmanızı düşünmesin oda ölümlü dünyada neyin ınadını yapıyolar ki

Babanız haklı bu konuda, eşinizin tavır yapması çok yersiz ve bana kalırsa babanız eşinizin genel anlamda karakterini ve size karşı davranışlarını beğenmediği için evliliğinizin yürümesini istemiyor.
Memleket ten taşınali bir yıl oldu biz oradayken bu konu kapandı eşim gene konuştu.Ama buraya taşındık tan sonra bilmiyorum ki aklim başıma geldi konuşmam diyor

Ee kayınvalidesiyle konuşmayan gelinler de baba evine gönderilsin o zaman?.. İkili ilişkilerindeki problemin evliliğinizi etkilememesi gerek.

İster istemez etkili yor ama yarın obur gün hamile lik surecm başlayacak benm babam evime gelemeye cek mi

Memleket ten taşınali bir yıl oldu biz oradayken bu konu kapandı eşim gene konuştu.Ama buraya taşındık tan sonra bilmiyorum ki aklim başıma geldi konuşmam diyor

Eşinizin konuşması çok normal hatta utanması filan da gerekir babanızın yüzüne bakarken hatalı olan eşiniz zaten. Taşınınca aklı başına gelmemiş tamamen aklı başından gitmiş anlaşılan.

ben tam yorumları okumadım hasta olduğunu bilmiyodum geçmiş olsun oncelikle bu kadar hastayken bile boşanmanızı düşünmesin oda ölümlü dünyada neyin ınadını yapıyolar ki
Babam dan çok cekiniyor du biz aynı şehir de iken acaba uzaklaştı diye mi kendince adamlık yapmaya kalkıyor

Bana diyor ki baban için yuvani yıkacak san yık diyor

Sizde ona diyeceksiniz ki, "Babam için değil, senin yalancılığın ve saygısızlığın için yıkacağım bu yuvayı, hem suçlusun hem güçlü. Babama saygılı davranmak zorundasın kaldı ki babam % 100 haklı. Ailemi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın."

Konu sahibinin kocasi konu sahibini dovuyor, aldatiyor, hakaret ediyor. Ustune kuma getiririm diyor.

Detay yok detay yok yazmak yerine 3 sayfa okumak zor mu geliyor? Okumak zorunda miyim sorusuna da her kosulda cevabim evet.

Diyelim ki konu bu sadece, yine damat dolandirici ve yuzsuz. Yani klasik gelin benim halilarimi yikamadi, sen bunu bosa olayi degil.

Objektif olalim derken gerceklerden sapiyorsunuz.

Konu sahibi, siz kendi gururunuz icin her gun aglayin. Zira vefat etmis gorunuyor.

Sizde ona diyeceksiniz ki, "Babam için değil, senin yalancılığın ve saygısızlığın için yıkacağım bu yuvayı, hem suçlusun hem güçlü. Babama saygılı davranmak zorundasın kaldı ki babam % 100 haklı. Ailemi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın."
Tsk öyle yapcm gelişmeleri yazarım tsk

Back
X