Babam ve Sosyal Medya Hesabı

Ya giremiyoruz ki ya şifreyi değiştirdi bişeyler olmuş giremedik bi türlü silecem yoksa hesabı hesap onun neyine ya!!!!!!!
Bence de aklınız başında en azından babamında hakkı demiyorsunuz bişeyler uydurun aradan zaman geçsin yanında otururken aç baklım bi sayfa göstercen diye şifreyi öğrenin o an aklına ters bişey gelmez

elinden telefonu alın bence yada gızlıce ttelefonu bozun boylelıkle bırdaha sosyal medyaya gıremez. eskıden ılıskıler daha uzundu ve guvenılırdı. ne zaman sosyal medya cıktı evlılıklıkler ve ılıskıler yıprandı ve catırdadı hatta bosanmalar bıle oluyor. keske tumden kapansa bu sosyal medya

İşte onu diyorum ben de.
Daha büyük rezillikler yaşatacak belki de.

Valla kendi babamı gördüm.60yaşından sonra dellendi.ben hiç sallamıyorum.herkesin rezilliği kendine.ha çok uyardık çok uğraştık.kavgalar boşanma muhabbetleri.kendi aile huzurumuz bozulmaya başlayınca amaaaaan banane dedim.

Telefonuna virüs bulastir hesabı kitlensin..
Ve onunla konusun belkide herkesin o paylaşımları görmediğini sanıyordur. Bilgilendirin kendisini en kısa sürede.

Şifreyi iste işte eşinin ağzından hemen.

Şifresini isteyin babanızdan girin ve hesabım ele geçirildi, lütfen paylaşımları tıklamayın falan diyin ya da yeni hesap açın ve oradan bu paylaşımı yapın. Eski hesabı da kapatın. İnsanlar virüs falan sanır, rezil olmaktan kurtulursunuz ve iyice uyarın bu yaştan sonra millet sana yakışıksız laflar mı etsin, rezil mi olcaksın diyin. Bir daha elalemin kızını karısını eklemesin.

Uzak şehirlerde yoksa uyurken alıp silcem hesabı ama kimbilir nezaman gideriz memlekete

Bu erkeklere yaşlanınca bi haller oluyor ya neyse Dedem de garip davranıyordu bi aralar elinde fotoğraf makinesi düğünde kızları kovalayıp fotoğraflarını çekiyordu

Eşimle baya uğraştık farklı ilden girmeye çalıştığımız için güvenlik uyarısı veryor bisürü şey denedik olmadı babam şifreyi söylüyor da sorun giriyoruz olmuyor milletin hesapları çalınıyor habire bende babamınkini mi çalsam nasıl olur bi araştırsam

Ya arkadaşlarımı çağırmaya korkuyorum cıvık cıvık davranıyor kızlar çok kötü olduk ablamla(

Dedem de çok fenaymış öldükten sonra bi adam çıktı babama senin kardeşinim dedi
Gayri meşru çocuk yapmış

Ablam da bana dedi ki sarhoş gelip boğuşuyodu benle göğüslerimi ellediğini hatırlıyorum dedi
Küçükken

Tövbe Yarabbim...
Hep diyorum işte,çocukluğuna inmek lazım böylelerinin...
Gençken de hovardanın tekiymiş rahmetli güzel anneannem ne çekmiş pis herif

Konu sahibi arkadaşım aç telefonu azarlayarak şifresini iste sil bürün paylaşımları herkesi de sil şifreyi de değiştir derim

Yok bi türlü olmadı veryor şifreyi ama giremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…