- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi naturalize
-
Bence de aklınız başında en azından babamında hakkı demiyorsunuz bişeyler uydurun aradan zaman geçsin yanında otururken aç baklım bi sayfa göstercen diye şifreyi öğrenin o an aklına ters bişey gelmezYa giremiyoruz ki ya şifreyi değiştirdi bişeyler olmuş giremedik bi türlü silecem yoksa hesabı hesap onun neyine ya!!!!!!!
İşte onu diyorum ben de.Ya mahvolduk küçücük yerde yaşıyoruz herkesi eklemiş bide yani kullanmayı bilmiyosan nr bakıyosun kadınlara yani hey Allahım bizi düşürdüğü duruma bak kaynanam kayınpederimde ekli gördüler kesin
Nasıl çalınıyormuş hesapMesaj attım eşimin ağzıyla baba hesabın mı çalındı açık saçık şeylrr paylaşılıyor kişiler eklenmiş diye sildi arkadaşları işte ama paylaşımı silmeyi bilmiyor
Hesabını mı çalsam
Şifreyi iste işte eşinin ağzından hemen.Mesaj attım eşimin ağzıyla baba hesabın mı çalındı açık saçık şeylrr paylaşılıyor kişiler eklenmiş diye sildi arkadaşları işte ama paylaşımı silmeyi bilmiyor
Hesabını mı çalsam
Uzak şehirlerde yoksa uyurken alıp silcem hesabı ama kimbilir nezaman gideriz memleketeBence de aklınız başında en azından babamında hakkı demiyorsunuz bişeyler uydurun aradan zaman geçsin yanında otururken aç baklım bi sayfa göstercen diye şifreyi öğrenin o an aklına ters bişey gelmez
Eşimle baya uğraştık farklı ilden girmeye çalıştığımız için güvenlik uyarısı veryor bisürü şey denedik olmadı babam şifreyi söylüyor da sorun giriyoruz olmuyor milletin hesapları çalınıyor habire bende babamınkini mi çalsam nasıl olur bi araştırsamŞifresini isteyin babanızdan girin ve hesabım ele geçirildi, lütfen paylaşımları tıklamayın falan diyin ya da yeni hesap açın ve oradan bu paylaşımı yapın. Eski hesabı da kapatın. İnsanlar virüs falan sanır, rezil olmaktan kurtulursunuz ve iyice uyarın bu yaştan sonra millet sana yakışıksız laflar mı etsin, rezil mi olcaksın diyin. Bir daha elalemin kızını karısını eklemesin.
Tövbe Yarabbim...Bu erkeklere yaşlanınca bi haller oluyor ya neyseDedem de garip davranıyordu bi aralar elinde fotoğraf makinesi düğünde kızları kovalayıp fotoğraflarını çekiyordu
Ya arkadaşlarımı çağırmaya korkuyorum cıvık cıvık davranıyor kızlar çok kötü olduk ablamlaValla kendi babamı gördüm.60yaşından sonra dellendi.ben hiç sallamıyorum.herkesin rezilliği kendine.ha çok uyardık çok uğraştık.kavgalar boşanma muhabbetleri.kendi aile huzurumuz bozulmaya başlayınca amaaaaan banane dedim.
Gençken de hovardanın tekiymiş rahmetli güzel anneannem ne çekmiş pis herifTövbe Yarabbim...
Hep diyorum işte,çocukluğuna inmek lazım böylelerinin...
Bahane bulup şifreyi isteyinUzak şehirlerde yoksa uyurken alıp silcem hesabı ama kimbilir nezaman gideriz memlekete
Yok bi türlü olmadı veryor şifreyi ama giremiyoruzGençken de hovardanın tekiymiş rahmetli güzel anneannem ne çekmiş pis herif
Konu sahibi arkadaşım aç telefonu azarlayarak şifresini iste sil bürün paylaşımları herkesi de sil şifreyi de değiştir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?