Babam ve Sosyal Medya Hesabı

Ya aslında hesabı eşim açtı notlara yazdışifreyi
Onu söylüyor ama eşime de kızdım madem bişi yapıyosun yaz herşeyi kendine dimi
Gidip başka birine değiştirtmiştir,sizden saklıyordur.
Arkadaşım evladına yanaşan bir adamdan ne bekliyorsun zaten ki?

Ya arkadaşlarımı çağırmaya korkuyorum cıvık cıvık davranıyor kızlar çok kötü olduk ablamla(
Zor valla başkası olsa iletişimi kesip atarsın,ana baba olunca atsan atılmaz satsan satılmaz...bizimkide öle...iki bayan görünce sapıtır...valla çözümü yok canım,değilmeyecek.siz sinir oldgnzla kalacaksınız

Ablam da bana dedi ki sarhoş gelip boğuşuyodu benle göğüslerimi ellediğini hatırlıyorum dedi
Küçükken
ensestten bahsediyorsnz hanımefendi farkında mısınız? Böyle bi şey yaşamış olsaydınz emin olun net bi şekilde hatırlardınız.

Konu sahibi sen bunu yap daha mntıklı
Tamam onu deniycem umarım olur diğer hesabı da bi kapatabilsek çok iyi olucak ama babam yapamaz yine gidince ben yaparım
Ay Allahım yıllarca eski yıkık dökük evde yaşadık anneciğime yeni ev yaptırdık anca rahat etti şimdide bunlarla mı uğraşıcaz

Dedem de çok fenaymış öldükten sonra bi adam çıktı babama senin kardeşinim dedi
Gayri meşru çocuk yapmış

Ablam da bana dedi ki sarhoş gelip boğuşuyodu benle göğüslerimi ellediğini hatırlıyorum dedi
Küçükken

afedersiniz ama oha diyeceğim.

ayrıca tüm bunların yanında face hesabındaki o şeyler çok hafif kalıyor.

Ya bi kere arkadaşım geldi kızın içine düştü resmen
Komşular gelir oturur kalkmaz annemde genişlikten ölecek ben olsam inririm kafasına merdaneyi sıkıyosa yapsın bidaha

afedersiniz ama oha diyeceğim.

ayrıca tüm bunların yanında face hesabındaki o şeyler çok hafif kalıyor.
Evet haklısınız ama ben bunları çok konu etmek istemiyorum ablamın psikolojisi iyice bozulacak yapacak hiçbişey yok şimdi söyledi zaten oda çok kötü oldu bu olaylar olunca
Kapattım konuyu açıp iyice kötü olmasını istemedim

Genelde de öyle olr takma sen rahat batmış babana rahatı görünce zıvanadan çıkıyorlar

Ya bi kere arkadaşım geldi kızın içine düştü resmen
Komşular gelir oturur kalkmaz annemde genişlikten ölecek ben olsam inririm kafasına merdaneyi sıkıyosa yapsın bidaha
Anneniz ses çıkaramadığı için daha çok yüz bulup tepenize çıkmış affedersiniz de...

Aynen de öyle annem çok sessizdir hiç uyanık deil saf kalplidir asla kötü düşünmez yapı itibariyle öyle bir kadın
Dikkat edin de torununa da sarkmasın babanız yani çocuğunuz filan varsa...
Sapkın biri belli ya face olayı hakketten bu dediklerinizin yanında küçücük bir olay olarak kaldı...

ensestten bahsediyorsnz hanımefendi farkında mısınız? Böyle bi şey yaşamış olsaydınz emin olun net bi şekilde hatırlardınız.
Ben hiçbişey hatırlamıyorum hissetmedim de
Çok sarhoş gelirdi ama ben hiç hissetmedim
Ablama da dedim zaten abla yanlış hatırlıyor olabilirmisin hayal meyal hatırlıuorum diyo oda

Çok boğuşmayı severdi acaba öyle mi denk geldi bilemiyorum inanın hiç uzatmak istemedim
Midem bulandı

Kızlar bu adam kadın getirirse ev gider annem ortada kalır he kalmaz ben sahip çıkarım başımın üstünde yeri var ama onca emek annemin hakkı çok evi üstüne yaptırsak yine olmaz değil mi
Oturuyor diye görünür zaten muhtarlıkta kayıt var

Çok boğuşmayı severdi acaba öyle mi denk geldi bilemiyorum inanın hiç uzatmak istemedim
Midem bulandı
böyle bi şeyden emin olursa ablanız, torunları falan uzak tutun adamdan ne denir ki yani. Tedavi görmesi gerekir. Şu facebook a yabancı kadın ekleme işini de 10 amcadan 5 i yapıyor. Hastalık mıdır nedir

böyle bi şeyden emin olursa ablanız, torunları falan uzak tutun adamdan ne denir ki yani. Tedavi görmesi gerekir. Şu facebook a yabancı kadın ekleme işini de 10 amcadan 5 i yapıyor. Hastalık mıdır nedir
Ya normal insanı da eklemiş baktım küçücük genç kız ya açık seçik fotolar koymuş yani kızlarda çok cahil yazık valla ne diim
Önce alkol tedavisi sonra sapkınlık yatsın hatta mümkünse çıkarmasınlar bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…