ben bu ükedeki evlilikleri anlamıyorum arkadaş.. istisnasız yüzde 90'ı da sorunlu.. hiç kusura bakma ama senin evliliğinden babana ne? ne karışır boşanmana? hele hele "bana saygısızlık yapıyor, boşan" nasıl bir mantıktır.. bu ailelerin kutsallaştırılması ne boyutlara geldi ibretle izliyorum.. anlaşırsın devam edersin, anlaşmazsın boşanırsın.. hayır bakıyorum "kocam anneme saygılı olacaksın diyor" diyen kadınlar için boşan etiketini yapıştıran sevgili kk yorumcuları, iş kız babasına gelince "babişkon haklı" diyorlar.. şu forumda "kv bana destek olmuyor" diyen mi ararsın, çocuğuma bakmıyor diyen mi ararsın, babam boşan diyor diyen mi ararsın.. evlilik 2 kişiliktir konu sahibi, arada kalacak bir konu yok.. birazcık desteksiz durmayı öğrenin şu hayatta yahu..
Ben bu forumda çifte standardı öğrendim
Erkek ailesi oğlunu bile aramasın ama kadının ailesinin her dediği emirdir
Ama o baba ama o büyük eee Kv de anne o da büyük fakat o oğluna karışamaz karışacak ise evlendirmesin kız ailesi ile her adıma karışmalı hatta babam yok diye eziyorlar olsa idi gösterirdi konuları
Baba haklı dahi olsa olay özelinde değerlendirilir salt baba olması kimseyi haklı kılmaz