Babam ve tanimadigim hatta tanışmak bile istemediğim esi

Elini opmem benim annem degil akrabam da degil... komplo teorileri yazdim ama savasa hazirim demek degil bu biraz esprili yazdim ama demekki smiley konmayinca anlaşılmıyomus..
Evet yazdığın konuda ki cümleler baştan aşağı espirili ama ben smile koymayınca anlamıyorum özür dilerim.
Bence sizin akla değil fikirlerinizi destekleyecek hin fikirli kişişerin gazına ihtiyacınız var.
Her ne kadar smile iconları koymasam da siz benim yorumlarımı ciddiye almayın lütfen ;)

Kadın başının çaresine baksın cümlenizden sizin insani duygularınızın mantığınızın ne kadar dibe vurduğunu görünce çok üzüldüm.
İnşaAllah birgün sizin için de başının çaresine baksın demezler.
Adam nikahlı karısı için hadi sen başının çaresine bak diyebilirmi sizce?
Yada sizin başınıza böyle birşey gelse ne hissedersiniz?
Biz burada daha sakin daha mantıklı akılcı fikirler vermeye çalışırken siz kalmış neler yazıyorsunuz?
Dönüp bir kendinize bakarmısınız?? :eek:
Sen cok insansin ki bir tek yorumumla benim insaniyetimi cozdun. Kime ne faydam oldugumu anladin.

Sen kendine bak cok bilmis. Burada dil ogrenmek icin karisini baska sehre goturmekten bahsediyor adam, sokakta kalan bir zavalli degil. Kursa verecek, ev acacak parasi varsa 200 tl otel parasi da vardir.

Esiniz evlenecegini soylemismiydi? Benim babam soylemedi kardesleri onu bize karsi o an doldurduklari icin... haberimiz yoktu biseyden.. annemden ayirdilar yana done kiz aradilar bulamadilar kendi yasina yakin biriyle evlendi ama arada annem kardeşlerim ben harcandik.. hersey gecti gitti babam hatalarini anladi
Benimki evlenicem diye söylemiş ama inanmamışlar.birde 12 yaşında kücuk kızı var o daha ılımlı bana karsı.buyuk kız tepkili daha beni hic gormeden.

insanlar size burada gereginden fazlaa tepki veriyorlar. babam bana haber vermeden evlense ve yeni eşiyle tanıştırmasa evet onları evimde istemem ustelik aanladığım kadarıyla birazda işleri dustuğu için geliyorlar bulunduğunuz sehire.herseyden once aklı basında bir kadın çocuklu bir adamla evleniyorsa çocuklarıyla tanısmak istemeli.eger istememişse zaten tavrı hak etmiştir.

Anneleriniz hayattaysa Allah omur versin degilse mekanlari cennet olsun.. benim annrm hayatta. Su sekilde dusunursenjz anlasiriz sizinle anneniz babaniz bosandi babamiz evlendi ve muhtemelen esiyle gelcek evinize kaldirabilirmisiniz??? Kisisel yorum katmadan bunu düşünerek cevaplarsanz anlasiriz saniyorum
rumeysaaltan,
size birşey anlatayım o zaman, anne baba hayatta ama boşanmışlar ve siz bu boşanmayı yılbaşı gecesi yeniyıl hediyesi gibi öğreniyorsunuz, üstünden birkaç ay bile geçmiyor babanız evlenmeye kalkıyor, evleneceği kadının ilk evliliği olacağı için babanız için nişan çarşısı, istemeye gidilirken götürülecek Çiçek çikolata, nişan ve nikah bohçası vs gibi herşeyi siz kendi ellerinizle yapıyorsunuz.
Annenizin tüm eşyalarını kaldırıp annenizin kurduğu eve yeni bir hanım buyur ediyorsunuz, çünkü o kadının bir suçu yok, çünkü herşeye rağmen o sizin babanız, sonra babanızı bir gece ansızın kaybettiğinizde o kadının kucağına kapaklanıp bağıra bağıra ağlıyorsunuz, işte benim hikayem, kaldırılıyor yani, herşey kaldırılıyor, bunun kişisel yorum katmadan ifadesi yok.

rumeysaaltan,
size birşey anlatayım o zaman, anne baba hayatta ama boşanmışlar ve siz bu boşanmayı yılbaşı gecesi yeniyıl hediyesi gibi öğreniyorsunuz, üstünden birkaç ay bile geçmiyor babanız evlenmeye kalkıyor, evleneceği kadının ilk evliliği olacağı için babanız için nişan çarşısı, istemeye gidilirken götürülecek Çiçek çikolata, nişan ve nikah bohçası vs gibi herşeyi siz kendi ellerinizle yapıyorsunuz.
Annenizin tüm eşyalarını kaldırıp annenizin kurduğu eve yeni bir hanım buyur ediyorsunuz, çünkü o kadının bir suçu yok, çünkü herşeye rağmen o sizin babanız, sonra babanızı bir gece ansızın kaybettiğinizde o kadının kucağına kapaklanıp bağıra bağıra ağlıyorsunuz, işte benim hikayem, kaldırılıyor yani, herşey kaldırılıyor, bunun kişisel yorum katmadan ifadesi yok.

Herkesin yaşadıklarına ve düşüncelerine saygı duyarım Mune Mune sakın yanlış anlaşılmasın ama neden her şeyini kendi ellerinizle yapıp bu kadar destek oldunuz ki? Kızın bi suçu yoksa karşı çıkmamanız ve kötü davranmamanız yeterliydi. Anneniz bu dönemlerde ne yapıyordu? Yalnız mı kalmıştı?

insanlar size burada gereginden fazlaa tepki veriyorlar. babam bana haber vermeden evlense ve yeni eşiyle tanıştırmasa evet onları evimde istemem ustelik aanladığım kadarıyla birazda işleri dustuğu için geliyorlar bulunduğunuz sehire.herseyden once aklı basında bir kadın çocuklu bir adamla evleniyorsa çocuklarıyla tanısmak istemeli.eger istememişse zaten tavrı hak etmiştir.
Gercekten ALLAH razi olsun sizden... allahim demek istedigimi yazdigimi dumduz yazdigim sekilde anlayan varmış

Yatağınızda yatırmayın eyvallah da kadına karşı bu gereksiz düşmanlık neden? Tek suçu babanızla evlenmek mi? Anneniz hayattaysa ne olmuş? Anneniz bu kadın için terk edilmediyse ortada bu kadar düşmanlığı gerektirecek bir durum yok.

Satırlarınızı okurken çok üzüldüm ..Anneleri hayatta olan iki kız kardeşin babalarıyla evliyim ..Üvey anneyim bir nevi ..Eğer hakkımda böyle düşündülerse çok ama çok üzülürüm ..Düşündüklerini sanmıyorum çoğu zaman arkadaş gibi gezeriz ,dolaşırız,sohbet ederiz ..
Bu öfke ve kıskançlık size zarar verir ,yapmayın.İkinci eşler de iyi bir insan olabilir .Anneniz yine sizin anneniz onun yerini kimse almayı da düşünmez.

Çocuklu bi insanla evleniliosa bunlara hazirlikli olmak gerekir diye dusunuyorum alip sirtimda tasicak degilim kadini dimi?? Samimi olamam tabiki de neden cogunu beni seri katil gibi yazdiniz anlamis degilim... kiminiz ev hanimi kiminiz is kadini kiminiz cirkin kiminiz guzel kiminiz evde kalmis kiminiz mutlu evlenmis cocuk yapmis onemi yok yazilarimi egonuzu kendinizi nefretinizi katmadan sadece ve sadece Evlat olarak okiyun bqska turlu zaten anlayamazsiniz cunku hepiniz birilerinin evladisiniz!!!

Satırlarınızı okurken çok üzüldüm ..Anneleri hayatta olan iki kız kardeşin babalarıyla evliyim ..Üvey anneyim bir nevi ..Eğer hakkımda böyle düşündülerse çok ama çok üzülürüm ..Düşündüklerini sanmıyorum çoğu zaman arkadaş gibi gezeriz ,dolaşırız,sohbet ederiz ..
Bu öfke ve kıskançlık size zarar verir ,yapmayın.İkinci eşler de iyi bir insan olabilir .Anneniz yine sizin anneniz onun yerini kimse almayı da düşünmez.
Kıskançlık? Asla babam o benim o kadin olmaz belki ama babam babam kalir. Öfke?evet cunku kendi akliyla is yapti ama cocuklarinin karsisina oyle yada boyle cikacagini unuttu simdi o gun geldi iste...

Niçin herkes kendi doğrusunu aktarma derdinde?
İnsandan insana fark vardır. Kaldıramayacağını söylüyor, sizse ne var evlendiyse diyorsunuz?
Allah aşkına yani... Her insanı belirli bir kalıba oturtmaktan vazgeçsek ne güzel olacak.
Kimisinin psikolojisi farklı işleyebilir.

Şahsen ben de hazmedemezdim. Ama eve almamazlık da edemezdim muhtemelen.

Çocuklu bi insanla evleniliosa bunlara hazirlikli olmak gerekir diye dusunuyorum alip sirtimda tasicak degilim kadini dimi?? Samimi olamam tabiki de neden cogunu beni seri katil gibi yazdiniz anlamis degilim... kiminiz ev hanimi kiminiz is kadini kiminiz cirkin kiminiz guzel kiminiz evde kalmis kiminiz mutlu evlenmis cocuk yapmis onemi yok yazilarimi egonuzu kendinizi nefretinizi katmadan sadece ve sadece Evlat olarak okiyun bqska turlu zaten anlayamazsiniz cunku hepiniz birilerinin evladisiniz!!!
Hanımefendi biz de evlat olarak yazıyoruz, bacanak olarak yazmıyoruz herhalde.

Ne demek "evlat olarak okuyun".

babamı ve eşini defalarca evimde ağırlamış bir evlat olarak okudum ancak yinede sizi anlamadım ..
öfkenize anlam vermek imkansız..

Niçin herkes kendi doğrusunu aktarma derdinde?
İnsandan insana fark vardır. Kaldıramayacağını söylüyor, sizse ne var evlendiyse diyorsunuz?
Allah aşkına yani... Her insanı belirli bir kalıba oturtmaktan vazgeçsek ne güzel olacak.
Kimisinin psikolojisi farklı işleyebilir.

Şahsen ben de hazmedemezdim. Ama eve almamazlık da edemezdim muhtemelen.
Eve almamazlik etmicem edemem zaten yakismaa ama kursa burda gidicekse bende kalamas diyorum ki haksiz olduguma inanmiyorum

Bazilarinin fena yaralari var belli israrla cevap yaziyorlar alintilamadiklarim msjlara bile... neyse inanin msjlardan bile karakter analizi yapilabiliyo...

Rümeysa istemiyorsan, sindiremiyorsan kimse seni suçlayamaz. Mantıklı veya mantıksız insanın içinden gelmiyorsa gelmiyordur bu kadar.

Back
X