Babam ve iddaa ganyan bağımlılığı :(

Malesef hastanede yatmayı bırakın pskologa bile gitmez,gitse doktorun dediğini yapmaz,aileden dışlarsak intihar bile edebilir,duygusal yönü çok zayıf.tavır aldık kızdık kavga ettik ama yine hüsran

Valla zaten elinde pek bişey kalmadı.
Elini kolunu bağlayıp bir odaya kapatmadıktan sonra her yolunu bulup oynuyorlar.ne anne ne baba ne eş ne çocuk...umurlarında bile olmuyor

Babam hiçbir türlü hiçbir şeye yanaşmıyor.
Oynıcaö karışmayın diyor

İlk fırsatta izlicem teşekkür ederim

Yok eski kafa kadınlardan hayatta boşanmaz.
Küser ,yemeğini yapar kıyafetlerini ütüler ama boşanmaz.çok söyledik mal mülk varken boşan bari yarısını alırsın dedik.ama dinlemedi.

Annemin evi var kendine ait şükür.
Ortada kalmaz bırakmayız tabiki ama insan göz göre göre mal mülk çöpe gidio ,babam biyandan ruh gibi hayattan soğumuş görmek bizi mahvediyor.annem hayatta boşanmaz.eski kafa bir kadın.

Görür müsünüz mesajımı bilmiyorum ama umarım görür ve yazarsiniz bana babanızda bu üç yılda bir gelişme oldu mu şuan durum ne ahh iki tane melek gibi evladım var ve eşim idda bağımlısı içim öyle dolu öyle çıkmaz bir durum dayım ki bu yazıyı okuyunca sadece kızlarım geldi aklıma onların da hayat hikâyesi sanırım sizin gibi olucak

Lütfen görürseniz şayet bana yazın olur mu

Görmeyebilir en son bir yıl önce aktif olmuş. Ama genel olarak konuşursam maalesef bırakmıyorlar. Nasıl bir bağımlılıksa bu artık. Boşanmakla falan tehdit etseniz, maaşına el koysanız? Peki bırakacağım diyip çaba sarf ediyor mu yoksa sadece siz mi çabalamak istiyorsunuz?

Eşim yaklaşık on yıldır falan oynuyormuş ben bilmiyordum en son çok büyük Mevla borç yaptığı için öğrendik ailesi geldi yarı borcunu ödedi yarısını biz ödedik ne yeminler ne sözler verdi kuranı Kerime el bastı yine yakaladım en son büyük bir kavga oldu sonra maaşını bana vermeye başladı e devletten falan da kontrol ediyorum icralık durum var mı kredi var mı diye Suanlik birşey yok ama güvenim yok sürekli içim huzursuz ve bu beni artık tüketti kötü bir eş veya baba değil ama içten içe ben ölüyorum bundan kurtulan bir kişi bile yok sanırım aile evine gitsem ordada huzur bulamam evet babam sahip çıkar ama oradaki ortam da kötü benim imtihanım öyle ağır ki

Mahkeme kararı çıkartın.

Lafta asla yapmıyor çabalamak denirse buna eğer şifre falan yok telefonun da banka hesabına bakıyorum bir yıldır maaştan harçlık olarak ben veriyorum şuan için Azda olsa birikim yaptık bir kaç tane borca soktum ben çocuklara oda aldım biraz ev için birşeyler aldık ama tekrar borç yapacak diye yüreğim ağzımda yaşıyorum

Anladım çabalıyormuş en azından bir yıldır bu da bir şey. Haklısınız aslında tekrar başlamayacağının garantisi yok. Ama ne bileyim size o güveni veriyorsa sizde destek olun ona güvenin. Eğer güvenmediğinizi belli edersiniz tekrar o batağa düşebilir. Hani demesin zaten adım çıkmış bana güvenmiyor ben de oynayayım.
Hala oynayıp sizi batırmaya devam ediyor olsaydı boşanın derdim ama oynamıyormuş artık.

İşte sıkıntı burda başlıyor oynuyor mu oynamıyor mu bilmiyorum ki telefon dan olmasa bayiden bayi olmasan iş yerinde bilgisayar dan oynar kumarbazlar en son batana kadar ruhu duymuyor insanın bazen güveniyor gibi yapayım diyorum sonra aptal kadın durumuna düşersin içinden bunuda ne güzel kandırıyorum derse diye hemen mesafeli koyuyorum arama

Sizin ilişki çok sıkıntılı sizde güven bitmiş. O düzelse siz, siz düzelseniz o düzelmez. Evlilik terapisi düşünebilirsiniz iyi gelebilir.
Esnaf mı yoksa düzenli geliri mi var? Ordan anlaşılır aslında oynuyor mu oynamıyor mu? Maaş hesabı sizin telefonda açık olur. Ödemeleri siz yaparsınız. Belli bi limitli kart onda olur. Böyle içiniz daha rahat olur.

Düzenli geliri var maaş alır faturalar ödenir market ve taksitler yatar geriye kalan para eve bırakır günlük 100 veya 200 TL alır arada 1 2 Bin TL aldığı olur ondada şunu yaptım söyle oldu ve açıklama yapar geri getirir parayı ama borç almaya aşırı meilli oldukları için bu konuda şüphe duyuyorum ben zaten

Borçta bi yere kadar. İnsanlar bir verir iki verir üçte geri gelmezse kimse vermez. E zaten bir yıl olmuş öyle bir şey olsaydı kokusu çıkardı. Kimse o kadar beklemez haberini alırdınız. Geriye bankalar kalıyor onların ödemesi de aylık. Onu da anlardınız. Belki gerçekten kendisine faydalı olmadığını gördüğü için bıraktı. Eşinize güvenin ama bir yandan da ipin ucunu kaçırmayın. Yani eve ne girdi ne çıktı bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…