Malesef hastanede yatmayı bırakın pskologa bile gitmez,gitse doktorun dediğini yapmaz,aileden dışlarsak intihar bile edebilir,duygusal yönü çok zayıf.tavır aldık kızdık kavga ettik ama yine hüsranbeyin her şeye tolerans geliştirir, tek bir şey hariç: kumar. ihtimal. beyin zar atmayı sever. hediyeleri, sürprizleri bu yüzden severiz, çünkü ne çıkacağı belli değil. kumarda da öyle hep ya tutarsa ihtimali. felaket şekilde bağımlı olmuş. yatılı falan tedavi görmesi lazım onun artık. ya da dışlayacaksınız aileden. kimsesiz hissedince belki bi nebze uslanır.
Valla zaten elinde pek bişey kalmadı.Durmuyorlar tedavide kabul etmiyorlar.
Mutlaka banka kartına el köyün yada malvarlığını üzerinize alın satar onud ayet emin olun.ben nelere şahit oldum.onurlarini gururlarini yitiriyorlar hicbirsey gözlerine gözükmüyor.asla babanıza inanmayın .bunu benim eşim yaptıysa dünyada yapmayacak yok bu u size soyleyim
Babam hiçbir türlü hiçbir şeye yanaşmıyor.Benim eşim idaa bagimlisiydi hiç bir zaman bunu kabul etmedi.12 yıl boyunca iddaa oynadı borç yaptı 12 yildir borç ödedik.en sonunda sonu geldik dedim bitmişti herşey.cok sıkıntılar çektim çok acılar yaşadım.iki çocuğum var onların riskini verdi diye çok tartıştık.en sonunda kendide herşeyimi kaybetti ve söz verdi yapmıyacagim dedi.simdi durumumuz fena sayılmaz herseyimizi kaybettik ama.sadece maaşı var geçiniyoruz.cok şükür.fakat size tek tavsiyem asla babanıza güvenmeyin vazgeçmiyorlar.eaim hala küçük çaplı oynuyor.
Bilmemezlikten geliyorum maaşı bana verdiği için hepsini ben alıyorum önceden onuda vermz yerdi.
İlk fırsatta izlicem teşekkür ederimNuri Bilge Ceylanın Ahlat Ağacı filminde de babanız gibi bir adam var, Murat Cemcir oynuyor, çok da iyi oynamış. O adamda bütün varlığını at yarışına kaptırdığı gibi itibarını da yitirmiş. Banka kartına eşi el koyuş, adama para vermiyordu. O adam haftasonları köye gidip bağ bahçeyle uğraşıyordu, bu onu uzak tutuyordu at yarışından.
Filmi izlemenizi tavsiye ederim. Bir şeyler bulursunuz belki de
Yok eski kafa kadınlardan hayatta boşanmaz.Babanıza ve tüm kumar bağımlılarına akıl, fikir, vicdan dilemeye geldim. Hiçbir fikrim yok maalesef kurtulacağına dair. Anneniz kaçıp kurtarsın kendisini eğer niyetliyse boşanmaya, nafaka tazminat öder belki hiç değilse.
Annemin evi var kendine ait şükür.Sokağa düşüne kadar baban durmayacak, elde avuçtakini de dibi görene kadar tüketecek. Allah size sabır versin göz göre göre uçurumdan düşüşünü izliyorsunuz. arada anneniz var, o da bu durumdan nasibini alacak fena şekilde.annen notere gitsin ve evin/tarlanın/arabanın satışına şerh koydursun;satışına mani olsun en azından.gerçi tefeci olunca arada,babanıza acıyıp kadın mecbur kalacak malların satışına.
kadın bu yaştan sonra bari sokakta kalmasın hele hele hiç suçu günahı yokken, bu durumdan daha az etkilenmek için boşansa nasıl olur?
Elinde kalanlar babasından miras olanlar.Canım mahkemeye gidip kısıtlama kararı aldırın
Tühhh bir avukata danısın yine de sizElinde kalanlar babasından miras olanlar.
Onlara birşey yapılamıyormuş sanırım.
Görür müsünüz mesajımı bilmiyorum ama umarım görür ve yazarsiniz bana babanızda bu üç yılda bir gelişme oldu mu şuan durum ne ahh iki tane melek gibi evladım var ve eşim idda bağımlısı içim öyle dolu öyle çıkmaz bir durum dayım ki bu yazıyı okuyunca sadece kızlarım geldi aklıma onların da hayat hikâyesi sanırım sizin gibi olucakİyigeceler kızlar;
Bu saatte uyku tutmadı nasıl vazgeçiririz diye düşünmekten.
Ev araba yazlık dükkan tarla ne varsa sattı.
Asla tedaviye yanaşmıyor.
Gözü bizleri bile görmüyor.
Bikaç kere yüksek miktarda (20bin civarı) tutturduktan sonra bağımlı hale geldi , yine tuttururum diye diye resmen servetini harcadı.
Kalan azcık mal mülkte gitcek elimizden yakında.
Herşeye kapalı.iletişime yardıma herşeye.
Kendi istemedikten sonra kimse bıraktıramaz farkındayız.başına gelen ,sağdan soldan duyan , şöyle şöyle olmuşta bırakmış diyen , mucizevi çözümü olan varsa , herşeyi denemeye hazırız.
Sürekli telefon elinde neredeyse 7/24 ekran başında gazete spor ganyan ekleri ile vakit geçiriyor.
Annem delirmek üzere.
Enson tefeciye kadar borç istemiş,yani durum aşırı ciddi.
Bütün mesajları tek tek okucam, bebeğim var geç cevap verebilirim lütfen kusuruma bakmayın.
Şimdiden düşünüp çözüm üretmeye çalışan herkesten Allah razı olsun.
Buarada babam emekli.
Ticaret yapıyordu üzüm alım satımı.
Bu illet uğruna işinide bıraktı çünkü takip edemedi.
Şuzamana kadar sattı sattı oynadı.
Lütfen görürseniz şayet bana yazın olur muİyigeceler kızlar;
Bikaç kere yüksek miktarda (20bin civarı) tutturduktan sonra bağımlı hale geldi , yine tuttururum diye diye resmen servetini harcadı.
Kendi istemedikten sonra kimse bıraktıramaz farkındayız.başına gelen ,sağdan soldan duyan , şöyle şöyle olmuşta bırakmış diyen , mucizevi çözümü olan varsa , herşeyi denemeye hazırız.
Sürekli telefon elinde neredeyse 7/24 ekran başında gazete spor ganyan ekleri ile vakit geçiriyor.
Annem delirmek üzere.
Bütün mesajları tek tek okucam, bebeğim var geç cevap verebilirim lütfen kusuruma bakmayın.
Buarada babam emekli.
Görmeyebilir en son bir yıl önce aktif olmuş. Ama genel olarak konuşursam maalesef bırakmıyorlar. Nasıl bir bağımlılıksa bu artık. Boşanmakla falan tehdit etseniz, maaşına el koysanız? Peki bırakacağım diyip çaba sarf ediyor mu yoksa sadece siz mi çabalamak istiyorsunuz?Görür müsünüz mesajımı bilmiyorum ama umarım görür ve yazarsiniz bana babanızda bu üç yılda bir gelişme oldu mu şuan durum ne ahh iki tane melek gibi evladım var ve eşim idda bağımlısı içim öyle dolu öyle çıkmaz bir durum dayım ki bu yazıyı okuyunca sadece kızlarım geldi aklıma onların da hayat hikâyesi sanırım sizin gibi olucak
Görmeyebilir en son bir yıl önce aktif olmuş. Ama genel olarak konuşursam maalesef bırakmıyorlar. Nasıl bir bağımlılıksa bu artık. Boşanmakla falan tehdit etseniz, maaşına el koysanız? Peki bırakacağım diyip çaba sarf ediyor mu yoksa sadece siz mi çabalamak istiyorsunuz?
Eşim yaklaşık on yıldır falan oynuyormuş ben bilmiyordum en son çok büyük Mevla borç yaptığı için öğrendik ailesi geldi yarı borcunu ödedi yarısını biz ödedik ne yeminler ne sözler verdi kuranı Kerime el bastı yine yakaladım en son büyük bir kavga oldu sonra maaşını bana vermeye başladı e devletten falan da kontrol ediyorum icralık durum var mı kredi var mı diye Suanlik birşey yok ama güvenim yok sürekli içim huzursuz ve bu beni artık tüketti kötü bir eş veya baba değil ama içten içe ben ölüyorum bundan kurtulan bir kişi bile yok sanırım aile evine gitsem ordada huzur bulamam evet babam sahip çıkar ama oradaki ortam da kötü benim imtihanım öyle ağır kiGörmeyebilir en son bir yıl önce aktif olmuş. Ama genel olarak konuşursam maalesef bırakmıyorlar. Nasıl bir bağımlılıksa bu artık. Boşanmakla falan tehdit etseniz, maaşına el koysanız? Peki bırakacağım diyip çaba sarf ediyor mu yoksa sadece siz mi çabalamak istiyorsunuz?
Mahkeme kararı çıkartın.İyigeceler kızlar;
Annem delirmek üzere.
Buarada babam emekli.
Lafta asla yapmıyor çabalamak denirse buna eğer şifre falan yok telefonun da banka hesabına bakıyorum bir yıldır maaştan harçlık olarak ben veriyorum şuan için Azda olsa birikim yaptık bir kaç tane borca soktum ben çocuklara oda aldım biraz ev için birşeyler aldık ama tekrar borç yapacak diye yüreğim ağzımda yaşıyorumGörmeyebilir en son bir yıl önce aktif olmuş. Ama genel olarak konuşursam maalesef bırakmıyorlar. Nasıl bir bağımlılıksa bu artık. Boşanmakla falan tehdit etseniz, maaşına el koysanız? Peki bırakacağım diyip çaba sarf ediyor mu yoksa sadece siz mi çabalamak istiyorsunuz?
Lafta asla yapmıyor çabalamak denirse buna eğer şifre falan yok telefonun da banka hesabına bakıyorum bir yıldır maaştan harçlık olarak ben veriyorum şuan için Azda olsa birikim yaptık bir kaç tane borca soktum ben çocuklara oda aldım biraz ev için birşeyler aldık ama tekrar borç yapacak diye yüreğim ağzımda yaşıyorum
İşte sıkıntı burda başlıyor oynuyor mu oynamıyor mu bilmiyorum ki telefon dan olmasa bayiden bayi olmasan iş yerinde bilgisayar dan oynar kumarbazlar en son batana kadar ruhu duymuyor insanın bazen güveniyor gibi yapayım diyorum sonra aptal kadın durumuna düşersin içinden bunuda ne güzel kandırıyorum derse diye hemen mesafeli koyuyorum aramaAnladım çabalıyormuş en azından bir yıldır bu da bir şey. Haklısınız aslında tekrar başlamayacağının garantisi yok. Ama ne bileyim size o güveni veriyorsa sizde destek olun ona güvenin. Eğer güvenmediğinizi belli edersiniz tekrar o batağa düşebilir. Hani demesin zaten adım çıkmış bana güvenmiyor ben de oynayayım.
Hala oynayıp sizi batırmaya devam ediyor olsaydı boşanın derdim ama oynamıyormuş artık.
Sizin ilişki çok sıkıntılı sizde güven bitmiş. O düzelse siz, siz düzelseniz o düzelmez. Evlilik terapisi düşünebilirsiniz iyi gelebilir.İşte sıkıntı burda başlıyor oynuyor mu oynamıyor mu bilmiyorum ki telefon dan olmasa bayiden bayi olmasan iş yerinde bilgisayar dan oynar kumarbazlar en son batana kadar ruhu duymuyor insanın bazen güveniyor gibi yapayım diyorum sonra aptal kadın durumuna düşersin içinden bunuda ne güzel kandırıyorum derse diye hemen mesafeli koyuyorum arama
Düzenli geliri var maaş alır faturalar ödenir market ve taksitler yatar geriye kalan para eve bırakır günlük 100 veya 200 TL alır arada 1 2 Bin TL aldığı olur ondada şunu yaptım söyle oldu ve açıklama yapar geri getirir parayı ama borç almaya aşırı meilli oldukları için bu konuda şüphe duyuyorum ben zatenSizin ilişki çok sıkıntılı sizde güven bitmiş. O düzelse siz, siz düzelseniz o düzelmez. Evlilik terapisi düşünebilirsiniz iyi gelebilir.
Esnaf mı yoksa düzenli geliri mi var? Ordan anlaşılır aslında oynuyor mu oynamıyor mu? Maaş hesabı sizin telefonda açık olur. Ödemeleri siz yaparsınız. Belli bi limitli kart onda olur. Böyle içiniz daha rahat olur.
Borçta bi yere kadar. İnsanlar bir verir iki verir üçte geri gelmezse kimse vermez. E zaten bir yıl olmuş öyle bir şey olsaydı kokusu çıkardı. Kimse o kadar beklemez haberini alırdınız. Geriye bankalar kalıyor onların ödemesi de aylık. Onu da anlardınız. Belki gerçekten kendisine faydalı olmadığını gördüğü için bıraktı. Eşinize güvenin ama bir yandan da ipin ucunu kaçırmayın. Yani eve ne girdi ne çıktı bilin.Düzenli geliri var maaş alır faturalar ödenir market ve taksitler yatar geriye kalan para eve bırakır günlük 100 veya 200 TL alır arada 1 2 Bin TL aldığı olur ondada şunu yaptım söyle oldu ve açıklama yapar geri getirir parayı ama borç almaya aşırı meilli oldukları için bu konuda şüphe duyuyorum ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?