- 13 Ekim 2016
- 41
- 5
- 1
- 43
- Konu Sahibi naturalize
-
Babamla böyle şeyleri ne ablam nr ben konuşamayız aramızda iyi bir iletişim yok bir de koskocaman yaşını başını almış adam ya çok utanırım benkonuşmak için erkek kardeşe ihtiyacınız yok.
siz de evladısınız.
güzelce konuşmayı deneyin.
Ne utanacaksın ki?Babamla böyle şeyleri ne ablam nr ben konuşamayız aramızda iyi bir iletişim yok bir de koskocaman yaşını başını almış adam ya çok utanırım ben((((
Nasıl bi konuşma yapmam lazım onu da bilemiyorum yanlışlıkla eklendiğini sanmıyorum ne desem bilemedim kızlar neolur fikir verinNe utanacaksın ki?
Onun utanması gerek!
Yazık anneciğine,konuş babanla hemen bence.
Uyardık eşim mesaj attı evelemiş gevelemiş arayınca da..Biz facebooktan şikayet mesajı yolladık ama olan gönderileri silmeyi bilmiyor bizde giremiyoruz sorun var yani herkes gördü herşeyi rezillik yaKonuşmanız en doğrusu ... utanılacak bir durum değil de .
En azından babana hesabında her şeyin görüldüğü bilgisini verin . Belki kimsenin gördüğünden haberi yoktur .
Onun için acayip bir dünya şu anda sosyal medya .Hiç görmediği bir dolu şey orada ortada . 63 yaşında köyde yaşamış bir adam , vay anasını diye ekliyor muhtemelen .
Siz ya da ablanız en uygunu olmadı eşiniz , babanızı uyarın .
Nasılı niçini yok bunun benim için.Nasıl bi konuşma yapmam lazım onu da bilemiyorum yanlışlıkla eklendiğini sanmıyorum ne desem bilemedim kızlar neolur fikir verin
Umarım öyledir yanlışlıkla yapmıştırBabanızla siz konuşun.
Biliyorsunuz etiket yapıldığında da o kişinin sayfasında çıkıyor.
Babanız çok anlamadığı içinde olabilir.
Umarım öyledir yanlışlıkla yapmıştır
Ama eklediği kişiler 15 kişi vardı küçücük kızlar yabancı uyruklu kadınlar
Ya mahvolduk küçücük yerde yaşıyoruz herkesi eklemiş bide yani kullanmayı bilmiyosan nr bakıyosun kadınlara yani hey Allahım bizi düşürdüğü duruma bak kaynanam kayınpederimde ekli gördüler kesinNasılı niçini yok bunun benim için.
Ben olsam direk açık ve net konuşurum.
Ayar da veririm hatta.
Çok kızıyorum şu koca koca adamların abaza ergen tavırlarından!
Ya giremiyoruz ki ya şifreyi değiştirdi bişeyler olmuş giremedik bi türlü silecem yoksa hesabı hesap onun neyine ya!!!!!!!Şu bu diyoruzda babanoz 63 yaşında daha sakin hayatı olan insan akıllı teli napcak hadi heves etti aldı sosyal medya niye açıyor onunla büyüseler tamam ama belli yaştan sonra oraya hızlı giriş yapanlar hızlı ilerliyor köyün muhtarını takip edecek değil ya bence hesabı silin gitsin sorarsa haberiniz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?