- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.228
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi naturalize
-
Gidip başka birine değiştirtmiştir,sizden saklıyordur.Ya aslında hesabı eşim açtı notlara yazdışifreyi
Onu söylüyor ama eşime de kızdım madem bişi yapıyosun yaz herşeyi kendine dimi
Zor valla başkası olsa iletişimi kesip atarsın,ana baba olunca atsan atılmaz satsan satılmaz...bizimkide öle...iki bayan görünce sapıtır...valla çözümü yok canım,değilmeyecek.siz sinir oldgnzla kalacaksınızYa arkadaşlarımı çağırmaya korkuyorum cıvık cıvık davranıyor kızlar çok kötü olduk ablamla(
ensestten bahsediyorsnz hanımefendi farkında mısınız? Böyle bi şey yaşamış olsaydınz emin olun net bi şekilde hatırlardınız.Ablam da bana dedi ki sarhoş gelip boğuşuyodu benle göğüslerimi ellediğini hatırlıyorum dedi
Küçükken
Tamam onu deniycem umarım olur diğer hesabı da bi kapatabilsek çok iyi olucak ama babam yapamaz yine gidince ben yaparımKonu sahibi sen bunu yap daha mntıklı
Dedem de çok fenaymış öldükten sonra bi adam çıktı babama senin kardeşinim dedi
Gayri meşru çocuk yapmış
Ablam da bana dedi ki sarhoş gelip boğuşuyodu benle göğüslerimi ellediğini hatırlıyorum dedi
Küçükken
Ya bi kere arkadaşım geldi kızın içine düştü resmenZor valla başkası olsa iletişimi kesip atarsın,ana baba olunca atsan atılmaz satsan satılmaz...bizimkide öle...iki bayan görünce sapıtır...valla çözümü yok canım,değilmeyecek.siz sinir oldgnzla kalacaksınız
Evet haklısınız ama ben bunları çok konu etmek istemiyorum ablamın psikolojisi iyice bozulacak yapacak hiçbişey yok şimdi söyledi zaten oda çok kötü oldu bu olaylar oluncaafedersiniz ama oha diyeceğim.
ayrıca tüm bunların yanında face hesabındaki o şeyler çok hafif kalıyor.
Genelde de öyle olr takma sen rahat batmış babana rahatı görünce zıvanadan çıkıyorlarTamam onu deniycem umarım olur diğer hesabı da bi kapatabilsek çok iyi olucak ama babam yapamaz yine gidince ben yaparım
Ay Allahım yıllarca eski yıkık dökük evde yaşadık anneciğime yeni ev yaptırdık anca rahat etti şimdide bunlarla mı uğraşıcaz
Anneniz ses çıkaramadığı için daha çok yüz bulup tepenize çıkmış affedersiniz de...Ya bi kere arkadaşım geldi kızın içine düştü resmen
Komşular gelir oturur kalkmaz annemde genişlikten ölecek ben olsam inririm kafasına merdaneyi sıkıyosa yapsın bidaha
Yok istediğinizi diyebilirsiniz denecek çok şey var!!!!!!afedersiniz ama oha diyeceğim.
ayrıca tüm bunların yanında face hesabındaki o şeyler çok hafif kalıyor.
Valla sopa lazım hakikaten dayak cennetten çıkma bu durumdaGenelde de öyle olr takma sen rahat batmış babana rahatı görünce zıvanadan çıkıyorlar
Aynen de öyle annem çok sessizdir hiç uyanık deil saf kalplidir asla kötü düşünmez yapı itibariyle öyle bir kadınAnneniz ses çıkaramadığı için daha çok yüz bulup tepenize çıkmış affedersiniz de...
Dikkat edin de torununa da sarkmasın babanız yani çocuğunuz filan varsa...Aynen de öyle annem çok sessizdir hiç uyanık deil saf kalplidir asla kötü düşünmez yapı itibariyle öyle bir kadın
Ben hiçbişey hatırlamıyorum hissetmedim deensestten bahsediyorsnz hanımefendi farkında mısınız? Böyle bi şey yaşamış olsaydınz emin olun net bi şekilde hatırlardınız.
Allh yardımcınız olsunValla sopa lazım hakikaten dayak cennetten çıkma bu durumda
Allah Razı OlsunAllh yardımcınız olsun
böyle bi şeyden emin olursa ablanız, torunları falan uzak tutun adamdan ne denir ki yani. Tedavi görmesi gerekir. Şu facebook a yabancı kadın ekleme işini de 10 amcadan 5 i yapıyor. Hastalık mıdır nedirÇok boğuşmayı severdi acaba öyle mi denk geldi bilemiyorum inanın hiç uzatmak istemedim
Midem bulandı
Ya normal insanı da eklemiş baktım küçücük genç kız ya açık seçik fotolar koymuş yani kızlarda çok cahil yazık valla ne diimböyle bi şeyden emin olursa ablanız, torunları falan uzak tutun adamdan ne denir ki yani. Tedavi görmesi gerekir. Şu facebook a yabancı kadın ekleme işini de 10 amcadan 5 i yapıyor. Hastalık mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?