Babam ve Sosyal Medya Hesabı

naturalize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
41
5
1
43
Arkadaşlar benim babam 63 yaşında işinde gücünde bir adam köy gibi bir yerde yaşıyor annemle babam ikiside tarla bahçe işinde gücünde..Babam bu yıl akıllı telefon aldı ve sosyal medya hesabı açtı kendine.Buraya kadar herşey normal sorun yok..Ancak geçen bir baktık ablamla saçma sapan kadınlar eklenmiş bisürü arkadaş olarak yabancı uyruklu kadınları eklemiş.Yine bana göre müstehcen sosyal medyaya göre müstehcen olmayan paylaşım yapmış.O paylaşımı da bi hayat kadını yapmış tıkladığında o görünüyor direk.Eşime mesaj attırdım silmiş arkadaşları ama paylaşım duruyor görmüyorum ben dedi.Annem de bu aralar çok durgun hiç iyi gelmiyor sesi.Bisürü kişiyle arkadaş kayınvalidem dahil hepsi görmüştür ay rezil olduk şifreyi de bulamıyoruz biz burdan girelim silelim.Kırmakta istemiyorum erkek kardeşimiz yok açık açık konuşsun of napıcaz biz

konuşmak için erkek kardeşe ihtiyacınız yok.
siz de evladısınız.
güzelce konuşmayı deneyin.
Babamla böyle şeyleri ne ablam nr ben konuşamayız aramızda iyi bir iletişim yok bir de koskocaman yaşını başını almış adam ya çok utanırım ben((((

Bu arada ablamla korkmaya başladık babam zaten oldu olası kadınlara karşı bi değişiktir..
Biz babama hiç yakın olamadık mesela çekiniriz hep hala da sevmem tavırlarını kadınlara karşı..
Baya kadınlarla konuşuyor anlaşılan
Annemin hiçbişeyi yok yıllarca tarlada bahçede çalıştı didindi hiçbir güvencesi yok
Onu madur etmesinden çok korkuyorum

Konuşmanız en doğrusu ... utanılacak bir durum değil de .

En azından babana hesabında her şeyin görüldüğü bilgisini verin . Belki kimsenin gördüğünden haberi yoktur .

Onun için acayip bir dünya şu anda sosyal medya .Hiç görmediği bir dolu şey orada ortada . 63 yaşında köyde yaşamış bir adam , vay anasını diye ekliyor muhtemelen .

Siz ya da ablanız en uygunu olmadı eşiniz , babanızı uyarın .

Yani akıllı telefon buldum delisi olup sosyal medyalara dalmış,
Gidişat iyi görünmüyor belliki bu konularda yeni :) babanızı uyarmanız lazım nasıl mı ?

Babacığım geçen face 'ye girdim bir baktım garip açık saçık kadınlarr kim beğenmiş dedim bir baktım ki sen !!!
HEr BEĞENDİĞİNİ HERKES GÖRÜYOR diye bilgilendirme yapıp alttan alta kızışmalısın hoş bende bu durumları konuşmayı sevmem babamla ama Anneme ucu dokunuyorsa kendimi toparlayıp çemkiririm.

Uyardık eşim mesaj attı evelemiş gevelemiş arayınca da..Biz facebooktan şikayet mesajı yolladık ama olan gönderileri silmeyi bilmiyor bizde giremiyoruz sorun var yani herkes gördü herşeyi rezillik ya
Bi kız eklemiş küçücük yaşı, göğüsler ortada resimleri var bizim oraya yakın bi ilçeden yani ne diim Allah herkese akıl fikir versin anacığıma üzülüyorum bu adam yarın öbürgün bi kadın getirirse bide

Babanızla siz konuşun.
Biliyorsunuz etiket yapıldığında da o kişinin sayfasında çıkıyor.
Babanız çok anlamadığı içinde olabilir.

Cesaretimi toplayıp konuşmam lazım ay kalbim sıkışıyor herşeyi söyler kavga da ederm ama bu konularda hayatta konuşamam of off

Nasıl bi konuşma yapmam lazım onu da bilemiyorum yanlışlıkla eklendiğini sanmıyorum ne desem bilemedim kızlar neolur fikir verin
Nasılı niçini yok bunun benim için.
Ben olsam direk açık ve net konuşurum.
Ayar da veririm hatta.
Çok kızıyorum şu koca koca adamların abaza ergen tavırlarından!

Babanızla siz konuşun.
Biliyorsunuz etiket yapıldığında da o kişinin sayfasında çıkıyor.
Babanız çok anlamadığı içinde olabilir.
Umarım öyledir yanlışlıkla yapmıştır
Ama eklediği kişiler 15 kişi vardı küçücük kızlar yabancı uyruklu kadınlar

Şu bu diyoruzda babanoz 63 yaşında daha sakin hayatı olan insan akıllı teli napcak hadi heves etti aldı sosyal medya niye açıyor onunla büyüseler tamam ama belli yaştan sonra oraya hızlı giriş yapanlar hızlı ilerliyor köyün muhtarını takip edecek değil ya bence hesabı silin gitsin sorarsa haberiniz olmaz

Nasılı niçini yok bunun benim için.
Ben olsam direk açık ve net konuşurum.
Ayar da veririm hatta.
Çok kızıyorum şu koca koca adamların abaza ergen tavırlarından!
Ya mahvolduk küçücük yerde yaşıyoruz herkesi eklemiş bide yani kullanmayı bilmiyosan nr bakıyosun kadınlara yani hey Allahım bizi düşürdüğü duruma bak kaynanam kayınpederimde ekli gördüler kesin

Ya giremiyoruz ki ya şifreyi değiştirdi bişeyler olmuş giremedik bi türlü silecem yoksa hesabı hesap onun neyine ya!!!!!!!

Mesaj attım eşimin ağzıyla baba hesabın mı çalındı açık saçık şeylrr paylaşılıyor kişiler eklenmiş diye sildi arkadaşları işte ama paylaşımı silmeyi bilmiyor
Hesabını mı çalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…