Babam ve oğlum

Pretty little liars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
152
215
53
36
Babam torunlarına karşı fazlasıyla ilgili bir dededir.Hattaa fazla fazla Torunlarıyla sürekli ilgilenir parklara götürür saatlerce bıkmadan konuşur oynar .Ne istiyorlarsa yapmaya çalışır.Annem de aynı şekilde.Esimin ailesi ise tam tersi .Tabiki torunlarını çok seviyorlar ama çok fazla ilgilenmezler.Ben ailemden başka bir şehirde yaşıyorum. Annemle babam şimdi bendeler. Babam birkaç gündür babaannesinin halalarının benim ufaklığı hiç arayıp sormadiklarina,görmeye gelmediklerine takmış durumda benim için çok da önemli değil çünkü kendi akrabalarimda dahil olmak üzere akraba ilişkilerini seven biri değilim.Ama babam bir çocuğun dede hala vs sevgisi alması gerektiğine inanıyor. Evde ben gelirim oğlumu parka götürürüm eksik bırakmam diye dolaşıyor siz ne düşünüyorsunuz hanımlar gerçekten de sart mi akraba

Bey amca sıkılıyor sanırım, millete sarıyor..
Ben geniş ailede büyüyen bir çocuktum, hayatıma katkısı çok büyük.
Kimine sorsanız, evde huzur yoktu der.
Kimse olmazsa olmaz degil.
Hala olsa da olur, olmasa da.
Kendi yaptığının kıymeti bilinsin diye yem atıyor eski kurt :)
He dedesi en iyisi sensin diyin tamam.

Siz konu sahibinin gorumcesisiniz kesin o sevmeyen hala. Yazik boyle girisilirmi yahu belliki tonton bi dede

Valla ne için bilmiyorum ama
Siz konu sahibinin gorumcesisiniz kesin o sevmeyen hala. Yazik boyle girisilirmi yahu belliki tonton bi dede
Ağzınıza sağlık valla haklisiniz

Ahajfiisifiss tonton dede ona buna sarar mi yahu?
Ben yapıyorum o niye yapmıyor der mi?
Görümceyim, yeğenimle ilgili görümceyim :)
Ama gidip de demiyorum,
bu çocuğun 2 de teyzesi var, neden annesinin her isi varken haftanin bilmem kac gunu bende, diye.
Onlar da başka şeyler yapıyordur yada ellerinden gelen budur.
Herkes çocuk sevmek zorunda da değil

ben de babanızı anlamadım, neden dolduruyo ki sizi?
ben olsam gozunu korkuturum gidip kavga edicem diye beni doldurmasın diye.
hiç sevmem kendi işi dışında şeylere takıp, onu bunu kesme huyu olanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…