Annem zaten istedi ancak babam istemedi ama benim tahminimce konfor alanın bozulmasını istemiyor babam. birde yaşından dolayı diye düşünüyorum, daha sonra annem de boşanmak istemedi annem yaşından daha yaşlı duruyor kendine bakmak bile istemiyor çok kilolu zayıflamak icin spora gidelim ya da diyete basliyacam benimle birlikte eşlik etmek ister misin diyorum ona da yanaşmıyor maalesefiste sizin okuyup bir meslek edinmeniz icin harika bir ornek aileniz. Keske anneniz de bu donguden kurtulabilse. Babaniz neden bosanmiyor peki ?
Evet kesinlikle ama benim maddi gücüm yetmez ki devlet psikologu olur muAnnenin diyetten spordan once psikolojik destege ihtiyaci olabilir.
Bilmiyorum ki ama denemekten bir zarar gelmezEvet kesinlikle ama benim maddi gücüm yetmez ki devlet psikologu olur mu
Anneyi amma gömmüşsün. Neredeyse üstüne kuma gelmesini haketmiş diyeceksin . Bazı erkekler de yaşlı duruyor kilolu bakımsız vs. Kadınlar koşa koşş başka adam mı buluyor? Bu ortamda siz meslek edindiniz mi peki ? Sizin kazanımlarınız nedir hayatta? Anneyi beğenmemek en kolayı tabi.Annem zaten istedi ancak babam istemedi ama benim tahminimce konfor alanın bozulmasını istemiyor babam. birde yaşından dolayı diye düşünüyorum, daha sonra annem de boşanmak istemedi annem yaşından daha yaşlı duruyor kendine bakmak bile istemiyor çok kilolu zayıflamak icin spora gidelim ya da diyete basliyacam benimle birlikte eşlik etmek ister misin diyorum ona da yanaşmıyor maalesef
önce psikiyatriye götür. hem belki ilaç tedavisine başlar hem de devlette psikologa onlar yönlendiriyor. yani ilk olarak psikiyatriye görünmesi lazım.Evet kesinlikle ama benim maddi gücüm yetmez ki devlet psikologu olur mu
Gençliği boyunca yaşadıkları yüzünden böyle olmuştur. Bazı gerçeklerden bihaber evlatlar anneleri beğenmez. Yani şu paragraf aebep değil sonuç olabilir. Geçen bir konu açılmıştı da konu sahibi annem bekarken de böyleymiş, zaten hep böyleydi vs vs demişti. Aklıma o geldi şimdi.Annem zaten istedi ancak babam istemedi ama benim tahminimce konfor alanın bozulmasını istemiyor babam. birde yaşından dolayı diye düşünüyorum, daha sonra annem de boşanmak istemedi annem yaşından daha yaşlı duruyor kendine bakmak bile istemiyor çok kilolu zayıflamak icin spora gidelim ya da diyete basliyacam benimle birlikte eşlik etmek ister misin diyorum ona da yanaşmıyor maalesef
Bunlar toplum sağlığı merkezlerinde de var. Bizim ilçede var mesela.Devlette psikolog da var aile danışmanı da. Bulunduğum yerdeki yüksek ihtisas hastanesi bünyesinde mesela. Pek çok ilde olabilir. araştırılmalı
aşağıda yazdığınıza göre sizce tek problem annenizin kilolu olması yada yaşlı durması mı? Babam bundan dolayı aldattı diyeceksiniz neredeyse. Babanızın kanı bozuk annenizde zaten durumun farkında ayakta duracak kendine yetebilecek gücü olmadığından susuyordur muhtemelen. Tüm bunlardan önce psikolojik desteğe ihtiyacı var annenizin. Silkelenip kendine gelmesi ve boşaması gerek. Ama siz psikoloğa psikiyatriye yönlendireceğinize diyete spora yönlendirmeye çalışıp muhtemelen dengesini daha çok alt üst ediyorsunuz kadının. Yaşınız daha küçük muhtemelen bu sizin karışabileceğiniz yada değiştirebileceğiniz bir durum değil. Sadece annenizin kafasını dağıtabilir terapiye yönlendirebilirsiniz hayat değiştirme kararı ona kalır. Muhtemelen de değiştirmeyecek böyle geldi böyle gider düzen bozmayayım diye düşünüyordur ne kadar yanlış olsa da. Kabullenmiş durumu belli ki. Siz okuyun çalışın kendi hayatınızı kurtarmaya bakın.Herkes şaşırabilir, ama annemle hala evli olmasına rağmen babamın uzun süredir sevgilisi var annemin de haberi var. Evde türlü türlü konuşmalar yapıyor babam, bizim özelimizi sevgilisine anlatıyor. Bizim hakkımız da konuşuyorlar babamın yaşı 55 kadın bekar bu konu çok canımı sıkıyor eve gelmek istemiyorum. Annem zaten hayattan soğumuş temizlik yapmıyor yemek ise önüne ne gelirse, kendine bakmıyor komşularla oturuyor bazen bende işe giricem ekonomik özgürlüğümü kazanmak icin, sosyal hayatım yok okula gitmiyorum. Ama evdeyken babam hep sevgilisiyle konuşuyor kadına imam nikahı kıymış bu tür olaylar cok korkunc geliyor bana. Şimdi evli adamlar ve bekar kadınlar sosyal medya üzerinden tanışıp her türlü dengesizliği yapabiliyorlar... bu olay beni çok etkiliyor
r kadınl